Arvonta!

Ja myös muutama muu ajatus.

Perjantain intervallistepin jälkeen huomasin, että olin hikoillut treenitoppiini valtavankokoisen sydämen. Tunnin hikoilun jälkeen olo oli muutenkin ihan loistava, mutta tuo salaperäinen merkki paidassani teki hetkestä vieläkin merkittävämmän. Sydämenkuva vain vahvisti ajatustani siitä, mitä me ihmiset oikein pohjimmiltamme ja sisimmältämme olemme ja mitä voimme myös välittää toisille ihmisille missä tahansa tilanteessa. Olemme täynnä rakkautta. Täynnä iloa. Täynnä hyvyyttä. Täynnä hyväksyntää. Täynnä empatiaa. Täynnä viisautta. Täynnä energiaa. Täynnä sitä voimaa, jolla voitamme esteet ja hidasteet. Täynnä sitä voimaa, joka meissä on aina ollutkin. Olemme täällä todellakin elämässä hyvää elämää, emme raahautumassa vastenmielisestä arjesta läpi.

Toki kaikille tulee vastaan aaltoja ja myös  aallonpohjia. Silloin ei aina jaksa ja on helppoa ajatella, että kaikki on ihan p*skaa. Tulee hetkiä, kun kuvittelee, että niillä kaikilla muilla ihmisillä, ihan jokaisella itseä pientä maanmatosta lukuunottamatta, on asiat jotenkin muka helpommin, paremmin, täydellisemmin ja elämä muutenkin täynnä pelkkää onnea ja autuutta. Hahaha! Sellaista ihmistä, jonka elämä olisi aina täydellistä, en ole itse vielä ikinä kohdannut. Ja vaikka naamasta tai kavereiden facebookista ei ongelmia näe tai pysty lukemaan, ihan varmasti kenenkään elämä ei ole sen virheettömämpää kuin omammekaan. Oma pieni egomme vain on taipuvainen ajattelemaan huonona hetkenä sitä, että olisi jotenkin toisista poikkeava tai erilainen. Niin ainutlaatuisia emme sentään ole. Useimmille tulee hetkiä, kun ei jaksa uskoa, että jokin asia vielä tulee järjestymään. Tietenkin niitä tulee! Ja se on täysin normaalia. Mutta kun uskaltaa alkaa luottaa, noita epätoivon ja epäuskon hetkiä tulee aina vain harvemmin ja ne kestävät enää vain hetken, sen olen omalla polullani huomannut. Lopulta toivottomuus on vain salamannopea välähdys kaiken sen hyvän joukossa. Sitä vain tuntee, että elämä kantaa ja uskoo siihen, mitä ei voi sillä hetkellä edes vielä nähdä. Tietää, että kaikki se on tulossa, minkä tarvitseekin tulla. Tuntee oman vastuunsa ja velvollisuutensa omasta arjesta. Tietää sen, että ei voi odottaa, että joku muu hoitaa tai täyttää toiveemme. Tietää, että itse kyllä osaa toimia ja haluaa toimia omien tavoitteiden eteen. Silloin sitä vain jotenkin tietää ja tuntee myös ne keinot, millä omaa itseään voi toteuttaa ja miten saa sen, mitä haluaa.

Sitä alkaa tietää myös sen, mikä ei omassa arjessa toimi. Yksi tärkeä askel lienee luopua toisten ihmisten odotuksista ja lakkaamattomista pyrkimyksestä täyttää niitä. Mahdoton urakka! Tai ehkä paremminkin on luovuttava pyrkimyksestä täyttää odotuksia, joita me luulemme, että toisilla on meitä kohtaan! Ihminen kun monesti voi luulla monenlaista, mikä ei ole totta laisinkaan. Toinen askel on lakata miettimästä sitä, mitä muut meistä ajattelevat. Se ei tarkoita, että sitä olisi toisia kohtaan jotenkin välinpitämätön. Se tarkoittaa sitä, että elää omaa elämäänsä itselleen, muut toki huomioiden. Se tarkoittaa myös sitä, että ymmärtää, että jokainen meistä näkee maailman omalla tavallaan ja omasta kulmastaan.

Tämän päivän voimalauseeksi nousi tällainen ajatus: tiedostan sen, mitä päästän tänään omaan energiakenttääni. Lempeästi lukitsen oven turhalta negatiivisuudelta, turhilta ajatuksilta siitä, mitä muut ajattelevat tai mitä luulen heidän ajattelevan. Luotan omaan voimaani ja uskon itseeni, jolloin voin tehdä, mitä ikinä tahdon, kaipaan tai toivon.

Ja hei! Raamiin.fi-nettikaupan kanssa tekemäni yhteistyö on nyt saatavilla. Olisi hauskaa kuulla, kuka blogiani lukee. Itsestään jonkinlaisen merkin tämän postauksen alle huomisiltaan 24.3. klo 23 mennessä antaneet osallistuvat kahden korttipaketin arvontaan (sisältää 4 erilaista 13 x 18 korttia), yhden tuplapaketti siniset -arvontaan (koko A4) ja yhden tuplapaketti kelta-vihreä (koko A4) -arvontaan. Palkinnot (yhteensä siis 4 kpl) arvon kaikkien tämän postauksen alle kommentoivien kesken ja postitan ne voittajille, joille ilmoitan henkilökohtaisesti. Kerron voittajat myös täällä blogini puolella ensi viikon kuluessa.

Iloa sunnuntaihin! Nautitaan happirikkaasta päivästä, joka on täynnä erilaisia harmaan sävyjä, hih.

Voimaa seinälle!

Voimasanoja seinälle!