Hyvä elämä

Kirja-arvonta: Sisäistä voimaa ja timantteja

Perjantain kunniaksi blogissa on kirja-arvonta! Kiitos kaikille kannustuksesta kirjojeni Fb-sivulla! Laitetaan siis jakoon kovien kansien välissä ajatuksia, joista saattaa olla hyötyä vaikka sinulle tai jollekulle tuttavallesi.

Suomeksi se tarkoittaa sitä, että kaksi kappaletta Sisäinen timantti – 365 ajatusta parempaan arkeen -kirjaa sekä kaksi kappaletta Sisäinen voima – 365 ajatusta parempaan arkeen -kirjaa pääsevät signeerattuina uusiin koteihinsa.

Arvontaan osallistut, kun kerrot (vaikka sitten lyhyesti), mistä henkiseen tai fyysiseen hyvinvointiin liittyvästä asiasta haluaisit lukea täällä Vastaisku ankeudelle -blogissani. Kerro myös, oletko vakikävijä vai ensi kertaa kylässä.

Sisäinen timantti

Olet mukana arvonnassa, kun vastaat tämän postauksen kommenttikenttään (skrollaa tuonne alle) maanantai-iltaan 14.3. klo 21 mennessä. Arvon neljä kirjaa torstaihin 17.3. mennessä ja postitan ne signeerattuina voittajille ensi viikon loppuun mennessä. Voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti ja nimet julkaisen myös täällä blogissani.

vastaiskuankeudelle

Kas, se on sitten perjantai-ilta ja meikäläisen työviikko pulkassa. Kumma juttu, mutta maailma ei tullut tänäänkään valmiiksi, työhommista puhumattakaan!

Koska pääkoppani on kerrassaan duuniviikon rasittama, pidemmittä puheitta lainaan otteen eilisten kiirevinkkien kunniaksi Sisäisestä timantista.

sisäinentimantti

Näillä sanoin toivotan sinulle rentoa viikonloppua!

Kun alat ymmärtää elämäsi ja läsnäolon merkitystä, et hermostu enää edes kiireestä. Teet parhaasi etkä turhaan stressaa siitä, mikä jää tekemättä. Jos tänään et ehdi, teet huomenna.

Erityisesti sen jälkeen, jos elämäsi on ollut katketa, ei turhilla pikku asioilla, kuten kiireellä ole enää mitään merkitystä. Merkitystä on vain tällä hetkellä, ainoalla hetkellä, joka sinulla on.

Välillä on kuitenkin hyvä pysähtyä miettimään omaa suhtautumista elämään, kiireeseen ja tunteisiin. Alat tiedostaa sen, että turha valittaa, sillä useimmat asiat kalenteriisi kirjoitat. Ehkä teet työtä, joka vyöryy päällesi välillä isommin, välillä taas ei tapahdu mitään. Sekin on oma valintasi. Et silti arvosta kiirettä, vaan teet mielelläsi kaikkesi, ettet sitä kokisin.

Nykyään uskot, että kiireen tuntu onkin ennen kaikkea ajatuksissasi. Jos todella elät hetken kerrallaan, kiireen tuntua on vähemmän kuin silloin, kun mielessäsi ehdit kelata kaikki tulevat tapahtumat ja vielä hermoilla siitä, miten voimasi tai aikasi riittävät.

Ole siis tässä hetkessä.

Onnea arvontaan!

 

 

180 thoughts on “Kirja-arvonta: Sisäistä voimaa ja timantteja

 1. Haluan ensin kertoa, miten olen tänne blogiisi päätynyt. Lainasin Sisäinen Voima-kirjan kirjastosta, koska se vaikutti mielenkiintoiselta ja ihastuin siihen heti ja aloin lukemaan sieltä ajatuksia päivittäin. En ollut tässä vaiheessa kiinnittänyt huomiota kirjan kirjoittajaan. No, sitten törmäsin Instagrammissa kuviisi, koska joku kaverini oli niistä tykänyt, ja huomasin samaisen kirjan kuvistasi. Olin aivan hämmästynyt, että kirjoittanut on suomalainen ja aivan tavallinen ihminen! Olin mieltänyt kirjan joiden vanhojen ja viisaiden ajattelijoiden kokoelmiksi :)
  Näinpä päädyin myös blogiisi, johon olen aivan ihastunut! Yritän lukea sitä päivittäin, vaikka sitten vanhoja tekstejä, jos se ei uusia ole ja saan näistä valtavasti positiivista voimaa arkeeni!
  Teet aivan mahtavaa työtä!
  Niinpä kirja kuitenkin piti palauttaa kirjastoon ja viimeksi tänään katselin näitä kirjakaupassa ihastellen.. En raaskinut ainakaan vielä näin äitiyslomalaisena niitä ostaa :) Mutta ehkä se on tehtävä, jos ei arpaonni suosi. Ne varmasti tuovat iloa koko sen rahan edestä ja enemmänkin :)
  Ja mitä täällä blogissa haluaisin enemmän lukea, no kaikki täällä on ollut valtavan mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, joten vaikea nimetä vain yhtä. Ehkäpä yksinkertaisista rentoutumismenetelmistä arkeen! :)
  Toivotan sinulle aurinkoisia keväisiä päiviä! :)

 2. Olen lukenut blogiasi jo vuosia ja kulkenut kanssasi samantapaista matkaa itsensä kehittämisen polulla, jossa kirjoituksesi ovat olleet yksi hyvä apu ja tuki. Luet varmaan edelleen paljon asiaan liittyvää kirjallisuutta ja erityisesti näistä kaipailisin juttua.

 3. Vakiseuraaja sekä blogin että fb:n puolella. Eväitä itsetunnon ja -tuntemuksen kehittämiseen :)

 4. Blogin vakilukija täällä hei! Kirjat on vielä jääneet kauppaan, mutta olisipa ihana saada timantti arvontavoittona, pääsisin tutustumaan syvemmin henkiseen hyvinvointiin myös iltalukemisena.
  Toivoisin apuja negatiivisten ihmisten kanssa jaksamiseen. ”Kiitos” ja ”anteeksi” tuntuu olevan myös harmittavan tiukassa monella nykypäivän työlämässä, joten kaipaan apuja siihen miten nähdä itsensä edelleen arvokkaana, vaikka toinen kohtelisi huonosti.

 5. Olen lukenut näitä fb:ssa ja haluaisin oman kirjan ohjeeksi elämääni. Blogiasi opettelen juuri lukemaan.

 6. Kaipaisin apua, miten voisi työelämässä kokea olevansa arvokas. Ihmiset pyytävät/käskevät tekemään erilaisia asioita, ja se joka huutaa kovimmin pääsee prioriteetissa ensimmäiselle sijalle. Jälkeenpäin ei kiitosta kuule. Sen sijaan, jos jokin asia ei olekaan pilkulleen, siitä tehdään iso numero. Palkka toki maksetaan, mutta se ei vielä tee työstä palkitsevaa… Vai pitäisikö vain miettiä muita hommia?

