Lisää hyvää

Vuoden toiseksi viimeisen päivän kunniaksi haastan itseni ja sinut miettimään, mitä voisimme tehdä, jotta toisimme vielä enemmän iloa maailmaan. Pahaa ei saa pois, mutta hyvää voi aina lisätä! Meistä jokainen voi halutessaan olla arjen ihmisenkeli.

Itse olen päättänyt hymyillä enemmän. Harjoittelin tätä taitoa jo äsken Lidlin kassalla. Lisää helppoja tapoja olla ystävällinen voit lukea vaikka Sisäisestä timantista.

Toki aina ei jaksa ja joskus on niin musertunut itse taakkansa alle ettei yksinkertaisesti kykene, mutta uskon vahvasti siihen, että juuri sinun ja minun tarkoitukseni on ylläpitää hyvää spirittiä, tehdä oma ja toisten olo mahdollisimman mukavaksi, kehittää itseä ja omia tunnetaitoja, harrastaa itsetutkiskelua ja olla valo ja rakkaus tässä maailmassa. Tyytyväisenä ja kiitollisena.

Sinäkin voit olla arjen ihmisenkeli.

Sinäkin voit olla arjen ihmisenkeli.

Koska mikä sen ilahduttavampaa kuin paitsi olla itse iloinen, niin nähdä toisen ilo. Uskon, että moni meistä  haluaisi olla sellainen tyyppi, joka vetää puoleensa muita ja rauhoittaa pelkällä olemuksellaan ja läsnäolollaan. Se on täysin mahdollista myös meidän kohdallamme!

Kaikilla on joskus vaikeaa eikä sitä välttämättä näe naamasta. Jonkun vieraankin ihmisen pienikin teko voi olla pelastus toiselle juuri sillä hetkellä.

Arkipäiväistä rakkautta ei voi olla koskaan liikaa, vaan sitä voi aina lisätä.

Hyvää uutta vuotta sinulle!

Palaataan linjoille ensi vuoden puolella.