Energiat kohdillaan…

…kerrankin!

Viikkopa alkaa hienolla päivämäärällä 11.11. ja täällä ollaan virkeitä kuin peipposet! Iso satsi energiaa lähteköön siis heille, joilla tarvetta lisäbuustille saattaa olla näin viikon alkuvaiheessa. Tällä viikolla tapahtuu pieniä sekä isoja ihmeitä ja itsekin olen varustautunut matkaan avoimella, vastaanottavaisella ja ennen kaikkea positiivisella asenteella. En suostu edes olemaan huolissani, vaikka toimittajan töitä on paljon vähemmän kuin vuosi sitten tähän aikaan. Eikä tässä ole kysymys oikeastaan edes suostumisesta olla huolehtimatta. Minua vain ei huoleta lainkaan, vaikka kalenteri voisi olla paljon, paljon täydempikin. Ja oikeasti, nyt olen niin oikeilla jäljillä, sillä eihän se kalenteri sillä huolissaan olemisella täyttyisi. 

En tiedä, mistä tämä luottavainen olo kumpuaa, eikä minun lopulta tarvitsekaan tietää, riittää, että otan tästä fiiliksestä kaiken irti. Ja onhan minulla onneksi myös toinen ammattini, liikunta. Jumppatuurauksia olenkin ottanut nyt ensimmäistä kertaa vuosiin myös muualta kuin Unisportilta. On ollut ihanan virkistävää käydä ohjailemassa omien vakisalien ulkopuolella ja nähdä itselle vieraita naamoja. Noilla omilla tunneilla kun on pitkälti vakkarikasvot, toki heillekin ohjaan tietenkin mielelläni.

Olen myös useana iltana vetäytynyt nukkumaan ennen iltayhdeksää, mikä on aiheuttanut huvittuneisuutta perheen nuorisossa, mutta todellakin toimii. Mitä sitä turhaan kukkumaan puolihorroksessa, jos kerran voi myös nukkua! Sitä paitsi on ollut mahtavaa herätä ennen kellon soittoa ja vain kelailla kiitollisena kaikkea sitä, mitä jo on ja valmistautua päivään hyvillä fiiliksillä. Olen paljon miettinyt asioita, joita haluan lähiaikoina saavuttaa ja tänäänkin aamulla herätessäni mielessäni kaikui yksi lause: se, minkä voit mielessäsi kuvitella, sen voit myös saada. Minulla on erityisen selkeä visio eräästä tavoitteestani, joka tulee lähiviikkoina konkretisoitumaan. Kun onnistuu näkemään itsensä tavoitteessa, fiilistelemään tavoitteen toteutumisen jälkeistä tunnetta, mikä voisi olla esteenä! Asioita saavuttaa myönteisten tunnetilojen kautta ja silloin, kun elämä vain tuntuu virtaavan ilman, että edes itse tarvitsee normaalin työpanoksen lisäksi mitenkään erityisesti ponnistella. Minusta tuntuu siltä, että pitkästä aikaa todella olen ikään kuin samalla kanavalla kuin kaikki tavoitteeni, toiveeni ja unelmani. Että ne jutut ovat tuossa liki hyppysissäni, enää ei puutu paljon. Asiat vain loksahtelevat kohdilleen yksi toisensa jälkeen. Onkin paljon tärkeämpää keskittyä siihen elämään, mitä haluaa elää kuin siihen, mitä itseltä mahdollisesti puuttuu. Välillä tosin vain on niin helppo lyödä hanskat tiskiin ja jumittaa siinä, mitä on ja vieläpä ajatella, että ei kykene mihinkään olosuhteisiin vaikuttamaan. Sellainen on lopulta kuitenkin vain ajatus, josta on hyvä luopua. Vaikka elämäntilanteet ja olosuhteet ovat erilaisia, jokaisella meistä on lukemattomia erilaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia.

En tiedä, johtuuko tämä reipas olotilani kenties kerrankin riittävästä unesta, mutta minusta vain tuntuu siltä, että energia suorastaan jyrisee lävitseni. Vai onko tässä energialatauksessa kyse siitä, että olen alkanut luopua kaikesta turhasta ja alkanut siivota kaappeja ihan urakalla. Kylläpä muuten voivat Facebookin vaihtoringit olla käteviä! Itselle turhasta pääsee eroon vaivatta ja saa vielä vastineeksi jotain, mitä oikeasti tarvitsee, kuten leffalippuja, heh. Eilen ystäväni kävi kylässä ja nakkasin hänen matkaansa liki käyttämättömät juoksutossut sekä sisätreenikengät. Kun toista voi ilahduttaa noin pienellä asialla, siitä saa iloa itsekin moneksi päiväksi.

Aurinkoa maanantaihin!

IMG_3612

On se jännä, joskus olo on tällainen ja tuntuu, että mitään ei tapahdu, kaikki jumii tai vain rauhallisesti on. 

 

Ja yhtäkkiä olo onkin tällainen ja asiat tapahtuvat hurjalla vauhdilla!

Ja yhtäkkiä olo onkin tällainen ja asiat tapahtuvat hurjalla vauhdilla!