  Blogissa en juurikaan käy lueskelemassa, lähinnä facebookin puolella. Ja ”Sisäinen voima” löytyy yöpöydältä.

 7. Olen noin 6kk seurannut juttujasi ja ammentanut niistä itselleni työkaluja arkeen.
  Ristiriitatilnteista ja ihmissuhteista.

 8. Olen seurannut sun kirjoittelua jo neljän vuoden ajan. Kiitos siitä! 🙏🏻
  Itsellä olisi kiinnostusta fustra treeniin. Kallista kylläkin mutta kiinnostus on herännyt kivan tutustumistarjouksen kautta. En tiedä oletko kokeillut mutta kun tuollainen sportti flikka olet niin olisi kiva kuulla sulta kokemuksia 😊

 9. Haluaisin myös lukea ihmissuhteisiin (parisuhteet, ystävyyssuhteet, perhesuhteet) liittyviä asioita. Esimerkiksi tällä hetkellä yritän kuumeisesti pohtia
  – miten auttaa toista löytämään oma sisäinen motivaatio omasta henkisestä ja fyysisestä terveydestä huolehtimiseen, ilman että painostaa tai syyllistää toista
  – miten käsitellä omia negatiivisia tunteita läheisten ihmisten läsnäollessa, ilman että sen negatiivisen tunteen lisäksi tarvisi tuntea vielä häpeää ja syyllisyyttä omasta olemisesta

 10. Vasta vähän aikaa sitten löysin blogisi ja yllätyin kuinka hyvään saumaan kirjoittamasi aiheet osuvat omassa elämässani. Viime aikoina olen alkanut pikku hiljaa heräilemään oikeasti asioihin kuten aitoon läsnäoloon, oman sisäisen äänen kuunteluun… Joogaamisen kautta olen saanut uusia työkaluja rauhoittumiseen kun viimeisen vuoden aikana arki on ollut aika kuluttavaa… Toivoisinkin aiheita oman itsen kuuntelemisesta, omien valintojen kunnioittamisesta, miten löytää oma ääni stressin keskeltä, keinoja asioiden käsittelyyn.

 11. vakikävijä täällä moi! lueskelen sisäistä voimaa aamukahvin seuraksi ja aina sieltä löytyy joku sopiva kohta nautittavaksi. timantista haaveilen :)

  blogissa olisi kiva lukea kokemuksiasi ravinnon merkityksestä mielialaan.

 12. Vakkarilukijana olen ollut jo useamman vuoden. Kiitos postauksistasi!
  Tällä hetkellä itseni kiinnostaa ruokavalion merkitys ja vaikutus mielialaan. Tästä(kin) olisi mukava lukea ajatuksiasi. ♥

 13. Ekaa kertaa vierailulla, mutten usko tämän olevan vika käyntini täällä! Instagramin kautta löysin tänne tänään :) En siis tiedä, oletko aiemmin kirjoittanut aiheista, mutta lempeämpi asenne itseä kohti ja jotain keinoja siihen, että olisi varmempi ratkaisuissa ja päätöksissä eikä vatvoisi asioita niin paljoa, tulisivat minulle tarpeeseen :) plus hetkessä eläminen.

 14. Hiljattain olen blogin löytänyt ja oman elämänmuutoksen keskellä kiinnostaa kaikki hyvinvointiin ja onnellisuuteen liittyvät aiheet.

 15. Olen uusi .. löysin tänne fb kautta ja innostuin kovin. Jatkossa tulen seuraamaan blogiasi.

  Minua kiinnostaisi lukea keinoista, miten hyväksyä asiat joihin ei voi enää vaikuttaa ja miten mielen voi kirkastaa toisten ihmisten aiheuttamilla pahoilla teoilla.. fyysisestä hyvinvoinnista sen, miten eri tavoin selkärankamme reagoi elämässä tapahtuviin ikäviin tapahtumiin … fb päivitykset ovat olleet erittäin mielenkiintoisia

 16. Hei, en vielä ole vakikävijä vaan eksyin tänne sattumalta. Kaipaisin kovasti neuvoja kuinka ottaa omasta elämästä kaikki irti ja ohjata itse sen suuntaa, eikä vain katsella sivusta kun se lipuu ohi..

 17. Ensimmäinen kerta blogissasi, tyttäreni innoittamana. Jatkossa seuraan :-) Olen miettinyt ammatinvaihtoa, miten uskaltautua uuteen, onnistunko?

 18. Pari iltaa taakse päin lenkillä mietin, että kirjoittaispa Jenny vielä kerran postauksen siitä, että mitenkä nää kelat menneestä saa hiljenemään. Kun taas kerran mietin et mitäpäs jos se olisikin mennyt näin tai noin, vaikka tietää sen olevan niin samperin turhaa. Ja tärkeintä kun on, että tässä ja nyt on oikein hyvä. Pohdiskelin, että olenko ainut kuka niitä menneitä miettii, onkohan se normaalia.. :D

  Kaikki luonnollinen liikkuminen kiinnostaa, eli hyvänmielen postausta vaikka metsäretkestä tai mökkireenistä toivoisin. :)

  Ja täällä vakilukija. Sisäinen timantti puuttuu vielä.. Antaisin sen lahjaksi <3

 19. Hei, olen lukenut blogiasi varmaan aika alusta lähtien. Säännöllisen epäsäännöllisesti luen joitain blogeja, tämä niiden mukana.

  Lukisin mielelläni lisää läsnäolosta, ruoan vaikutuksesta mielialaan, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksestä ja huoltamisesta ja vaikkapa itselleen kohdistetusta myötätunnosta…

 20. Olen vakiokävijä jo monen vuoden ajalta.
  Toivoisin ajatuksia uhriutumisesta irtipäästämiseen. Lapsuudenkodissani oli materiaalisesti asiat hyvin, mutta tunnetasolla kaikki elivät yksin ja kohtaamista ei syntynyt. Huonoina hetkinä ajattelen vieläkin että ongelmani johtuvat lapsuudenkodistani enkä voi menneisyyteeni vaikuttaa.
  Toinen aihe voisi olla syöminen ja ravinnon yhteys hyvinvointiin, jos sinulla on asiaan jotain sanottavaa. Itse en jaksa tiukkoja ruokavalioita, mutta syömisellä on varmasti suuri merkitys hyvinvoinnissa.

