Hyvä arki

Kirja-arvonta!

Oi, juoksukausi on korkattu. Eilen työviikon päätteeksi kävin pitkästä aikaa juoksemassa. Ja hyvä että kävin, sillä juokseminen on ehdottomasti yksi parhaita asioita, mitä voi tehdä perjantai-iltana! Ennen kuuntelin aina musiikkia ja mittasin juoksemaani matkaa jos minkälaisella sovelluksella. Nyt mukana ei ollut mitään muuta kuin omat ajatukseni, ei musiikkia, ei kännykkää, ei mitään. Minä, ajatukseni ja kehoni. Hiekkainen asvaltti, kevyt tihkusade, päivän päätteeksi laskeutuva iltahämärä.

Luksusta. Juostessa on helppo jäsennellä ajatuksia. Ja unelmoida.

Tällä hetkellä unelmoin uudesta kodista kerrostalossa, astianpesukoneesta ja pyykinpesukoneesta. Melko arkisia unelmia, sanoisin. Saa nähdä, missä vaiheessa tämä toiveeni toteutuu. Vastaus kaipaukseeni lienee jo olemassa.

Sinäkin voit uskoa, että toiveesi, unelmasi ja tavoitteesi ovat jo olemassa. Ne ovat totta. Sinun tulee vain tehdä tilaa, jotta ne mahtuvat elämääsi. Sinun tulee luopua vanhasta, jotta uusi voi tulla.

Mistä sinä unelmoit? Kaikkien unelmansa tämän postauksen alla huomisiltaan klo 24 mennessä etunimellä tai nimimerkillä paljastaneiden kesken arvon viisi kappaletta Sisäinen voima – 365 ajatusta parempaan arkeen -kirjaa (Readme.fi). Arvonnan voittajat julkistan blogissa ja kirjan Facebook-sivuilla keskiviikkoon 25.2. mennessä. Voittajille myös ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ei muuta kuin mahtavaa lauantaita ja onnea matkaan!

Tutustu myös kirjan facebook-sivuihin!
Tutustu myös kirjan facebook-sivuihin!

 

171 thoughts on “Kirja-arvonta!

 1. haaveilen löytäväni meille lapsiystävällisemmän kodin ja toisaalta, että keksisin mitä haluan tehdä työkseni jatkossa, tai että löydän nykyistä koulutustani vastaavan hyvän työpaikan 2016.

 2. Haaveilen uskaltavani päästää vanhasta irti. Tarvitsen uutta joka elämän osa-alueella en vain ole tarpeeksi vahva tekemään uudelle tilaa – vielä.

 3. Unelmoin pääsystä lääkikseen ja teen kaikkeni sen unelman eteen. Pitkän tähtäimen unelma on oma perhe. Olen onnellinen jo nyt mutta unelmointi pitää veden virtaavana, seisova vesi alkaa haista nopeasti.

 4. Unelmoin siitä että vihdoin löytäisin sisäisen rauhan ja voisin tehdä sellaisia asioita jotka tekevät minut onnelliseksi ilman että poden syyllisyyttä.

 5. Unelmoin omien epävarmuuksien ylittämisestä, siitä, että löytäisin iloa juuri tästä hetkestä ja luottaisin elämään. Niin ja olisihan se timanttisormus myös ihan kiva, ei niinkään sen sormuksen takia vaan sitoutumuksen

 6. Unelmoin omien epävarmuuksien ylittämisestä, siitä että löytäisin iloa ja onnea juuri tästä hetkestä sekä siitä, että oppisin luottamaan elämään. Niin ja olisihan se timanttisormus myös ihan kiva, ei kylläkään sen sormuksen vuoksi vaan sitoutumuksen.

 7. Unelmoin tällä hetkellä tasapainoisesta parisuhteesta, jossa rakkaus on just niin helppoa kuin sen pitääkin olla :)

 8. Unelmoin tasapainoisesta kodista (ja itsestäni!), sekä maalaistalosta, jossa voisin tehdä hoitoja sekä eläimistä. Myös riittävä toimeentulo on toivelistalla.

 9. Unelmoin mielenrauhasta ja siitä, että saisin asiat pään sisällä sellaiseen järjestykseen, ettei tarvitsisi enää vatvoa ja odottaa parempaa aikaa.

