Tänään oli yksinkertaisesti aivan mahtava päivä! Lähdin kotoa kymmeneltä ja olin takaisin espoolaisen metsän helmassa seitsemältä illalla. Siihen väliin mahtui monta hienoa kohtaamista, juttutuokiota, makunautintoa ja minulle nykyään poikkeuksellista rahantuhlaushetkeä. Mitään turhaa emme tosin hankkineet.

Ja kuvitelkaa: Söin kolmea erilaista kakkua, se kyllä kävi työstä. Shame on me again, mutta herkullista oli.

Tänään jatkuivat siis pressipäivät. Tapasin ensin Kampissa ystävättäreni ja suuntasimme yhdessä Pr-toimisto Marsaanaan. Siellä erityisesti tanskalaisen Noa Noa -merkin lastenvaatteet ja Adidaksen syksyn juoksukengät olivat mieleeni. Näin myös läjäpäin tuttuja, ystäviä ja kavereita. Söin grillattuja katkarapuja ja halloumi-juustoa. Namskutti.

Sieltä kipaisin vielä Bestselleriin katsastamaan syksyn uudet tuulet. Paitsi että paikalla olivat kaksi showroomia pyörittävää sähäkkää neitosta, myös upeat nahkalaukut ja erityisesti Name It -merkin lastenvaatteet veivät huomioni. Olisi mahtavaa päästä taas tekemään vauvojen muotijuttua.

Name It -merkillä on myymälä Kampissa. Paljon upeaa vaatetta on taas tulossa syksyksi.

Sitten hoidin hieman perheenemännän velvollisuuksia. Keskimmäisellä tyttärelläni on pian syntymäpäivä, ja vietimme tovin Tiimarissa hankkimassa kutsukorttitarvikkeita. Tarkkaa hommaa sellainen. Myös Piksu oli liittynyt tässä vaiheessa seuraamme ja availi ääntään niin kovaa, että koko Ympyrätalo kaikui. Otimme metron kohti Itäkeskusta Piksun yhä leikkiessä pientä baritonia. Eksyimme Lindexille, tartuimme ”Osta 3, maksa 2” -tarjoukseen ja shoppasimme Piksulle päällepantavaa. Lindexillä on myynnissä todella raikkaanvärisiä bodeja vauvoille: Oli kalakuosia, raitaa, pöllöä, vaikka mitä. Suosittelen.

Minulla oli haastattelu Aurinkolahdessa puoli kuudelta, mutta sitä ennen ehdimme vielä vierailemaan Piilo-lastenvaatekirpputorilla. Se toden totta muistutti enemmän lastenvaateputiikkia kuin kirpparia. Mukaan tarttui kaksi Polarn O. Pyretin tunikaa ja yksi ihastuttava IdaT.dk-merkkinen ruskea apinakuosinen body. Piilon omistajatar oli todella puhelias ja ystävällinen ihminen, vaatteet siististi järjestyksessä ja helposti hipelöitävissä. Täytyy tehdä pian uusintavisiitti paikkaan.

Piilo myi myös ihastuttavia käsin valmistettuja PaaPii-merkkisiä pehmoleluja. Niitä suunnittelee alaveteliläinen Anniina Isokangas. Piksu ihastui omaan pehmoonsa niin kovin, että aloin harkita toisenkin maatuskakaverin hankkimista. Huomasin, että merkillä on myös nettikauppa.

Piksu PaaPii-maatuskansa kanssa.

Piksu loves PaaPii.

Haastattelu meni erinomaisesti. Sain nauttia tovin merinäköalasta aurinkolahtelaisella parvekkeella. Ja kun aivan järkyttävän väsyneenä kävelin takaisin autolle, meinasin tikahtua nauruun. Minua odotti hassu näky: huoltojoukkoni olivat käyneet hakemassa pirtelöt.

Tätä sanoisin todelliseksi elämästä nauttimiseksi.

Ja kun vihdoin vielä väsyneempänä pääsimme kotiin, odotti toinen iloinen yllätys. Sain blogini ansiosta ihailijapostia. Ilahduin kamalasti siitä, että olen onnistunut ilahduttamaan jotakuta. Se jos jokin tuntuu mukavalta.