 21. Olen lukenut blogiasi parin vuoden ajan koko ajan säännöllisemmin ja saan ajatuksistasi usein hyviä oivalluksia arkeeni. Siis kiitos blogista! Minua kiinnostaa teemana tällä hetkellä erityisesti uuteen uskaltautuminen elämässä. Tätä teemaa olet jo käsitellytkin, mutta toivon tästä aiheesta jatkossakin juttuja. Peukut pystyyn kaikille arvontaan :)!

 22. Olen blogisi vakiseuraaja ja haluaisin kuulla lisää hetkessä elämisen taidosta, positiivisuudesta sekä kaipaan myös vinkkejä erilaisten ihmisten kohtaamiseen.

 23. Seuraan blogiasi täällä Facebookissa ahkerasti.Itse kaipaan lisää positiivisia ajatuksia, neuvoja + vinkkejä arjen kiireisiin sekä erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Minua kiinnostaa myös kuulla lisää ” hetkessä elämisen”- taidosta, ja siitä, että ihan kaikkea ei kannata murehtia :)

 24. Satunnainen kävijä olen. Sisäinen voima-kirja minulta löytyykin (aivan huippu!), mutta mikäli samaisen kirjan voittaisin, antaisin lahjaksi ystävälle. Tällä hetkellä itseäni mietityttää, mistä saan rohkeutta uusien, elämää suuresti muuttavien asioiden edessä.

 25. Moikka,

  vanha lukija täällä kiittelee, ihana blogi! Tällaisena ikuisena stressaajana mielelläni lukisin hyvin konkreettisia vinkkejä stressinhallintaan arjessa. :)

 26. Heippa! Melkein pari vuotta mukana ollut kulkemassa :) tykkään todella paljon blogistasi. Lukeminen rauhoittaa tähän hetkeen. Eniten tykkään lukea unelmien tavoittelemisesta ja niiden toteutumisesta. Myös stressinhallinta on asia, johon tarvitsee vinkkejä :)
  Kiitos blogista ja ensimmäisestä kirjasta. Monelle sen myös lahjaksi olen antanut. Sisäistä timanttia ei ole vielä hyppysissä :D

 27. Kiitos blogista ja kirjoituksistasi! Haluaisin lukea sinulta unelmatavoitteiden asettamisesta vs realistinen rima ja taisteluista palautuminen arjessa.
  Hyvää ja inspiraation täyteistä kevättä!

 28. Heippa! olen lukenut blogiasi ja seurannut FB sivujen paivityksia mielenkiinnolla satunnaisesti. Voi olla etta olet tasta puhunut jossain vaiheessa (on voinut menna multa ohi) mutta olisin kiinnostunut lukemaan lisaa siita miten suojata itsensa muiden ihmisten negatiivisuudelta, emotionaaliselta ”kiristamiselta” jne. esim tyoyhteisossa. Asun taalla maailman toisella laidalla joten lukeminen suomeksi on intohimo!

 29. Blogia olen seurannut muutaman vuoden :)
  Haluan jatkossakin lukea hetkessä elämisestä, positiivisesta asenteesta ja mielenrauhasta <3

  Kiitos kun kirjoitat!

 30. Hei! Olen pitänyt kaikista kirjoituksistasi,jotenkin aina kun lukenut niitä on osunut juuri omalle kohdalle.Hienoja tekstejä ja ajatuksia.t
  .Katri

 31. Hei! Olen pitänyt kaikista kirjoituksistasi,jotenkin aina kun lukenut niitä on osunut juuri omalle kohdalle.Hienoja tekstejä ja ajatuksia.

 32. Olen Sisäisen Voiman fb-sivun tykkääjä ja lukenut silloin tälläin blogeja.
  Elämäni on ollut viime vuosina pelkkää alamäkeä, sairautta, työttömyyttä (rahattomuutta), surua ja nyt vielä avioero edessä. Välillä tuntuu etten enää tiedä miten jaksan elää ja olla onnellinen. Haluaisin löytää taas oman itseni ja ilon elämääni.

 33. Minua kiinnostaisi lukea käytännön neuvoja ja vinkkejä siihen, miten oikeasti saisi muutettua ne omat haitalliset ajatusmallinsa positiivisemmiksi.

  Olen vakikävijä blogissasi :)

 34. Mielellään lukisin stressinhallinnasta. Sisäinen voima kirja on ollut käytössä jo reilun puoli vuotta. Hyviä ajatuksia, joihin voi palata aina uudelleen. Seuraan postauksia Facebookissa (Vastaisku ankeudelle, Sisäinen voima). Sisäiseen timanttiin en ole vielä tutustunut, sekin kiinnostaa.

 35. olen ensikertalainen blogissa, fb:ssä seurannut enemmänkin. Haluaisin kuulla oman itsensä lisäksi myös toisten rinnalla olemisesta ja toisen ihminen tärkeydestä, ettei kaikki olisi koko ajan oman navan ympärillä. :)

 36. Miten löytää sen inspiraation ja ilon aloittaa tympeätkin jutut sekä viedä ne loppuun. (Vasta eksyin tänne, ehkä oletkin jo käsitellyt asiaa kirjoituksissa aikaisemmin.)

 37. Ensikertalainen blogissa, pidempään seurannut facebookissa. Haluaisin lukea sisäisen rauhan löytämisestä ja mitä tehdä hetkellä kun sisäinen rauha horjuu.

 38. Olen tätä ennen tutustunut vain fb:n välityksellä teksteihin. Jokaisesta tekstistä ole saanut jotakin ajattelemisenaihetta. Olen kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä oman itseni että työssä kohtaamieni lasten.

 39. Vasta tutustunut blogiisi ja jo saanut paljon uudenlaisia ajatuksia teksteistä. Haluisin lukea stressin lievityksestä sekä erityisherkkyydestä ja suorittamisesta.

 40. Olen seurannut sinua jo pidemmän aikaa, sekä facebookissa että blogissa. Haluan lukea positiivisia, kannustavia juttuja – ihan simppeleitä arkipäiväisiä asioita.

 41. Haluaisin lukea erityisherkkyydestä ja vetovoiman laista.
  Facebookissa seuraan ja välillä luen blogia.

 42. Seuraan blogiasi ja FB:tä säännöllisesti. Useimmiten tekstit osuu ja uppoaa :) Haluaisin lukea miten suorittamisesta pääsisi irti ja ehdottomasti kiinnostaa myös miten saisi heivattua edellisistä parisuhteista päälle jääneet käytösmallit mäkeen.

 43. Kommentteja siihen miten kokopäivätöissä käyvä pienten lasten äiti saa kaiken, erityisesti itsensä, pidettyä kasassa ja näkee ilon hankalissakin tilanteissa osaten olla kiitollinen siitä mitä on :)

  Olen blogin vakiolukija. Kiitos Sinulle!