 10. Unelmoin, että saisin pidettyä kotini järjestyksessä enkä enää haalisi turhaa tavaraa ympärilleni.

 11. Unelmoin keväästä ja työmatkapyöräilyn aloittamisesta, näin liukkaalla ja kylmällä en vielä halua aloittaa. Tämä liittyy pitkäaikaiseen haaveeseeni, joka on jo toteutunut – halusin muuttaa lähemmäs työpaikkaani ja maalta kaupunkiin. Toinen iso haave on myös toteutumassa eli pyhiinvaellusmatka Santiago de Compostelaan, syksyllä mennään!

 12. Unelmoin uudesta työpaikasta lähellä miesystäväni asuinpaikkaa, mutta myös yhteisestä asunnosta hänen kanssaan. Isoja unelmia, mutta toteutettavissa kaikki…

 13. Haaveilen rauhallisesta kodista ja kotirauhasta. Haaveilen aurinkoisesta ja lämpimästä kesälomasta mökillä meren rannalla….

 14. Haaveilen tasapainoisemmasta arjesta ja juhlasta, levon ja urheilun, kiireen ja rentoutumisen, terveellisen ruoan ja herkkujen, ystävien,yksinolon ja perheen keskinäisestä balanssista!

 15. Unelmoin siitä, että saan opinnot suoritettua suunnittelemassani aikataulussa. Opintojen loppuun saaminen avaa niin monta ovea ja ikkunaa muiden unelmieni täyttymiselle!

  Aurinkoista päivää, Tiitii

 16. Unelmoin matkalle lähtemisestä, irtiotosta, heittäytymisestä hetken vietäväksi, oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumisesta.

 17. Unelmoin tällä hetkellä siitä, että löytäisin taas pitkästä aikaa motivaatiota liikkumiseen ja liikuntaan. Unelmoin myös kiireettömyydestä ja rauhallisemmasta arjen rytmistä.

 18. Unelmoin siitä, että vihdoin saisin annettua työpaikkani jakoon jollekulle, jolle se paremmin sopii ja että itse saisin vastaavasti työn, jossa viihtyisin paremmin.

 19. Unelmoin rauhallisemmasta elämästä ja suorittamisen paineen vähentymisestä. Siitä ettei koko ajan ole mielessä mitä pitäisi tai täytyisi tehdä, liiasta murehtimisesta. Tärkein unelmani, oma lapsi on jo käynyt toteen ja ajasta hänen kanssaan haluan nauttia täysillä.

 20. Unelmoin että olen saavuttanut sisäisen rauhan ja että olen läsnä tässä ja nyt. Että pystyisin nauttimaan elämästä täysillä. Antamaan ihmisille aikaa ja rakkautta. Olemaan sinut itseni ja elämäni kanssa, vaikka elämä ei ole aina kohdellut suopeasti.

 21. Unelmoin siitä, että uskaltaisin luopua vanhoista tavaroista, jotka koen taakkana ja tilan tukkeena, mutta joihin liittyy muistoja, joista jokin minussa pitää vielä kiinni.

 22. Unelmoin siitä,että saisin pudotettua painoa ja selän kuntoon.se on tämän hetken suurin unelma :)

 23. Unelmoin työpaikasta, siitä että löytäisin ihmisen, jota saisin rakastaa omana itsenäni ja joka rakastaisi minua sekä siitä, että voisin viedä lapset rantalomalle johonkin lämpimään.

 24. Unelmoin kesälomasta, koska pariin vuoteen en ole kunnon lomaa työpaikanvaihdosten vuoksi pitänyt! Nyt on kiva työ, mutta huomaan kaipaavani akkujen lataamista auringon, lämmön ja kiireettömyyden avulla.

 25. Unelmoin rajoituksista vapautumisesta ja luovuuden ilmentämisestä, kehon ja mielen yhdistymisestä. Unelmoin siitä, että vahvuuteni aukenee minulle, elämä tuo polulleni edelleen ihmisiä ja asioita, jotka ohjaavat minua kohti valoa. Unelmoin siitä, että opin rakentamaan sillan aineellisen ja aineettoman välille. Unelmoin rakkaudesta, harmoniasta, hyvän olon tuottamisesta myös muille ihmisille.

