Elä täysillä

Törmäsin Elämä on nyt -blogissa hienoon mietelauseiden sikermään. The Holstee Manifesto -julistuksessa tiivistetään monta hyvää asiaa. Minusta on upeaa, että siinä innostetaan elämään täysillä ja tekemään sitä mitä rakastaa, mutta ei myöskään liikaa tuijotella mahdollisia virheitä vaan kannustetaan toimintaan.

Jos esimerkiksi et pidä jostain elämäsi alueesta tai työstä jota teet, vastaus on yksinkertainen: Irtisanoudu tai muuta elämääsi.

Kukaan muuhan sitä ei voi tehdä puolestasi. Sinä voit.

Jos nyt oikein ymmärsin, manifestin kehitti kolme amerikkalaista tyyppiä muutama vuosi sitten. Sanoman ympärille kehittyneessä nettikaupassa myydään muuten kaikkea mahdollista: Ekotuotteita on tarjolla aina kestovaipoista lompakoihin. Ja totta kai tuota mietelauseposteria saa monessa eri koossa. Postittavat myös Eurooppaan. Helmi homma!

Kuva: shop.holstee.com

Blogini kävijämäärä ampaisi muuten tänään hetkellisesti kohti taivasta. Kiitos siitä kuuluu Piilo-lastenkirpputorin omistajatar Hannalle, joka oli postannut kirjoitukseni Piilosta kirppiksen facebook-sivuille. Kliffaa!

Itsekin pohdin tyttärieni kanssa, josko vuokraisimme Piilosta myyntipöydän viikoksi. Vaan raaskiiko noista Piksun söpöläisistä, pieneksi jääneistä vaatteista luopuakaan. Hänen garderoobinsa kun on (ja on ollut) niin täydellinen ja koottu rakkaudella.

Minulla on sellainen olo, että tulevasta viikosta tulee hyvä, ellei täydellinen.

Ja huomenna aion lenkille, vaikka maailma räjähtäisi.

Kuva:365q.ca