  Terv. Flunssainen selviytyjä (ha haa)

 44. Olen fb:ssä seuraillut kirjoituksiasi ja ne osuu aina todella hyvin. Läsnäolon oppiminen, muiden ihmisten, negstiivisten miellyttäminen ja siitä pois pääseminen, on niin paljon kaikkea kiinnostavaa mistä haluaisi lukea lisää.
  Osallistun arvontaan ja tällä kertaa todella toivon, että arpaonni suosii :)

 45. Ensimmäinen kerta blogissa, joka venyi pitemmäksi kuin luulin. Aamuaurinko paistaa verhojen välistä ja jäin lukemaan ajatuksiasi. Voimaannuttavaa :)

 46. Jonkin verran oom seuraillut blogia ja fb-sivua, hyviä ajatuksia ollut. Jotakim tekstejä kaipaan paniikista, sosiaalisten tilanteiden pelosta sekä itsetunnosta :) en nyt puhelimella lähtenyt selaamaan joko näistä on kirjoitettu mutta kurkistan paremmalla ajalla :)

 47. Seuraan facebookissa ja luen ajatelmia. Olisi kiva saada kirja, josta voin lukea ajatuksia ja saada positiivista voimaa omaan elämääni. Olen herkkä ja elämässäni on tapahtunut paljon negatiivisia asioita.

 48. Facessa seuraan enempi, blogia välillä. Oma henkinen kasvu kaipaa milloin minkäkin osa-alueen vahvistamista, ja sinulta olen kyllä saanut loistavia, pysäyttäviä, vahvistavia ajatuksia arkeen – kiitos niistä 💗

 49. Omaa sisäistä rauhaa etsiskellyt syvän masennuksen jälkeen. Hetkessä elämisen vaikeus, siihen tarvisi vielä rutkasti harjoitusta ja neuvoja. Ihania kirjoituksia, seuraan säännöllisesti.

 50. Seurailen facebookin puolella, olisi mahtavaa lukea lisää juttuja liittyen rohkeuteen, luottamukseen ja läsnäoloon. :)

 51. Seuraan facen puolella jokaista kirjoitusta ja olen saanut niistä itselleni sisäistä voimaa ja timanttisuutta. Poikani vm88 on sairas ja me kumpikin tarvitaan nyt jos koskaan sisäistä voimaa jotta nujertaisimme tämän sairauden. Parantumaton se ei ole mutta paraneminen on kivulias ja pitkä. Vakava syömishäiriö jota seurasi lisämunuaisen uupuminen. Äitinä teen kaikkeni jotta hän jaksaisi. Voimalauseet ovat yksi keinomme jaksaa … <3

 52. Ensi kertaa lukemassa blogiasi ja heti osui ja upposi :)
  Stressinlievityskeinoista,luottamuksesta ihmissuhteissa sekä kaukosuhteeseen vinkkejä olisi kiva lukaista.

 53. Miten sanoa EI energiasyöpöille, loukkaamatta heitä?

  Piristät teksteilläsi useana päivänä ja silmät avautuvat, välillä tarvin silmätippoja että ne menee kiinni 😜
  Kiitos 💝

 54. Sanotaanko, että en ihan ekakertalainen vaan aloittelija :)
  Luin osallistumisen ”säännöt” ja mieleeni tuli ensimmäisenä työstressin ja kiireen tasapainottaminen elämään. Ja sitten siitä oli heti muutama rivi alempana :) Mutta lisää aiheesta.
  Mielelläni lukisin myös luottamuksesta. Liian monta ihmistä elämässäni (minä mukaan lukien), on saanut pettyä jo liian monta kertaa (eikä siis kyse pelkästään parisuhteista). Miten säilyttää luottamus ihmiseen..
  Sekä läheisen menettämisestä selviäminen.
  Kiitos :)

 55. Ensimmäistä kertaa tääl blogissa mut seurannu fb:n kautta kirjotuksia. Olis kiva lukea stressin poistamisesta, livityksestä, tuntuu et kuormitun todella herkästi enkä aina huomaakkaan että pitäis huoahtaa. Pään sisällä jauhavasta negatiivisesta äänestä jolle mikään ei näytä olevan tarpeeksi ja miten siitä oikein pääsis eroon.

 56. Haluaisin kuulla erosta selviämisestä ja helpoista ja vähän aikaa vievistä mindfulness -harjoitteista.

 57. Ilkeitten ja todella julmasti kiusanneiden työkavereiden kanssa toimeen tuleminen ja työntekö asiakaspalvelu työssä? Todella voimia vievien ihmisten kanssa tekemisissä olo.. Miten jaksaa ja selvitä?

  Siinä aiheita… fb:n kautta enemmän tuttu ja siellä luen kaikki :) Sivuilla vierailen aina kun aika vaan antaa myöten =)

 58. Facebook seuraaja, blogeja en tällä hetkellä juuri seuraa

  Itselleni ajankohtaisin aihe on miten päästä irti liiasta suorittamisesta ja perfektionismista

 59. Facebook-sivuja olen jonkin aikaa seurannut mutta tänne päädyin vasta nyt (Fb-linkin kautta). Varsinkin henkisen puolen kaikenlainen hyvinvointi kiinnostaa, ja varsinkin kuinka saa kaikki arjen pienet palaset kohdalleen eli kiireen ja touhun keskellä priorisointi. Ja menestys :)

 60. Vakikävijä olen :-)
  Haluaisim lukea lisää siitä, kuinka löytää luottamus ja ilo elämään, ja kuinka elvyttää energiat, silloin kun olen jakanut itsestäni liikaa.

 61. Luen joka päivä fb:ssa ja ilahdun ja havahdun ja herkistyn, kun lukemani asiat osuvat välillä niin hyvin elämäntilanteeseeni. Kiitos hienoista ajatuksistasi ja oivalluksistasi! <3

 62. Esimerkiksi sinun näkemyksestäsi tulotason vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin arjessa ja elämässä muutoinkin olisi mielenkiintoista lukea! Olen seurannut Sisäisen voiman fb-sivua useamman kuukauden, blogia on tullut luettua kymmeniä kertoja. Ja on kyllä vaikuttanut positiivisesti omiin ajatuksiin, vaikka opittavaa onkin vielä hurjasti 😊

 63. Blogejasi en ole lukenut mutta fb päivitykset päivittäin! Kiitos niistä! Toimin kuraattorina ja psykoterapeuttina ja saan niistä työnohjauksellista tukea, ideaa ja inspiraatiota. Voimaantumista. Olen kiitollinen sille nuorelle asiakkaalleni joka noin vuosi sitten kertoi sivuistasi! :) – Selviytyminen on hyvä aihe, mutta ei vaan se, että selviydyn vaikeuksistani juuri ja juuri vaan, että pääsen siitä jatkamaan kasvuani, löytämään autenttisen minäni. – Myös ristiriidat kiinnostavat. Oletko sitä mieltä, että asiat tappelevat, eivät ihmiset… vai onko mieliharmissa aina kyse myös ihmissuhde harmista…. ?