 26. Hei!
  Unelmoin siitä, että osaan jo käyttää henkisen kasvun opit omassa elämässäni hyödykseni. Seuraava askel on tuoda siitä opista iloa ja apua muillekin. Unelmoin polkuni aukeavan juurikin oikeilla askelilla kussakin päivässä, hetkessä ja asioissa. Unelmoin raskaan vaiheen loppumisesta nykyisessä työssä ja siihen parhaasta mahdollisesta käännöksestä mahdollisimman pian. Unelmoin elämääni auenneiden pientenkin upeiden asioiden voimalla oppivani huomaamaan ja kohtaamaan sitä hyvää. Unelmoin myös osaavani jakaa hyvää eteenpäin niin runsaasti, kuin mahdollista.

  Kiitos kirjoituksistasi <3 Allekirjoitan viisaat ajatuksesi <3

 27. Haaveilen mielenrauhasta ja uskosta parempaan tulevaisuuteen haastavassa elämäntilanteessa…

 28. Unelmoin siitä, että valmistun koulusta. Unelmoin siitä, että saisin esikoiskirjani kirjoitettua. Unelmoin oikeasta työpaikasta ja paremmasta rahatilanteesta. Unelmoin omasta asunnosta. Unelmoin siitä, että uskaltaisin olla rohkeampi ja aidommin oma itseni ja puhuisin itselleni kuin parhaalle ystävälleni. Unelmoin terveydestä, rakkaudesta, onnellisuudesta ja viisaudesta.

 29. Unelmoin seitsemän äärettömän raskaan vuoden jälkeen tasaisemmasta elämän vaiheesta. Kolmen lapsen kanssa yksin kohdalle on osunut epäonnea liikaakin, kaikissa muodoissaan! Mutta niistä selvinneenä ja aika paljon oppineenakin tuntuu että henkinen, fyysinen ja taloudellinen puoli tarvitsisivat hieman onnellisia käänteitä. Vaikka ilman tätä historiaa en olisi tämän päivän minä, niin nyt tiedän että voisin antaa läheisilleni enemmän jos oma taakka kevenisi. Eikä henkisesti kypsän, keskustelevan miehen kohtaaminen ehkä jäisikään enää unelmaksi :).

 30. lapseni kysyi ’äiti mistä sä unelmoit?’, ’mielenrauhasta’ vastasin, johon hän, ’ai mä toivon että mulla ois aarnikotka lemmikkinä’. Olemmeko Yhtä utopisteja molemmat?

 31. Unelmoin siitä, että vartaloni vihdoinkin olisi valmis kasvattamaan pientä ihmisen alkua sisällään. Lapsi ja äitiys olisi jotain niin suurta, ihanaa ja ihmeellistä, josta haaveilen päivittäin.

 32. Unelmoin siistimmästä kodista, ikiomasta vapaa-ajasta sekä vuorotyön vaihtamisesta päivätöihin. (Kaikkien näiden haaveiden taustavaikuttimena lapset…)

 33. Unelmoin arkisesta hetkestä kun ei tarvitsen miettiä, huolehtia ja stressata lasten terveydestä. Hetki, kun kaikki voivat hyvin eikä tarvitse miettiä, suunnitella, pähkäillä seuraavaa askelta.

 34. Unelmoin puisesta omakotitalosta maalla, rönsyilevällä puutarhalla. Unelmoin lapsista rakastamani miehen kanssa. Unelmoin siitä, että työssä tulisin hyväksytyksi omana itsenäni ja että työlläni saisin toteuttaa itseäni.

 35. Tällä hetkellä toivon, että toivun hyvin tämän vuoden kolmesta leikkauksesta. Haaveilen siitä, että olen ensi vuonna, kun mittariin tulee tasalukema, elämäni kunnossa. Paljon on pään sisäistä työtä sen eteen jo tehty.

 36. Unelmoin että olisi varaa matkailla enemmän ja voisi tehdä osa-aika työtä ja vapaa-ajalla liikkua enemmän

 37. Unelmoin ajasta jolloin voin tehdä asioita omalla painollaan omaan tahtiin ja sitä kautta löytyneestä sisäisestä rauhasta.

 38. Unelmoin, että osaisin soittaa kitaraa ja leipoa hyviä pullia.
  Jotenkin uskon, että nuo haaveet voivat jopa toteutua.

