Arvotaan hyvinvointikirjallisuutta!

Lupasin tovi sitten, että arvon kirjallisuutta, kun 350 tykkääjää tulee Facebookissa täyteen. Hups! Nyt on käynyt niin onnellisesti, että teitä onkin jo pelkästään Facebookissa 377. Kiitos jokaiselle, iloitsen!

Heittäydynpä siis aivan villiksi ja tällä kertaa arvon kolme palkintoa. Rhonda Byrnen Voima-kirja (Wsoy 2011), lauttasaarelaisen NLP-Opiston kouluttaja Eevi Minkkisen E-kirja Eroon tunnesyömisestä sekä Pierre Dukanin Dukan-dieetti (Wsoy 2012) odottelevat omistajiaan.

Arvontaan voit osallistua tästä hetkestä aina perjantai-iltaan klo 21 saakka kommentoimalla tähän postaukseen, mitkä niin henkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin teemat kiinnostavat sinua. Mistä hyvinvointiasioista tahtoisit lukea lisää niin blogeissa, aikakauslehdissä kuin kirjallisuudessakin. Kerro myös, mikä sinua juuri kyseisessä teemassa kiinnostaa.

Ei muuta kuin onnea arpajaisiin!

P.s. Arvon kirjat kommentoijien kesken sen enempää erittelemättä. Maailmankaikkeuden haltuun siis jää, minkä sinä voit voittaa omaksesi. Jos saamasi opus ei miellytä, laita se eteenpäin vaikkapa pukinkonttiin, joulu on pian täällä!

Tässä kuvassa sielu lepää! (Kuva: Pinterest)