 64. Olen vakikävijä ja päivittäin tulee luettua facebookista kirjoituksiasi – aina, jo heti aamulla ennen kotoa lähtemistä luen mitä olet sille päivälle valinnut. Miten osuvia ne ovatkaan! Ja ajatuksia herättäviä!
  Minulla on jo Sisäinen Voima -kirjasi ja olisi upeaa omistaa myös tuo sinun uudempi kirjasi.
  Itselleni tuottaa ongelmia olla itseeni ja suorituksiini tyytyväinen – vaikka kaikkeni aina annan, tuntuu, etten ole tehnyt tarpeeksi… Tähän olen saanut sinulta jo paljon näkökulmia, mutta tarvitsen tähän asiaan edelleen vahvistusta.

 65. Vakkarilukija olen.

  Vaikea sanoa, mistä haluaisin tekstiä. Nämä ovat yleensä todella osuvia. Itseäni ovat ehkä viime aikoina puhutelleet erityisen paljon kärsivällisyyteen kasvattautuminen, luottamus omaan sisäiseen ääneen ja semmoinen tavoiteunelmien asettaminen ja niiden tietynlainen todeksieläminen joka päivä, vaikka realistinen toteutusaikataulu olisi kymmenen vuoden päässä.

  Jos saisin valita, haluaisin timanttikirjan, mutta kumpi vaan toki käy. :)

 66. Fb:ssä seurannut ja myös blogia.Saanut hyviä oivalluksia ja uskoa että vaikeistakin ajoista voi selvitä.Kiinnostaisi kuulla mm.mielen ja tunteiden hallinnasta, ihmissuhteista ja vinkkejä kun elämä koettelee kovasti.

 67. Onnellisuus. Pienet asiat. Siitä lukisin. Kuulisin sinua. Mielelläni. Olen vakkari. Luen blogiasi sekä seuraan Facebookissa.

 68. Kiitos rehellisistä, arjenmakuisista, positiivisista ajatuksistasi! Facessa tykkäilen, blogia ehdin harvemmin lukea. Olisi hienoa saada kirjasi ilta-/aamulukemiseksi, tekstiesi avulla olen oppinut nauramaan itselleni ja olemaan ottamatta kaikkea niin haudanvakavasti, olemaan kiitollisempi ja elämään ainakin hetkittäin tässä hetkessä. <3

 69. Olen saanut mahdottomasti positiivista voimaa ajatuksistasi ja olen jo pitkään haaveillut Sisäinen Timantti kirjastasi. En osaa sanoa mitään yksittäistä aihetta mistä haluaisin lukea, mutta itselläni ajankohtainen on sisäisen puheen kääntäminen positiivisemmaksi.

 70. Onnellisuus. Pienet asiat. Henkinen tasapaino. Niistä lukisin. Kuulisin sinua. Olen vakkari. Luen blogiasi.

 71. Vakikävijä olen! :) Jonkinlaiset ravintovinkit voisivat olla kivoja ja tietysti henkisyys kiinnostaa! :) Blogisi aiheet ovat kuitenkin aina kiinnostavia ja osuvia!!

 72. Vinkit siitä kuinka kääntää pään sisäinen negatiivissävytteinen puhe/ ajattelu positiiviseen suuntaan olisi mielestäni hyvä aihe. Samoin miten tukea herkkää nuorta hyvään itsetuntoon. Fb:tä olen seurannut vähän aikaa ja juuri löysin tämän ihanan blogin, johon tutustumisvaihe menossa.

 73. Sun ihana positiivisuus ja mistä se kumpuaa <3

  (nyt tarttis voittaa kirja, kun en toista enää raaski ostaa – edellisen tiedätkin miten ja mihin se meni ;) )

 74. Positiivisen ajattelun voimasta :)
  Vakio seuraaja, täällä, facessa ja instassa :)
  Sisäinen voima löytyy jo, joten ois ihana saada timantti kaveriksi :)

 75. Läsnäolo ja hetkistä nauttiminen, eritoten lapsiarjessa. Sekä jatkuva tulevaisuuden murehtimien, varsinkaan kun se ei ole vielä ajankohtaista. Olen ensi kertaa blogissa, mutta facebookissa seurannut ahkerasti! :) <3

 76. Olen seurannut ahkerasti facebook:n välitysellä tekstejäsi sekä myös lukenut blogia jo tovin. Jaan ajatuksiasi usein ja niistä saa virtaa ja voimaa paljon myös omaan arkeen!

  Itseäni kiinnostaa varsinkin ne arjen taidot, joilla kääntää ne vähemmän mukavat asiat ja tunteet voimavaraksi. Tuntuu, että arki on liian hektistä, jotta muistaisimme aina pysähtyä kohtaamaan aidosti juuri sen kyseisen hetken ❤

 77. Läsnä olo ja onnellisuus. Näistä haluaisin lukea lisää. Luen blogiasi. Kiitos ihanista kirjoituksistasi <3

 78. Olen vakikävijä :) Haluaisin jotain henkisen hyvinvoinnin jaksamiseen ja irtipäästämiseen ja terveellisestä ravinnosta tietoa :)

 79. Oi, jospa nyt onnistaisi! ;) Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Olen seurannut sua, Jenny, jo vuosia eri medioissa ja koen jotenkin vahvaa samaistumista ajatuksiisi.
  Ne koskettavat. 💛
  Odotan myös sun ohjaamaa viikonloppuretriittiä!

 80. Olen seurannut postauksiasi etenkin Facebookissa, mutta vieraillut myös blogin puolella viime syksystä saakka.

  Haluaisin lukea intuitiosta, epävarmuuden/ahdistuksen sietämisestä ja monesta muustakin aiheesta, mutta nuo tulivat päällimmäisenä mieleen :)

 81. Välillä elämä on raskasta taivallettavaa, ahdistavaa ja painostavaa oloa voisi helpottaa lukea just jompikumpi kirja! Ensimmäistä kertaa täällä vierailulla.

 82. Ihmissuhteet, kannustaminen ja tukeminen niin hyvissä kuin huonoissakin hetkissä. Oman henkisen tasapainon kehittäminen ja tukeminen. Itseni hoitamiseen keinoja.

 83. Ihan sattumalta löysin muutama viikko FB:n kautta blogisi. Virkistäviä ja voimaannuttavia ajatuksia päivittäin. Ja niin ajankohtaisia ja osuvia omaan elämäänikin.

