Extreme Run -tapahtumaan…

käy tieni ennen Berliinin maratonia. Onko joku muu osallistumassa kyseiseen kisaan?

Tämä on ollut todellinen uusien kokemusten kevät. Ja koska olen havainnut kyseisen linjan hyväksi, sama teema jatkukoon. Tervetuloa kaikki uudet asiat, olen valmis ottamaan teidät vastaan. Nyt on aika päästää irti vanhasta ja olla rohkea, sillä mitäänhän uutta ei tapahdu, jos polkee paikallaan.

Uusimpana uutena kokemuksena kuvioihini tulee 18.5. Vantaalla järjestettävä Extreme Run -juoksutapahtuma, johon osallistun Australiasta kotoisin olevan Lorna Jane -vaatemerkin tiimissä. Olen käyttänyt esimerkiksi Fit-lehden jumppakuvauksissa Lorna Janen asuja jumppamallien päällä ja kun minua kysäistiin tiimiin mukaan, innostuin. Ja vasta sen innostumisen jälkeen aloin miettiä kaikkia juoksuradan varrella olevia asioita: esimerkiksi esteet, joiden yli joutuu 16 kilometrin juoksun lomassa kiipeämään, hirvittävät minua. Sen siitä saa, kun ensin ajattelee sydämellä ja sitten vasta ottaa ripauksen järkeä kehiin. No, eiköhän siitä selvitä, ainakin yritystä löytyy ja tämä tuleva kisa saa entisestään potkua juoksutreeneihini, jotka ovat yhä vain viiden kilsan lenkkejä jään ja lumen vuoksi. Kun ei ole talvijuoksija, ei ole talvijuoksija. Vai onkohan tuokin vain uskomus, josta voisin hankkiutua eroon, heh. Talvijuoksun karttamisessa kyse on kuitenkin enemmänkin mukavuudenhalusta, inhoan hikoilla kylmällä ja liukkaalla juokseminen menee töpsyttelyksi.  Vielä muuten yksi asia: sinullakin voi olla mahdollisuus päästä tiimiimme mukaan osallistumalla kilpailuun. Lisää tietoa osallistumisesta saat  alla olevasta kuvasta.

Sinäkin voit osallistua!

Sinäkin voit osallistua!

Olonkeveysvalmentajan koulutus on tältä erää taas pulkassa ja aloitin myös toisen kiinnostavan kuuden viikon mittaisen kurssin, mutta siitä lisää myöhemmin. Jälkimmäisen kurssin kotitehtäväksi saimme pitää tunnepäiväkirjaa viiden päivän ajan, voin kertoa, että siitä tulee mielenkiintoista. Tarkoitus on siis kirjata tunne ja sen aiheuttanut tapahtuma ylös, silloin kun muistaa.

Loistavaa päivää sinulle! Osallistu kisaan, jos tahdot mahtitiimiin juoksemaan!

P.s. Etsin jälleen jumppakuvauksiin sporttisia ja reippaita malleja. Saa ilmoitella!