Elivon hyvinvointipaketin arvonta

Kaupallinen yhteistyö Elivon kanssa

EDIT: KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE! VOITTAJA ON ARVOTTU JA HÄN ON Hannnnnna. LAITAN SINULLE SÄHKÖPOSTIA. ONNEA!

Sain testiin ja myös teille arvottavaksi neljästä Elivo-tuotteesta koostuvan hyvinvointipaketin ja tässä postauksessa esittelen teille suosikkini, jotka ovat mukana myös arvottavassa paketissa.

Kotimainen, vaaleanvihreä-valkoisista pakkauksista tunnettu merkki onkin itselleni tuttu jo pitkän ajan takaa. Elivohan on hyvinvointituoteperhe, johon kuuluu niin ravintolisiä, intiimituotteita kuin kosmetiikkaakin. Elivo on kehitetty yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden juuri meidän suomalaisten kuluttajien tarpeita. Mielestäni ne ovat fressejä ja toimivia. Elivosta tulee olo, että tuotteet ovat juuri sitä, mitä luvataankin.

Elivo-tuotteet ovat myös kukkaroystävällisiä, ja löydät ne helposti apteekeista, tavarataloista ja näiden verkkokaupoista. Iso plussa siitä, että tuotteet kehitetään ja myös valmistetaan Suomessa. Moni Elivon tuote onkin saanut Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnuksen. Koko ajan enemmän tuntuu tärkeältä tukea kotimaista työtä, varsinkin tässä yhä jatkuvassa poikkeustilanteessa.

Valitsin niin itselleni kuin arvontapakettiinkin vitamiinipuolelta Elivon Omega-3 Vahva Plus -kalaöljykapselin ja RAUTA 25 mg B + C 60 -lisän sekä kosmetiikkapuolelta Elivon Puhdistusvaahdon ja Kasvoveden.

Miksi sitten valitsin nämä tuotteet?

No, tällä hetkellä vitamiinivarastostani puuttuivat kalaöljykapselit, eikä minulla ole aiempaa kokemusta juuri Elivon kalaöljykapseleista. Omega-3-rasvahapothan ovat ihmiselle välttämättömiä monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka on saatava ravinnosta, koska elimistö ei pysty niitä itse valmistamaan. Esimerkiksi aivot ja sydän tarvitsevat niitä.

Ja koska ferritiinitasoni on ollut yhä sangen alhainen viime kuukausina (olen menossa kontrolliin tämän kuun lopussa), halusin testata myös Elivon rautavalmistetta ja sen yhteispeliä herkän vatsani kanssa. Viimeisen puolentoista vuoden aikana on tullut syötyä rautaa monenlaista, joista osa ei vain kertakaikkiaan sovi vatsalleni: vatsa menee helposti sekaisin rautavalmisteista ja tuskin silloin imeytyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Kasvoni puhdistan mieluiten vaahtomaisella pesuaineella, enkä halua erikseen käyttää meikinpoistoaineita. Elivon pesuvaahto on ihanan pehmeää ja raikkaan tuoksuista ja poistaa myös silmämeikin toivotusti. Kasvoveden käytössä olen noviisi, joten on aika ottaa sekin kokeiluun siis. Nenääni miellyttää Elivon tuotteiden raikas, mutta mieto tuoksu. Osa tuotteista, kuten intiimituotteet, ovat täysin tuoksuttomia.

Jos Elivon tuotteet eivät vielä ole tuttuja, nyt sinulla on mahdollista niihin tutustua. Arvon yhden, yllä mainitut neljä tuotetta sisältävän tuotepaketin täällä blogissani. Arvontaan voit osallistua torstai-iltaan 10.9. klo 22 mennessä kommentoimalla, mikä tuotepaketin tuotteista kiinnostaa eniten ja miksi.

Onnea matkaan!

Jenny