 39. Unelmoin siitä, että uskaltaisin vihdoin irrottautua vuosien syömishäiriökierteestä ja saisin rohkeutta kohdata elämän kaikkine epävarmuuksineen, suruineen ja iloineen.

 40. Unelmoin siitä että saisin asiat sovittua parhaan ystäväni kanssa ja että kaikesta huolimatta ystävyytemme jatkuisi.

 41. Unelmoin paljon ja vähän kaikenlaisia asioita. Jotkut unelmat ovat hyvinkin realistisia ja lähiaikoina mahdollisesti toteutuvia. Toiset unelmat ovat vähän hurjempia, mutta eivät kuitenkaan mahdottomia! Kaikki on mahdollista, jos vaan niin päättää ja tekee töitä sen eteen! :)

 42. Unelmoin paljon ja vähän kaikenlaisia asioita. Jotkut unelmat ovat hyvinkin realistisia ja lähiaikoina mahdollisesti toteutuvia. Toiset unelmat ovat vähän hurjempia, mutta eivät kuitenkaan mahdottomia! Kaikki on mahdollista, jos vaan niin päättää ja tekee töitä sen eteen. :)

 43. Unelmoin siitä että onnistuisimme järjestämään enemmän perheelle aikaa kaikkien työkiireiden keskellä.

 44. Unelmoin siitä että perheeni voisi taas elää yhdessä maassa, kaikki yhdessä. Unelmoin omasta ajasta ja siitä että olisi se toinenkin aikuinen auttamassa arjessa pienen lapsen kanssa. Unelmoin opiskelusta joka tällä hetkellä on vielä hamassa tulevaisuudessa. Unelmoin paremmasta elämästä itselleni ja kaikille muillekin. Aika, voimavarat ja talous ovat heikoilla kantimilla nyt mutta unelmointiin on aina hetki tuhlattavaksi.

 45. Suuri unelmani on mielekäs ja antoisa työ, jossa voin hoitaa ihmisiä musiikin avulla. Ja pienemmistä unelmista ykkösenä on koko perheen loma kylpylä-hotellissa. <3

 46. Minä unelmoin sisäisestä rauhasta.
  Uskalluksesta rakastaa,
  rohkeudesta mennä eteenpäin,
  taidosta elää enemmän hetkessä
  ja kyvystä nähdä asiat entistä enemmän
  kiitollisuuden valossa.
  Minä unelmoin omannäköisestä elämästä.
  Romantiikasta, huolenpidosta, hyvinvoinnista.
  Minä unelmoin elämästä.
  NYTKU elän.

 47. Unelmoin siitä että osaisin elää tässä hetkessä. Nauttia elämästäni nyt enkä ajattelisi että sitten joskus kun. Se voi olla että huomaan kohta olevani vanha ja olen vain jahkaillut ja unohtanut elää.

 48. Unelmoin siitä että pääsisin ratsastamaan itselleni ensimmäiset estekisat tänä vuonna ja että sekä hevosystäväni että minä pysyisimme terveinä.

  Lisäksi unelmoin siitä, että tekisimme koko perheen kesken enemmän yhdessä hauskoja asioita. Sen ei tarvitse olla välttämättä mitään suurta, ihan perus ulkoilu ja pelailu yms riittävät.

 49. Unelmoin siitä, että jonakin aamuna ruuhkabussissa kanssamatkustajat unohtaisivat kaivaa älypuhelimet esille ja sen sijaan katselisivat, mitä täällä oikeasti tapahtuu.

 50. Unelmoi siitä, että löytäisin maailmasta sen oman paikkani. Nyt olen puolessavälissä, joten vielä on matkaa.

 51. Unelmoin monestakin asiasta, mutta kaikkein suurin unelma olisi olla terve. Ettei olisi kipuja ja pääsisin tekemään sitä, mistä tykkään kaikkein eniten, eli liikkumaan. Se, että kroppani antaisi mun joskus vielä juosta, on suurin unelmani.

 52. 15 vuoden kotiäitiyden jälkeen työpaikka olisi suuri unelma mutta juuri tässä ja nyt unelmoin, että arpaonni suosisi kirjan suhteen.

