Innostus motivoi…

…kun taas tunne pakosta ei, ainakaan kauaa.

Taas ollaan jo perjantaissa, uskomatonta, mitä tahtia tämä arki oikein rullaa. Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että aika rientää? Juuri siksi koenkin ennen kaikkea tosi tärkeäksi nauttia jos nyt en joka hetkestä niin ainakin kaikista mahdollisista. Viikko on ollut työntäyteinen, mutta kuten arvelinkin, sain kaiken tehtyä mitä pitikin. Ja onpahan ollut kivoja työkeikkoja ja kiinnostavia infoja, joten en todellakaan valita. Ei ole mikään itsestäänselvyys olla näin työllistetty tällä hetkellä, kun lehtiala on murroksessa.

Ja mitä noihin työtehtävistä määräajassa selviämiseen tulee, kaikki on kuitenkin paitsi omasta tekemisestä niin myös omista uskomuksista kiinni. Jos olisin ajatellut, että en varmasti selviä kaikesta aikataulussa, tuskin olisin selvinnytkään. Lisäksi myös valittaminen ja voivottelu siitä, että onpa paljon tekemistä, olisi vienyt tosi paljon aikaa. Parempi onkin siis vain tarttua toimeen, tehdä olennaiset asiat ja edistää kaikkea sitä, mitä voi, niin lopputulos on taatusti myönteinen. Ja sitäpaitsi itsestäni huomaan sen, että kun innostun, mikään ei tunnu vaikealta. Ja nyt olen innostunut suuresti paitsi töistäni, myös juoksemisesta! Jo aamulla päätin, että tänään lähden juoksemaan, ja mitä lähemmäksi lenkille lähtö tulee, sitä enemmän fiiliksissä olen. Yhtään ei tunnu pakolta, sillä tiedänhän, mikä mahtava olo juoksemisesta tulee. Kohta saan laittaa jalkaa toisen eteen ja antaa samalla myös mielen ja ajatusten vaeltaa. Toki myös tähän asti juostut kilometrit ja saavutetut tulokset (kuten miinus 6 kiloa ja kokoa pienemmät farkut) motivoivat, sitä en voi kieltää, mutta ei kai tarvitsekaan.

Olen myös pyrkinyt alkaa vielä enemmän näkemään itseni niiden olosuhteiden ympäröiminä, joita tahdon vetää puoleeni kuin magneetin lailla. Uskon myös vahvasti siihen, että emme saa sitä, mitä vain haluamme, vaan saamme sen, mitä olemme. Moni asia tuntuukin sujuvan vallan hyvin tällä metodilla. Toki esteitä tulee aika ajoin, mutta ne ovat lopulta vain hidasteita. Kun on intohimoa, innostusta ja palavaa halua toteuttaa itseään, niin keinot ja siihen tarvittava energia kyllä löytyvät! Toki toisina päivinä se ei ole niin helppoa, mutta itseään voi aina psyykata. Energistä ja elinvoimaa tursuavaa ajattelua tai enemmänkin olotilaa voi opetella ja omaksua ihan samoin kuin negatiivisista ajattelumalleista on mahdollista irrottautua. Elämä on niin paljon enemmän kuin vain se, miltä se näyttää.

Ja nyt sinne lenkille! Mahtavaa perjantaita!

Juuri näin! Annetaan palaa! (Kuva: Nike)

Juuri näin! Annetaan palaa! (Kuva: Nike)