Arvotaan: 1 kpl Rhonda Byrnen Voima-kirjaa

No niin! Lupasin arpoa Rhonda Byrnen Voima-kirjan (Wsoy 2011), kun Facebookissa on 200 tykkääjää. Nyt teitä on jo 205, jei! Tulin iloiseksi!

Iso kiitos joka iikalle, mahtavaa, että jaksatte lukea ajatuksiani. Tässä lainaankin ruotsalaista kirjailija ja psykoterapeutti Patricia Tudor-Sandahlia, joka kertoo erään toimittajan kysyneen häneltä joskus, mikä saa hänet kirjoittamaan. Patricia vastasi: ”Kirjoitan kirjoja, joita itse tarvitsen. Kaikki, mitä kirjoitan, nousee omista kysymyksistäni ja omasta kamppailusta elämän kanssa.”

Juurikin näin! Itsekin bloggaan asioista, joissa tarvitsen (jatkuvaa) harjoitusta ja muistutusta. Asioista, jotka nousevat omista kysymyksistäni ja omasta kamppailustani elämän kanssa.

Rhonda Byrne kertoo kirjan takakansitekstissään, että hänen päämääränään on tuottaa iloa mahdollisimman monille ihmisille.

Siitä innoittuneena, kirjan arvontaan osallistutkin vastaamalla tähän postaukseen ja kertomalla, miten sinä tuotit viimeksi iloa jollekin toiselle ihmiselle.

Laitetaan hyvät teot jakoon innostamaan toisiamme!

Vastausaikaa on tiistai-iltaan 24.7. klo 21 asti.

Kaikkien vastanneiden kesken pikku onnetar arpoo Voima-kirjan. Voittajalle ilmoitetaan paitsi henkilökohtaisesti, kerron asiasta myös blogissa ja Facebookissa.

Ei muuta kuin onnea matkaan, jään innolla odottamaan postauksianne!

Sen lisäksi, että työskentelen toimittajana, ohjaan jumppaa, kirjoitan blogeja ja olen perheenäiti, valmistan myös viinereitä! No en sentään. En ehkä onnistuisi vain valmistamaan viinereitä, luultavasti söisin ne kaikki. Porvoolaisen kaupan pullatiskillä törmäsin kaimaani anyways. Suosittelen!