 53. Unelmoin kiirreettömyyden tunnusta, unelmoin valmiista gradusta (koko ajan etenee!), unelmoin auringosta ja lämpimästä hiekasta, johon voin upottaa varpaani, unelmoin vatsalihaksissa tuntuvasta naurusta ja vähemmän ryppyotsaisesta arjesta! Unelmoin myös tilavammasta sohvasta

 54. Minä unelmoin auringosta ja lämpimästä ilmastosta, ajatusten keveydestä ja olemisen helppoudesta, elämän yksinkertaistamisesta entisestään, paranemisesta leikkauksen jälkeen ja liikunnan kehittelemisestä vastaamaan kehoni paranemisen mukaan suorituskykyä (koodaan koko ajan sitä miten hyvän käsite muuttuu eli tyytyväisyys itseeni on koko ajan mutta haluan saada itseni kuitenkin kuntoon..) fyysisestä hyvästä olosta olla tässä kehossani ja kehoni kanssa nauttia elämästä. Ja rakkauden hyvästä joka päivälle.

 55. Unelmoin siitä, että osaisin ottaa kaiken irti tästä hetkestä ja kaikesta mitä minulla on. Siitä että ymmärtämisen lisäksi osaisi myös nauttia kaikesta!

 56. Tasapainoinen elo jossa on paljon iloa ja rakkautta. Sekä välitavoitteena on, että Toukokuussa rautakankikroppani taipuisi spagaatiin.

 57. Unelmoin gradulleni hyväksyttyä arvosanaa ja sitä että minulla olisi taas aikaa itselleni ja perheelleni.

 58. Unelmoin voimasta löytää ja vapautaa sisäisen potentiaalin, kohdata pelot ja toteutaa elämäni tarkoituksen. Unelmoin että olen hyvä esimerkki lapselleni, että hän saa siitä joku päivä tarvittaessa voimaa.

 59. Unelmana rauhallinen aamupalahetki lasten ja miehen kanssa huomenna ennen omia aamupäivän jumppaohjauksia ja lasten harrastusrumbaa <3

 60. Unelmoin pienemmistä ja suuremmista asioista… päällimmäisenä toive siitä, että saisin olla kesällä edes viikon lomalla ennen kuin esikoinen aloittaa koulun. Isoja unelmia terve ja hyvinvoiva olo, lapsille turvallista elämää… :)

 61. Unelmoin, että joogan avulla tulisin notkeaksi ja vahvaksi ja oppisin vielä käsilläseisonnan ilman tukea.

  Unelmoin keväästä ja kasvimaalla puuhailusta. Mitähän tänä vuonna kasvattaisi?

  Kiitos Jenny ihanasta kirjastasi <3

  Onnellista kevättä kaikille!

 62. Unelmoin itseni hyväksymisestä sekä äitini paranemisesta, sillä hän on ollut sairas koko elämäni ajan.

 63. Unelmoin ensiasunnosta rakkaani kanssa sekä mielekkäästä työpaikasta, jossa saan auttaa ja vaikuttaa myönteisesti ihmisten elämään.

 64. Unelmoin parisuhteesta ja omasta perheestä. Unelmoin oppivani pois joko-tai toimintamallista, että löytäisin ns. kultaisen keskitien ja rentouden.

 65. Haaveilen paljon ja se on yksi asia mistä tiedän olevani elossa. Haaveet kantaa. Tällä hetkellä haaveilen mm. kaupunkilomasta miehen kanssa tai koko perheen kanssa, kesästä, mökkirannasta.. leskenlehdistä ja herkkupaaston viimeisestä päivästä :)

  – Nni.

 66. Mä niin unelmoin tästä sun kirjasta. Laittaisin sen sisällön 100% jakoon sekä tekoina, että koko kirjan luettuani.

 67. Unelmoin mahdollisimman harmoonisesta ja ehyestä omasta sisäisestä olostani. Inner peace. Se on hävinnyt nyt johonkin ja sitä työstän takaisin.

 68. Unelmoin rakkaussuhteesta, jaetuista ajatuksista, jaetuista hetkistä, kädestä kädessä ja lämmöstä rinnassa, yhteisistä nauruista, keskusteluista, huolista ja kiukuista, suukoista ja käsistä ympärillä.

 69. Unelmoin siitä että saisin viettää vuoden Lapissa! Siellä ”löydän” aina itseni ja olisi ihanaa olla pidempään eikä vain viikkokaksi kerralla.

