Minä

Olen 40-vuotias luennoitsija, toimittaja, Lifie.fi-saitilla toimiva itsenäinen hyvinvointibloggaaja, ryhmäliikuntaohjaaja, FAF personal trainer ja kolmen tyttären äiti.

Olen kirjoittanut neljä kirjaa: Sisäinen minä – Uusi elämä eron jälkeen (Readme.fi 2016) Sisäinen timantti – 365 ajastusta parempaan arkeen (Readme.fi 2015), Sisäinen voima – 365 ajatusta parempaan arkeen (Readme.fi 2015) ja Naisen iholla – 32 tarinaa tatuoinneista (Tammi 2013).

Työskentelen tuottajana, toimittajana ja sisällöntuottajana. Kokopäiväisenä toimittajana ja toimitussihteerinä olen työskennellyt Kotivinkissä, Ellessä ja Kauneus ja Terveys –lehdessä. Artikkeleita olen kirjoittanut muun muassa seuraaviin lehtiin: Anna, Yhteishyvä, Niki, Kotona, Elle, Olivia, Fit, Divaani, Vauva, Meidän Perhe, Me Naiset matkaopas, Kodin Kuvalehti, Orion, Kauneus ja Terveys, Voi Hyvin, Cosmopolitan, Apoteekki, UPM, LammiKoti,

Olen työskennellyt toimittajana 14 vuotta. Ryhmäliikuntaa ohjaan Helsingissä Unisportilla. Vedän hyvinvointiin liittyviä valmennusviikonloppuja ja luentoja.

Uskon siihen, että kun tekee hyvää muille, muutkin tekevät sinulle. Ole muille sellainen ihminen kuin haluat heidän olevan sinulle.

Blogin kuvat ovat minun ottamiani, ellei toisin mainita.

Minuun saat yhteyden meilaamalla jennyATjennyhenriksson.com

Vastaisku ankeudelle