Laiturinnokassa

Kirjoituspuuhissa. Ehkä. Ehkä ei. Mutta somevieroitusta kokeilen.

Tätä on odotettu! Minulla on 11 päivää aikaa elää tässä hetkessä ilman suurempia velvoitteita. Enempää ei ehtinyt lomaa kertyä, mutta lupasin itselleni olla stressaamatta loman lyhyydestä. Parempi lyhyt loma kuin ei lomaa ollenkaan!

Vähän rikkinäinen, mutta silti täydellinen. Kuten niin moni meistäkin.

Vähän rikkinäinen, mutta silti täydellinen. Kuten niin moni meistäkin.

Ja mitäpä aion lomalla tehdä? No tällaista mietin:

Hyvistä aikomuksista huolimatta sinusta tuntuu joskus siltä, että puhelimesi on kasvanut kiinni käteesi. Ensimmäinen askel on tiedostaa tilanne. Seuraava askel on laskea luuri kädestäsi. Kolmas askel on olla läsnä sille ihmiselle, joka lähelläsi on. Kuuntele häntä, katso häntä, vakuuta hänet eleilläsi ja koko olemuksellasi, että olet tässä, ihan kokonaan, aivan todella, vain häntä varten. Paikalla ei ole enää vain sinun puhelinta näpyttelevä kuoresi, jonka ajatukset ovat jossain ihan muualla. Paikalla on todellinen sinä, syvin olemuksesi, jokaisella solullasi. Kun olet läsnä, kemiasi eri ihmisten kanssa alkavat toimia tehokkaasti ja suhteet puhkeavat kukkaan. Kokeile vaikka.

Yllä oleva on poimittu Sisäinen voima -kirjastani. Nyt lomallani ihan oikeasti yritän olla roikkumatta somessa joka tunti. Laiturinnokkaan pakkaan mukaan myös muistivihon ja kynän. Sisäisen voiman ensi vuoden alussa ilmestyvä pikkusisko jatkaa kehittymistään mukavan leppoisassa tempossa, rakkauden ja ilon kautta.

Kaunista.

Kaunista.

Värityskirja-arvonnassa voittivat Una Rosa ja Ansku. Laitoin teille jo meiliä.

Vaikka blogi hiljenee hetkeksi, Sisäisen voiman Facebook-sivusto päivittyy kerran päivässä.

Pidä huolta itsestäsi. Muista, että olet monelle ihmiselle tärkeä