 70. Unelmani on elää tässä ja nyt onnellisena nykyhetkessä,en kaipaa entistä en ajattele haaveile tulevaisuudesta.Asioilla on tapana järjestyä parhain päin,näin ainakin uskon ja toivon.Iloa ja valoa,kaunista ja positiivisista elämää,se on unelmani :)

 71. Unelmoin kesälomamatkasta Samoksen saarelle Kreikan saaristoon! Patikointi autiorannoille ja leppoisa yhdessäolo aurinkoisessa säässä haaveena. Kohde tuttu jo useammalta matkalta.

 72. Tällä hetkellä haaveilen että elämäni palapelin puuttuvat tai kadonneet palaset löytyisivät vihdoin omille paikoilleen.. Paljon on työtä tehty sen eteen, todennäköisesti paljon on vielä etsittävää mutta uskon että jonain päivänä tämäkin palapeli on valmis.. Elämä on sen verran osannut raadollisen puolensa näyttää että osaan arvostaa ihan tavallisia arkisia asioita, runsautta voi olla moni muukin kuin taloudellinen hyvinvointi..

 73. Unelmoin siitä, että löydän sellaisen oman paikkani tässä maailmassa, missä on hyvä ja seesteinen olla ja missä voin aidosti ja parhaiten olemassaolollani palvella myös muita. Tähän olen pyrkinyt, mutta koen, etten ole vielä perillä. Pyydän viisautta ja siunausta matkalleni unelmani täyttymykseen.

 74. Aloitin lähihoitajan opinnot 3 kk sitten ja valmistun 1,5 vuoden kuluttua.
  Mulla on unelma, haave, toive ja tahto lähteä valmistuttuani Afrikkaan hyväntekeväisyystyöhön 1/2 – 1 -vuodeksi auttamaan hyväksikäytettyjä lapsia. <3

 75. Unelmoin saada elämäni kaikki osa-alueet ja kehoni tasapainoon, tuntea oloni joka tasolla terveeksi ja elinvoimaiseksi. Hyväksyä itseni täydesti. Saada asua pihallisessa, saunallisessa ja ihanassa rauhallisessa asunnossa luonnon lähellä. Työskennellä työssä josta nautin suuresti. Saada taloudelliset asiat hyvälle mallille. Matkustella eri maissa, ehkä asuakin ulkomailla.

 76. Kuten niin monet muutkin unelmoi rahasta, niin se, raha rauhoittaa. Haluaisin jäädä jo nyt 52-vuotiaana eläkkeelle työelämästä ja tehdä kaikkia asioita milloin mikäkin on ”kuuma” sillä hetkellä omasta mielestäni. Haluaisin maalata, tehdä omassa pikku verstaassani sorvaus- yms puusepän töitä, haluaisin oman kasvimaan, haluaisin järvenrannalla asustella ja haistella raikasta tuulta aamuin ja illoin…

 77. Kukko herättää aamuhämärässä. Hiljaisuus, sumu, puiden ritinä hellassa, natiseva lattia. Kumisaappaiden lotina kuraisella pihalla. Vedän keuhkot täyteen kosteaa, puhdasta, raikasta ilmaa. Omat ihmiset ja eläimet lähellä, ne, joita en vielä ole tavannut, mutta niin kovasti odotan.

 78. Unelmoin rauhallisesta ja yksinkertaisesta elämästä luonnon siimeksestä, omavaraisuudesta ja täysin tyynesti hetkessä elämisestä, rakkaus kaiken pohjana. <3 :)

 79. Unelmoin työpaikan löytämisestä, säännöllisestä kuukausipalkasta ja palkallisesta kesälomasta. :)

 80. Unelmoin että pystyisin juoksemaan,tai edes kävelemään kivutta,terveemmästä elämästä siis,ja talouden tasapainosta,että pystyisin osallistumaan paremmin harrastuksiin ja hankkimaan tarpeelliset tavarat,sängyn,astianpesukoneen,

 81. Mä unelmoin.. kun aloin tätä miettiä tajusin vain kuinka paljon elämässä on jo täyttyneitä unelmia, joista olla kiitollinen. Unelmoin kuitenkin ehkä siitä tällä hetkellä, että löytäisin pian kutsumukseni jota kohti päämäärätietoisesti ja innoissani uskaltaisin lähteä sillä välitilavaihe hieman jo painostaa.. Unelmoin myös paljosta rakkaudesta ja rentoudesta koko elämään. Niin, ja aamuvirkkuudesta.

