Lempiväri ja muuta tärkeää

Olipas eilen hauska iltatuokio! Ystävämme Laura pyysi Piksun ja ihanan keskimmäiseni fiilistelemään avajaistunnelmia Kaapelin Galleriaan, jossa Johanna Eliisa Laitasen ja Liinu Grönlundin hieno videoteos Aura of Place d’Armes on esillä 2.10. asti. Lyöttäydyin sitten siivellä tyttöjen mukaan, ja törmäsimme muun muassa Vuokkoon, mukavata. Vuokon voi muuten bongata vetämästä Nike Running Clubin juoksulenkkiä ensi viikon torstaina kukonlaulun aikaan. Ja oih, Piksulla oli vientiä, hän pääsi tyttöjen syliin hurmaamaan, vaikka naama oli luumusoseessa ja nenä räkäinen. Ja siitä Vuokon juoksulenkistä, salettiin menisin itsekin mukaan, mutta taitaa olla ensi viikolla ainoa treenivapaa päivä.

Käykää katsomassa videoteos! Se on kuvattu vuonna 2009 Versailles’ssa Ludvig XIV:n aikaisissa talleissa, joissa toimii yhä edelleen ratsastuskoulu. Kylmät väreet nostattava paikka, suorastaan. Ja mikä upea tunnelma videoteoksessa onkaan, ooh!

Samainen Laura antoi minulle tunnustuksen:

Jee, olen suloinen!

Aaaaah, ensimmäinen saamani tunnustus ikinä! Tarkoittaakohan tämä sitä, että minulla on siis muitakin lukijoita kuin aviopuoliso, äiti, Tiinanen ja Elisa, hihih. Jos joku ihana unohtui tästä elämääkin pidemmästä listasta, pahoittelen. Tiedän, että teitä on, mutta moni ei ole vielä avannut sanaista arkkuaan.

Eli, tässä tulevat syvälliset vastaukset syvällisiin kysymyksiin:

Lempivärini: Sininen. Mutta oikeasti olen aika avoin erilaisille väreille ja väriyhdistelmille.

Lempiruoka: No, rakas puolisoni on entinen kokki ja vielä erityisen taitava sellainen, joten käytännössä saan syödä maukasta ravintolaruokaa kotonani lähes päivittäin. Rakastan Pasta Bolognesea! Pidän myös juustoista, ravuista, avokadosta, valkosipulista ja täyteen ahdetuista tortilloista. Taidan olla vielä lapsen tasolla näiden lempiruokieni kanssa.

Paikka jonne haluaisin matkustaa: Göteborg! Myös yleisesti Italiaan, Berliiniin ja Tukholmaan palaan aina vain uudelleen. NYKissä olisi hauska käydä, minulla on aukko sivistyksessäni, se on jäänyt kokematta.

Intohimoni: Liikunta, erityisesti sisäpyöräily. Kirjoittaminen. Jotkut bändit. Itseni kehittäminen. Hetkessä eläminen. Ihmiset ja heidän elämäntarinansa. Matkustelu, joka on jäänyt viime aikoina melko vähiin.

Suosikkikukkani: Ruusu. Gerbera. Lilja.

Suosikkiviikonpäiväni: Juuri tämä päivä.

Näillä mennään. Aurinkoa!

Ja sinulle, joka olet surullinen: Ei ole loppuja, on vain alkuja. Halaus.