Elämä ON jännittävää!

Olen vieläkin aivan fiiliksissä kaikesta tällä viikolla tapahtuneesta ja kaikesta tulevasta. Facebookissa kerroinkin, että osallistun nyt keväällä Valmentamon Olonkeveys-valmentajan koulutukseen. Olonkeveys®-valmennus on uudenlainen tapa tiputtaa (ja hallita) painoa. Olonkeveydessä ei puhuta kaloreista, vaan keskitytään mielen ja tunteiden hallintaan.

Siis vau, miten superkiinnostava, innostava ja makea juttu! Olen laittamassa pystyyn pientä harjoitusryhmää, joka tapaa Helsingissä 8 viikon ajan alkaen maaliskuun alusta. Jos innostut ja myös sitoudut koekaniiniksi, ilmoittele, niin katsellaan kohtaavatko tiemme. Muutama paikka on vielä vapaana!

Eilen kävin ensimmäistä kertaa Liikkeenjohdon Kehdossa, jossa Maiccu Kostiainen ja Päivi Kaskimäki järjestivät Oivallusten illan. Hauska asia oli, että olen joskus vuosituhannen vaiheessa ollut samassa rakennuksessa töissä. Illan teema rönsyili aina eläinkommunikoinnista maya-asioihin, mikä oli minusta viihdyttävää ja uutta asiaa itselleni. Mutta mikä ihmeellisintä, paikassa oli todella jännittävä energialataus päällä. Minusta tuntui paikoin samalta kuin olisin ollut energiahoidossa, siis lähes koko kaksituntisen ajan. En oikein tiedä, miksi tilaisuuteen menin. Satuin vain näkemään ilmoituksen Facebookissa ja se tuntui heti omalta jutulta, vaikka esimerkiksi eläimistä enkä maya-kalenterin tähtienergioista niin kovin kiinnostunut olekaan saati niistä mitään ymmärrä. Sain heti juttuseuraa vieressä istuneesta rouvasta, harmitti, että jouduin poistumaan hieman ennen tilaisuuden loppumista.

Eilen tuli kuitenkin paljon kiinnostavia asioita esille. Olemme juuri eilen aloittaneet uuden yhdeksän kuukauden jakson (maya-kalenterin mukaan), jonka aikana vauhti vain kiihtyy koko ajan ja isoja asioita tapahtuu. Big things!! Ja kuulemma nyt ensimmäiset muutamat viikot ovat erityisen tapahtumarikkaita. Nyt kannattaa heittäytyä intuitiivisemmin eteenpäin ja mitä villimpiä ja utopistisempia projekteja tai asioita suunnittelee, sitä parempi! Omia ideoita tulisi vaalia kuin pientä vauvaa ja unohtaa kaikenlainen epävarmuus omiin tavoitteisiin ja ajatuksiin liittyen. Myös verkostoituminen, ilo, hauskuus ja sosiaalisuus nousevat isoksi jutuksi lähiaikoina. Itse innostuin siitä, kun meille kerrottiin, että apua ja tukea voi saada yllättävistäkin suunnista. Ajattelen itsekin niin, että jokaisella vastaantulijalla on meille jokin merkitys. Ikinä ei voi tietää, milloin jonkun tyypin kohtaa uudestaan tai kasvaako hänen merkityksensä isommaksi tässä elämässä vai oliko hän vain ihminen, joka sattui kävelemään vastaan. Ja ah, sain vielä vahvistusta kaikenlaisille omille projekteille, joita pukkaa runsain mitoin tänä keväänä. Kerron niistä pian, mutta ensin fiilistelen hetken aikaa vielä itse ja otan kaiken ilon irti jo pelkästä ajatuksesta. Hahaa, selkeästi olen toipunut kirjan teon aiheuttamasta väsymyksestä ja pienestä ahdistuksestakin ja kas, täällä sitä ollaan taas, ehompana kuin koskaan ja virtaa täynnä. Jeah!

Nämä eilen kuulemani, ihanan voimistuttavat ohjeet haluan jakaa kanssasi:

Jos pelottaa, tee siitä huolimatta. Tilaa se, mitä haluat. Asiat hoituvat, jos niitä sydämestämme haluamme. Ja vielä, arvosta luonnollista rytmiä: kaikella on aikansa.

Minä tilaan nyt sujuvuutta, vaivattomuutta ja varmuutta kaikkeen tulevaan.

Mitä enemmän uskallamme heittäytyä, sitä parempaan, iloisempaan ja itselle merkityksellisempään lopputulokseen pääsemme. Let’s do it!

Juurikin näin! (Kuva: Pinterest)

Juurikin näin! (Kuva: Pinterest)