 82. Unelmoin rohkeudesta kohdata elämä sellaisenaan kuin se on, ilman turhaa murehtimista ja stressaamista. Unelmoin työstä joka inspiroisi. Unelmoin myös siitä, että läheiset, tärkeät ihmiset ympärillä saisivat elämänsä tasapainoon. Unelmoin siitä että oppisin taas uskomaan itseeni ja siihen että juuri minulle kaikki on mahdollista. Unelmoin että oppisin elämään hetkessä ja uskaltaisin joka päivä poistua omalta mukavuusalueeltani.

 83. Unelmani on pieni kesämökki järven rannassa, missä voin antaa ajatuksien ja kiireisen arjen jäädä taakse <3

 84. Minä unelmoin kaikkein eniten tällä hetkellä siitä että mieheni saisi töitä samasta kaupungista missä mie itte asun, hänellä on vakityö omassa kaupungissaan mutta ettii töitä tuolt mis mie asun . Mie taas en muuta tänne miehen kaupunkiin koska joudun olemaan sairaalas tiputuksessa joka 4. viikko, ja matka ois todella liian raskas ja pitkä kulkea , tekis mua sairaammaks viel entisestään, Ihan toteutettavissa oleva unelma, joka varmaan joku pvä toteutuu kun hän töitä saa tuolta , ois niin ihanaa alkaa elää normi arkea mihin toinen kuuluu joka päiväisesti .

 85. Unelmoin rentouttavasta 2 viikon lomasta jossain ihanassa rantakaupungissa, se olisi sellainen tämän vuoden unelma <3 Yrittäjälle hieman haasteellinen, mutta jospa jostain löytyisi siihen mahdollisuus :) Suurempana unelmana on ikioma kesämökki. Aahh.. siellä sielu lepäisi!

 86. Unelmoin siitä, että osaisin nauttia jokaisesta hetkestä ja nähdä asioiden positiiviset puolet sekä siitä, että lopettaisin pikkuasioista valittamisen ja keskittyisin siihen mikä elämässäni on hyvin tällä hetkellä.

 87. Unelmoin perheen perustamisesta ja äidiksi tulemisesta sekä omasta asunnosta lempikaupungissani. Lisäksi unelmoin sisäisestä tasapainon tunteesta – siitä, että antamani aika työlle, läheisille ja itselleni olisi balanssissa. Kiitos blogistasi, olet inspiroiva!

 88. Juuri tällä hetkellä unelmoin onnellisesta parisuhteesta sekä matkoista. Unelmissa on tietenkin myös toiveideni mukainen työpaikka.

 89. Unelmoin opiskelupaikasta ja uudesta ammatista, yhteisestä kodista kumppanini kanssa, matkasta San Franciscoon ja siitä, että saisin elää täyttä elämää ja unelmoida aina vain lisää. :)

 90. Unelmoin raskaan elämänmuutoksen jälkeen löytäväni rauhan itseni kanssa, jonka jälkeen olisin taas valmis uuteen parisuhteeseen. Viihdyn nyt itseni kanssa, mutta unelmoin löytäväni kumppanin jonka kanssa voisin perustaa perheen ja elää ihan normaalia onnellista ja turvallista arkea. Sitten kun on sen aika..

 91. Unelmoin tasapainosta elämässäni. Unelmoin että onnistuisin kitkemään pois negatiivisen ajatukset ja mutehimisen. Unelmoin olevani iloinen ja onnellinen joka päivä ja hetki, ja unelmoin nimenomaan siitä että minä muuttuisin.

 92. Unelmoin tasapainoisesta ja rauhallisesta elämästä. Siitä, että tuntisin kaiken olevan hyvin juuri nyt. Unelmoin myös totaalisesta irtiotosta pohjoisessa.

 93. Asun Kreikassa. Unelmoin, etta voisin asua tulevaisuudessa noin puolet vuodesta taalla ja toisen puolen Suomessa. Ihanaa kevaan odotusta!

