Hyvinvointia ja arvontaa

Pieni työmuurahainen täällä hei! Aion pyytää hieman apuasi ja samalla arpoa muutaman upouuden tatskakirjan.

Lupasin eilen life coachiksi opiskelevalle kaverilleni, jonka koekaniinina olen ollut muuten jo neljä viikkoa, että hahmottelen seuraavasta kirjaunelmastani ensi viikolle luonnosta. Tässä vaiheessa on hyvä puhua vielä unelmasta, josta ajan kanssa tulee (toivottavasti) tavoite. Olen vielä hieman kahden vaiheilla tämän unelma-tavoitteeni rakenteesta ja sen spesifistä sisällöstä. Olen ajatellut jakaa opuksen useaan eri teemaan, mutta yhtäkkiä alkoi tuntua siltä, että aika vaikeaahan tässä valmiissa maailmassa on tehdä jotain, mitä ei olisi jo tehty. Life coachini sitten fiksusti kehoitti minua kysymään teiltä, mistä te haluaisitte lukea. Ja toisaalta, eihän sitä olekaan tarkoitus keksiä pyörää uudestaan, vaan freesata fillari tähän hetkeen sopivaksi minun oivalluksillani ja minun stailillani höystettynä. Mutta koska te, arvoisat lukijani, olette myös hyvinvointigenren asiantuntijoita, käännynkin nyt siis teidän puoleenne.

Ja mitä tulee noihin life coaching -sessioihin. Aika uskomatonta, että tunnin mittaisilla tuokioillamme on ollut minuun melkoisen suuri vaikutus. Olen nyt niin paljon järjestelmällisempi kuin vielä aloittaessamme ja aikaa ja muistia vapautuu ihan muihin juttuihin, kun hommat ovat totaalisen hanskassa koko ajan. Meininki nimittäin on ollut viime päivinä melko hektistä, mutta onneksi kevät alkoi tänään! Virtaa on juuri nytkin riittämiin, kiitos aamun kahvakuulasession. Oli taas vallan huipputreeni ihanan rautapallon kanssa!

Mutta takaisin siihen pikku pyyntööni: Jos ajatellaan hyvinvointiteemaista (pääasiallisesti elämäntaitoasioihin ja arjen parantamiseen keskittyvää) teosta, niin mikä sisällössä on se sinut koukuttava juttu, se, minkä vuoksi juuri sinä tarttuisit teokseen? Mitkä kehoon, mieleen, sieluun ja tunteisiin liittyvät asiat sinua kiinnostavat ja ennen kaikkea miksi? Arkeahan on melkoisen haastava muuttaa ainakaan kovin radikaalisti, joten helpompaa on muuttaa omaa suhtautumista omaan arkeen. Samalla voi tehdä niitä pieniä tekoja, jotka eivät vaadi liian suuria ponnisteluja, mutta saavat tämän kaiken tuntumaan upealta matkalta, sillä sitähän elämä on.

Kaikkien 3.3. sunnuntai-iltaan klo 21 mennessä tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan kaksi Naisen iholla – 32 tarinaa tatuoinneista -kirjaa (Tammi 2013), halutessasi juuri sinulle signeerattuna. Ooh!

Mahtiperjantaita! Kas tässä vielä vinkkini viikonlopulle:

Tällä mennään! (Kuva: Pinterest)

Tällä mennään! (Kuva: Pinterest)