 84. Blogia luen harvakseltaan,mutta kirjasi ”sisäinen voima” on mukana arjessani tsemppaamassa minua.Fb:sta tykkään lukea päivittäin ajatuksiasi.Ne auttavat jaksamaan…😊

 85. Kiitos blogistasi ja upeista, puhuttelevista kirjoistasi <3 Itse ajattelen tällä hetkellä että tärkeintä olisi muistaa ja hyväksyä se tosiasia että Life is up and downs. Korkealla aallon harjalla kun vain on mahdotonta surffailla koko elämäänsä :)

 86. Oi ihania kirjoja <3 Tarvitsen apua irtipäästämisessä. Ihmisestä, toivottomasta rakkaudesta, kontrollista …haluan löytää itseni ja rakkauden sisältäni, oppia taas luottamaan elämään, omiin siipiin. Että kaikki on hyvin, olen hyvä ja arvokas <3

 87. Viime aikoina tapahtuneiden mullistusten lomassa nousi tajuntaan ajatus siitä, miten olen omaa elämääni elänyt kiinni menneessä ja tulevassa, vaikka elämä on NYT. Fb:n puolella seuraillut jo pidempään, blogi kirjoituksia satunnaisesti.

  Työhyvinvointiin, negatiivisten ihmisten ja energiasyöppöjen kanssa pärjäämiseen sekä läsnäoloon ja omien ajatusmallien rikkomiseen liittyviä tekstejä olen blogista löytänyt ja niitä toivon jatkossakin.

 88. Arki ja arjessa jaksaminen on välillä haastavaa. Sitä on ihana edes hetkeksi pydähtyä ja lukea fb:sta ja blogistasi kirjoituksiasi. Miettiä hetken.
  Ehdottomasti kumpi kirja vain voittamisen arvoinen

 89. Fb:ssä luen aina postaukset, täällä blogissasi satunnaiset vierailut 😊

  Henkinen kasvu, kasvu aidoksi omaksi itseksi ja tienviittoja siihen…. näistä olisi kiva lukea.

 90. Olen saanut monia oivalluksia omaan elämään. Henkistä kasvua ja pysähtymistä, juuri se miltä itsestä tuntuu ja mitä haluan antaa ympäristölle. Sisäinen voima kirjasta on tullut tärkeä kirja joka päivälle, fb:ssä ja blogissa käyn myös :) Kiitos sinulle <3

 91. Nyt olen kyllä todella iloinen että löysin tämän blogin. Todella mielenkiintoista luettavaa. Kiitos!

 92. Ihana blogi. Seurannut pari vuotta. Loistavia ja voimauttavia aiheita ollut. Olisi ilo lukea lisää miten jaksaa negatiivisten läheisten vaikutuspiirissä ilman omaa romahtamista. Sekä miten estää katkeroitumisen kun välillä tuntuu, että muut ovat saaneet paremmat kortit ja itse joutuu näkemään triljoonasti enemmän vaivaa samoihin asioihin ja miten päästä epäonnistumista yli. Olisi niin siistiä voittaa arvonnassa ja jakaa hienoja kirjoituksiasi myös muille! <3

 93. Fyysinen: lisäravinne postaus

  henkinen: kiire työpäivä, vain lyhyt tauko (esim. 15 min), millä tavoin nopeasti rentouttaa (TRE-menetelmä tms.?)

 94. Olen ihan uusi täällä blogin puolella ja facebookistakin löysin sinut vasta ihan vähän aikaa sitten. Ne tekstit joita olet jakanut on saanut minut miettimään omaa negatiivisuuttani (olen siis tässä muutaman vuoden aikana jostain syystä tullut todella negatiiviseksi ja pahantuuliseksi). Tekstien lukeminen auttaa ymmärtämään että tulisi ottaa rennommin eikä aina tarvi olla naama väärinpäin joka asiasta. Ja olisikin kiva lukea lisää viisauksia/vinkkejä miten kehittää sitä henkistä sekä fyysista hyvinvointia, ettei tarvitsisi enää velloa siinä ”tutussa ja turvallisessa” negatiivisuudessa ja synkkyydessä.

 95. Satunnainen vierailija täällä. Mutta facebookissa jokainen postaus tulee luettua. Tekstit antavat paljon ajattelemisen aihetta. Haluaisin lukea jatkossakin lisää voimauttavia ajatuksia

 96. Luen mielelläni kirjoituksiasi. Odotan kovasti seuraavia kirjoituksia. Toivottavasti onni suosii arvonnassa.

 97. Mulla on ”Sisäinen voima” juuri luettavana,ennen unia luen sitä ja ajattelen,sisäistän.
  Mutta miten ihmeessä pääsen eroon sitku/mutku-elämästä?Haluaisin niin ”nytku”-elämän….Kiitos!

 98. Olen inspiroivan ja ajatuksia herättävän blogisi vakikävijä, kiitos siis kirjoituksistasi. Olen juuri toipumassa täysin yllättäneestä vakavasta sairaudesta ja vaikka iloitsen jokaisesta päivästä ja siitä erityisesti että olen terve, niin silti joskus tulee pelon tunteita, että mitä jos sairaus palaa tai niitäkin, miten epäreilu maailma ja elämä välillä onkaan. Niinpä pelkojen voittamisesta (vaikka täällä oletkin siitä kirjoittanut) voisin lukea lisää. Toinen kiinnostava aihe voisi olla hyvinvointi työssä/työyhteisössä, miten jaksetaan työkaveria, joka saattaakin olla ihan erilainen kuin sinä tai miten saadaan yhdessä luovia ideoita aikaiseksi.Kolmas kiinnostava aihepiiri voisi olla ylipäätäänluovuuden hyvinvointia edistävä flow.

 99. Hei,
  vakiokävijä olen, junassa matkalla töihin rauhoitan mieltäni lukemalla tekstejäsi.

  Olisi mukava lukea siitä, miten suhtautua negatiivisiin ihmisiin ympärillä, ystäviin, jotka kertovat olevansa huonolla tuulella ja kaikki on huonosti, vaikka näin ei edes todellisuudessa olisi. Pitääkö energiasyöppöjä neuvoa vai olla hiljaa ja hyväksyä heidän valituksensa?

 100. Olen vasta löytänyt blogisi. Itse kärsin pitkäaikaisesta masennuksesta,jota ruvettiin vasta vuosi sitten selvittämään kunnolla. Taustalta löytyi selvittämättömiä asioita mm.traumaperäinen stressihäiriö. Sisäinen voima kirja tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Juuri täyttelin työkyvyttömyyseläke papereita, tuntuu aika pahalta näin nelikymppisenä.. mutta kunhan saa terapiat,omat ajatukset ja lääkityksen kuntoon niin eiköhän se siitä. Mukavaa kevään odotusta joka tapauksessa ihan jokaiselle.