  -EM-

 94. Unelmoin esikoiskirjan julkaisusta.
  (Kiitos esimerkistäsi ja innostuksestasi, se ei kenties kauaa enää ole vain unelma. :)

 95. koen, että elämässäni on kaikki hyvin! Meillä ei ole ylimääräistä rahaa, vaan hiukan velkaa ja jokainen sentti lasketaan tarkkaan. Meillä on aivan ihastuttava pieni terve tyttö, Hilma. Minulla on kumppani vierellä ja arjessa.
  Haaveilen kuitenkin, että saataisiin velkamme maksettua, että minulla olisi mahdollisuus lopettaa työt ja aloittaa opiskelu. Haaveilen, että valmistuisin joskus hoitajaksi ja sitten voisin auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat hoitoa ja apua. Pienet, suuret haaveet!❤️

 96. Unelmoin myös siitä pyykinpesukoneesta. Unelmoin myös asunnosta jossain korkeella (vähintään kerrostalon kahdeksannessa kerroksessa) isoilla ikkunoilla ja meri-/järvinäköalalla. Unelmiini mahtuu myös koiranpentu ja oma auto.

  Ja ei-materialistiasikin unelmia löytyy vaikka kuinka. Unelmoin oman alan löytämisestä, koulupaikasta, onnellisista ihmissuhteista ja mielen tasapainosta. Mutta mahtavaa ajatella, että kaikki nää mun unelmat on jo olemassa, joten eihän tässä oo mitään hätää. :)

 97. Mä unelmoin kipeästi, että löytäisin pian kodin mulle ja pienelle pojalleni. Viime kuukaudet ovat olleet epätoivoista asunnon etsintää. Ja muutenkin elämä on ollut viime aikoina ajan raskasta, surullista ja täynnä ikäviä muutoksia. Unelmoin myöskin astianpesukoneesta ja sohvasta.

 98. Tällä hetkellä unelmoin terveydestä ja tasapainosta. Unelmoin myös ihanasta työpaikasta, jossa voin yhdistää monta asiaa: perheen, itseni toteuttamisen, positiivisesti haastavan työn ja aikaa itselleni.

 99. Unelmoin aidosta, tasapainoisesta ja rakastavasta parisuhteesta, jossa molemmat osapuolet haluavat yhdessä rakentaa yhteistä tulevaisuutta.

  Ja kiitos Jenny hienoista teksteistäsi – aina yhtä ilo lukea niitä! :)

 100. Unelmani on taloudellinen tasapaino, koti täynnä rakkautta ja hyväksyntää sekä mahdollisuus elää täyttä arkea, auttaen muita ja kuunnellen itseäni. Bonuksena pistettäköön, että Karibianristeilylle olis myös ihan kiva lähteä! :)

 101. Unelmoin eron jälkeisestä ilosta rauhasta ja tasapainosta. Että se joskus tulisi. Ja siitä hetkestä kun kaikki eroon liittyvä paperityö ja sopiminen on tehty…

 102. Mulla on krooninen matkakuume ja onnekseni oon monta matkahaavetta päässyt jo toteuttamaan. Unelmiin kuuluu kuitenkin aina siis uusi reissu, tällä hetkellä se on roadtrip Amerikassa. :) Unelmoin myös omasta yrityksestä – idea vaan puuttuu. Ajatusta on kuitenkin ihana fiilistellä. :)

 103. Unelmoin oikeasta rakkaudesta, tiiviistä ja rakastavasta omasta perheestä. Erosin juuri, olen yksinäinen. Tiedän kuitenkin että hyvää tulee kyllä, kunhan maltan odottaa ja pysyä avoimena kaikelle uudelle. :) Haluaisin lukea kirjasi, mutta se ei ole vielä osunut silmääni kirjakauppojen ohi kulkiessani. Kiitos rohkaisevista teksteistäsi!

 104. Elämän ovet olisi aukaistava uudelle; työlle, rakkaudelle, kodille kenties kokonaan asuinpaikalle – ei ihan pieniä unelmia. Tuntuu, että olen vapaa levittämään siipeni uuteen lentoon. Kiitorataa katsellen :)

 105. Minä unelmoin omakotitalosta luonnon rauhassa ja siitä, että ilo ja rakkaus palaavat elämäämme raskaiden vuosien jälkeen.

 106. Unelmoin tämän hetken löytämisestä. Tulevaisuuden murehtimisen ja menneiden vatvomisen luopumisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *