Kirja-arvonta: Sisäistä voimaa ja timantteja

Perjantain kunniaksi blogissa on kirja-arvonta! Kiitos kaikille kannustuksesta kirjojeni Fb-sivulla! Laitetaan siis jakoon kovien kansien välissä ajatuksia, joista saattaa olla hyötyä vaikka sinulle tai jollekulle tuttavallesi.

Suomeksi se tarkoittaa sitä, että kaksi kappaletta Sisäinen timantti – 365 ajatusta parempaan arkeen -kirjaa sekä kaksi kappaletta Sisäinen voima – 365 ajatusta parempaan arkeen -kirjaa pääsevät signeerattuina uusiin koteihinsa.

Arvontaan osallistut, kun kerrot (vaikka sitten lyhyesti), mistä henkiseen tai fyysiseen hyvinvointiin liittyvästä asiasta haluaisit lukea täällä Vastaisku ankeudelle -blogissani. Kerro myös, oletko vakikävijä vai ensi kertaa kylässä.

Sisäinen timantti

Olet mukana arvonnassa, kun vastaat tämän postauksen kommenttikenttään (skrollaa tuonne alle) maanantai-iltaan 14.3. klo 21 mennessä. Arvon neljä kirjaa torstaihin 17.3. mennessä ja postitan ne signeerattuina voittajille ensi viikon loppuun mennessä. Voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti ja nimet julkaisen myös täällä blogissani.

vastaiskuankeudelle

Kas, se on sitten perjantai-ilta ja meikäläisen työviikko pulkassa. Kumma juttu, mutta maailma ei tullut tänäänkään valmiiksi, työhommista puhumattakaan!

Koska pääkoppani on kerrassaan duuniviikon rasittama, pidemmittä puheitta lainaan otteen eilisten kiirevinkkien kunniaksi Sisäisestä timantista.

sisäinentimantti

Näillä sanoin toivotan sinulle rentoa viikonloppua!

Kun alat ymmärtää elämäsi ja läsnäolon merkitystä, et hermostu enää edes kiireestä. Teet parhaasi etkä turhaan stressaa siitä, mikä jää tekemättä. Jos tänään et ehdi, teet huomenna.

Erityisesti sen jälkeen, jos elämäsi on ollut katketa, ei turhilla pikku asioilla, kuten kiireellä ole enää mitään merkitystä. Merkitystä on vain tällä hetkellä, ainoalla hetkellä, joka sinulla on.

Välillä on kuitenkin hyvä pysähtyä miettimään omaa suhtautumista elämään, kiireeseen ja tunteisiin. Alat tiedostaa sen, että turha valittaa, sillä useimmat asiat kalenteriisi kirjoitat. Ehkä teet työtä, joka vyöryy päällesi välillä isommin, välillä taas ei tapahdu mitään. Sekin on oma valintasi. Et silti arvosta kiirettä, vaan teet mielelläsi kaikkesi, ettet sitä kokisin.

Nykyään uskot, että kiireen tuntu onkin ennen kaikkea ajatuksissasi. Jos todella elät hetken kerrallaan, kiireen tuntua on vähemmän kuin silloin, kun mielessäsi ehdit kelata kaikki tulevat tapahtumat ja vielä hermoilla siitä, miten voimasi tai aikasi riittävät.

Ole siis tässä hetkessä.

Onnea arvontaan!