 101. Mielelläni lukisin asioita tässä hetkessä elämisestä, ihmissuhteisiin liittyvistä asioista ja rentoutumisesta. Ensimmäinen kerta näillä sivuilla joten toivomistani aiheista on jo varmasti kirjoituksia. :-)

 102. Minua kiinnostaisi, kuinka saada pidettyä itsensä kasassa ja päänsä pystyssä, jos joutuu olemaan tekemisissä persoonallisuushäiriöisen ihmisen kanssa. Eli kuinka pysyä omassa voimassaan ja onnistua pitämään puolensa rakentavasti, kun toinen pelaa epäreiluilla pelisäännöillä.

  Blogissasi vierailen ensi kertaa. Facebook-päivityksiäsi luen päivittäin.

 103. Blogivieraana ensi kertaa, mutta FB:ssä sivuillasi vakikävijä. Mielenkiinnolla seuraan ajatuksiasi, joita olen jakanut myös muille ystävilleni. Toki tietosi ja linkit aina mukana. Ajatuksistasi on ollut myös hyötyä työkaverini kanssa, kun mietimme niitä yhdessä ja toteamme, että olipa fiksusti ajateltu ja ilmaistu. Uskon, että ajatuksistasi on ollut hänelle, jos minullekin paljon hyötyä. Etenkin aiheet, itseluottamus ja hetkessä eläminen ja turha huolehtiminen huomisesta ovat puhutelleet. Keep up the good Work!

 104. Olen seurannut fbssa jo jonkinaikaa ja olen saanut ajateltavaa siihen kuinka jaksaa arjessa. Olen niin mukana arvonnassa 😊

 105. Ensivierailu blogissa, mutta facebook-postauksia olen seurannut. Itseäni kiinnostaa kaikki aiheet, mistä kirjoitat, ne ovat hyvin osuvia ja oivaltavia. Kyseiset kirjat ovat hankintalistalla, joten olispas ihanaa, jos arpaonni suosisi :)

 106. On ihanaa lukea kirjoituksiasi. Olen saanut niistä oivalluksia. Minulla ei vielä hyllyssä ole kumpaakaan kirjoistasi :) Positiivisuus aiheena on aina tervetullut !

 107. Kaikenlaiset elämän hallinnan ja itsetunnon kohentamiseen liittyvät neuvot ja ajatukset.
  Fb-ssä olen joskus lukenut. Lyhkäisiä tulee luettua paremmin kuin pitkiä juttuja. Ei kai ole viime aikoina jaksanut keskittyä. Blogissa eka kertaa

 108. Hei Jenny, voitin sinun Timanttisen viime arvonnassa. Kiitos vielä siitä. Nyt olisi hyvä, kun saisin neuvoja ja ohjeita puolison tukemiseen yrittäjyydessämme. Yksi ”ovi” kun sulkeutui. Yritän kannustaa ja tukea ja auttaa, mutta en tiedän ovatko metodini oikeat ja parhaat. Nyt on kuitenkin tosi koetuksella, kun ei ole tuloja, vaikka työviritelmiä on tiedossa. Vähän on surku olo.

 109. Eka kertaa blogissa, mut fbssä luen säännöllisesti. Kirjoitukset antavat paljon ajattelemisen aihetta ja selvittävät omia ajatuksia, elämän solmuisessa tilanteessa. Kovasti on apua näistä 😊

 110. Olen ollut blogisi lukija jo jonkun aikaa. Mielelläni lukisin stressinhallinnasta ja oman itsensä kuuntelemisesta lisääkin

 111. Oma terveys heitti äkkiä uudet kortit jakoon ja nyt odottelen pääsyä jatkotoimenpiteisiin ja koska olen suht nuori niin tämä on ollut itselleni iso kolaus… henkinen puoli on aika retuperällä ollut viimeaikoina.. Tuntuu ettei mistään löydy positiivisia asioita(perhe,lapset ja parisuhde) ja mieli vetää negatiiviseksi ja pessimistiksi.Haluaisin lukea miten päästä tällaisessa tilanteessa pisteeseen että on ns.sujut ja näkee kaiken sen positiivisen mitä elämässä jo on..eikä keskity siihen mitä ei ole tai ei ole kerinnyt toteuttaa. Olen blogipuolella nyt ekaa kertaa…facessa jokapäiväinen vierailija 😊 Joten jos onni suo niin kirja tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

 112. Löysin blogisi vasta nyt. Haluaisin lukea tässä hetkessä elämisestä ja ohjeita siihen miten onnistuisi olla miettimättä tulevaa, varsinkin asioita joihin itse ei voi vaikutta. Mitä tehdä valtavalle määrälle ajatuksia, jotka vain paisuu kuin pullataikina ja asian tilanne vain pahenee niiden seurauksesta. Minulla on Sisäinen timantti kirja, on ihana!

 113. Satunnainen vierailiha blogissa mutta FBssä joka postaus tulee luettua. Jatkossakin kaikki käy, oma henkinen kasvu vasta aluillaan :-)

 114. Luen mielelläni kirjoituksiasi, ne ovat niin innostavia ja osuvat naulan kantaan! Luen mielelläni elämänviisauksista, ihmissuhteista, positiivisuudesta, läsnäolosta ja tiedostamisesta. Kiitos Jenny <3

 115. Toivon onnettaren suosivan💖näistä viisaista sanoista on saanut ammennettua voimaa päiviin niin hyvinä kuin huonoina aikoina!💖

 116. Oi tässä kisassa olisi ihana voittaa! Olen Facen vakioseuraaja mutta ensi kertaa blogivierailulla (jäänyt tyystin huomaamatta). Kaikki hetkessä elämiseen ja arjesta nauttimiseen liittyvät tekstit ovat toivomuslistalla. Aurinkoista viikonloppua!

 117. Olen lukenut blogiasi pitkään ja ostin Sisäinen voima -kirjasi tsempiksi vaikeisiin päiviin. Haluaisin lukea katkeruuden voittamisesta ihmisiä kohtaan, menneen unohtamisen keinoista.

 118. Hej! Eftersom jag inte har läst dina böcker känns det omöjligt att komma med förslag till ämnen som du inte redan eventuellt behandlat. Men för mig är tacksam en väldigt viktig sak – den förhöjer det man upplever. Räcker detta som kommentar för att få delta i utlottningen? Varma hälsningar.

 119. Aiempi kommenttini ei postautunut tänne… uusi yritys. Haluaisin lukea siitä, miten ylittää itselleen vaikeina aikoina rakentamiaan kynnyksiä. Niiden ylittäminen tuntuu työläältä ja se taas nakertaa omaa hyvinvointia. En ole blogissasi ihan ekaa kertaa ja facebookissa seuraan aktiivisesti! :)

 120. Ekaa kertaa vierailulla sivuilla, mutta kirjakaupassa on sisäistä timanttia tullut plärättyä mutta budjetin ollessa olematon päiväsairaalamaksujen takia on ollut jätettävä se kauppaan :—(

 121. Mieltäni kiehtovia asioita ovat mm. Miten uskaltautua ulos kuorestaa olemaan aito itsensä? Entä miten uskaltaa luottaa siihen, että siivet kantavat, että elämä kantaa?

 122. Kaikk fb:ssä näkyneeti julkaisut kirjastasi ovat olleet nìin voimia ja iloa antavia .

 123. Henkinen kiinnostaa. Olen sairastanut vaikean masennuksen ja työuupumuksen.. pikkuhiljaa toipunut. Kaipaan juuri samanlaisia juttuja kuin noissa kirjoissa.
  Olen aika uusi sivujen seuraaja..ja blogin korkkasin tänään .

 124. Jos pääsisin eroon sitku-elämästä ja pystyisin elämään hetkessä. Murehtimatta etukäteen asioita joihin en voi vaikuttaa. Saisin sisäistä rauhaa ja tasapainoa elämääni

 125. Olen vasta vähän aikaa seurannut ja haluan lukea kirjasi , haluan kehittää itseäni paremmaksi 😊

 126. Olen vasta jonkin aikaa seurannut sinua fb ja instagramissa. Suurin osa julkaisuistasi on ollut tykkäämisen arvoisia eli ovat iskeneet ja lujaa.
  Tekstit ovat olleet juuri sitä mitä kaipaan; voimaa antavia, uskoa lujittavia. Usko siitä, että tästäkin hetkestä selviää. Joskus kimurantista elämäntilanteesta voi selvitä katsomalla peiliin.

  Kiitos siis tähänastisista julkaisuista ja lisää jään odottamaan.

 127. Vaihtoehtohoidot stressin hoidossa, oma lehmä ojassa! Etenkin haluaisin tietää miten shindo ja ayurvedinen hito vaikuttaa!

 128. Itsensä kuunteleminen,läsnäolo hetkessä.Sisäinen voimakirja itsellä on kovassa käytössä.Miltei päivittäin otan sieltä intuitiivisesti kohdan ja usein osuu 😊

 129. Ystävä vinkkasi blogistasi ja olen jo puolisen vuotta lukenut lähes päivittäin kirjoituksiasi. Kirjat on vielä hankkimatta ;) Olisin kiinnostunut lukemaan lisää tietoisesta läsnäolosta. Kiitos :)

 130. No hei, vakikävijä tottakai :)! Mua kiinnostaisi aloittamisen vaikeudesta yli pääseminen ja siihen vinkit. Oli kyse sitten arjen hidastumisesta, liikunnallisemmasta elämästä, tms niin miten estää lipsumasta tuttuun ja turvalliseen vanhaan? Mitä ns onnistuvat eri elämänmuutosten saralla tekevät, että muutos ei jää puolitiehen? PS. Sisäinen voima löytyy, mutta timanttia kaipaisin ;).

 131. Sisäinen Voima on luettu kolmesti läpi ja aika moneen sivuun palaan uudestaan ja uudestaan. Viisaita sanoja!
  Sisäinen Timantti 💎 siis haaveena… 😉

 132. Haluaisin lukea siitä, miten ylittää omat kynnykset, joita itselleen on kehittänyt baikeina aikoina. Niiden ylittäminen on vaikeaa ja se taas nakertaa omaa hyvinvointia! (esimerkiksi asioihin tarttuminen tms.). En ihan ekaa ole blogissasi, ja facebookissa seuraan aktiivisesti!

 133. Olen vakikävijä.
  Minua kiinnostaisi henkisen kasvun saraltta elämänilo! Ja fyysisen puolelta jooga ja liikunnan merkitys omaan hyvin voitiin.

 134. Työhyvinvointi ja tiimihenki olisivat hyviä aiheita ammentaa.
  Olen tämän vuoden puolella löytänyt facebookin kautta blogisi. Aamuisin aina odotan facebook päivitystäsi :)

 135. Olen seurannut jo kauan ja saanut paljon voimaa näistä teksteistä <3
  Aloitin ollessani masentunut, pääsin ylös hitaasti, mutta pääsin. Nyt taas tuntuu siltä, että alakulo valtaa alaa… En aio antaa sen voittaa, vaan jatkaa sinnikkäästi tekstien lukemista ja opetella antaman itselleni anteeksi.
  Kiitos siitä ihan älyttömän paljon! Olisi mahtavaa saada ihan kirja.

 136. Mun FB antoi mulle muiston vuoden takaa ja se oli Sisäinen voima-kirjasta.
  Ei ole vielä omassa hyllyssä tätä.

 137. Haluaisin ihan lyhyitä ytimekkäitä vinkkejä arkeen, millä voi lisätä hyvinvointia tässä ja nyt.
  olen vierailija nyt täällä, mutta vakikävijä FB-sivustollasi. Mutta jatkossa vakikävijäksi tännekin jään. KIITOS !

 138. Osallistuisin arvontaan :) Ensi kertaa näillä sivuilla ja kirjat kiinnostaisivat. Mistä haluaisin lukea – arjen stressin välttämisestä, työn henkisen kuormittavuuden helpottamisesta.

 139. Olen seurannut tätä blogia vasta muutaman viikon. Haluaisin lukea siitä, että mistä olisi apua siinä, että osaisi elää tässä hetkessä, eikä vaan murehtia kaikesta, varsinkin sellaisista asioista, mihin ei voi itse vaikuttaa.

 140. Olisi kiva lukea jotain stressinlievitykseen liittyvää, ellet ole jo siitä kirjoittanut :-) olen nimittäin vasta ihan hiljattain alkanut blogiasi lukemaan.

 141. Ihmissuhteet ja toisten tukeminen vaikeina hetkinä voisi olla mielenkiintoinen aihe. Olen ihminen, joka helposti kuuntelee kanssaihmisiä herkällä korvalla ja on tukena, kun toisella on vaikeuksia. Välillä se kuormittaa itseäni, vaikka yritän olla ottamatta toisen ihmisen murheista omiani. Miten olla itse kuormittumatta toisen murheista, mutta olla silti kuunteleva korva ja tuki toiselle?

  Olen hiljattain löytänyt blogisi ja sain juuri kirjastosta pitkään varauksessa olleen Sisäinen Voima-kirjasi käsiini ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *