Pienet seurapiirihait synttärihumussa

Kävin eilen edustamassa kahden tyttären voimin pikku kirahvin synttäreillä. Piksu oli nuorin juhlija ja hänen pulleat poskensa saivat runsasta ihailua osakseen. Pääsipä Piksu entisen työkaverini, Ellen muotituottaja Mian syliinkin ihmettelemään juhlahumua, niin sain itse oivan tilaisuuden maistella Pipsan valmistamia herkkuja. Join taivaallisen hyvää sitruunamehua, joka meinasi viedä jalat alta. Namskutti.

Kymmenvuotiaastani kehittyy varmastikin oiva seurapiirihai, niin reippaasti ja edukseen hän minglaili julkkis- toimittaja- ja bloggaajajoukossa. Viivyimme paikalla tunnin, mutta sitten minä aloin ahdistua kuumuudesta ja Piksun loppuvaiheessa alkaneesta ujelluksesta. Kun aloimme tehdä lähtöä, kymmenvuotiaan kommentti tähän oli, että nytkö jo!? Haha. Oli kyllä hauska nähdä tuttuja, kavereita ja uusiakin ihmisiä heidän jälkikasvuaan unohtamatta.

Piksu on ottanut oman, pari kuukautta sitten saamansa Sohvin lempilelukseen. Ja nyt kun tuli hampaita, mikäs olisikaan ollut parempi väline ikenien hinkuttamiseen kuin kirahvin korvat. Luonnonmateriaaleista valmistettua lelua myydään esimerkiksi Sveitsissä pääosin apteekeissa, sillä se on havaittu toimivaksi avuksi vauvalle juuri hampaidentulovaiheessa.

Sohvi on meilläkin kovassa käytössä. Minun mielestäni parasta siinä ovat juuri tuo apu hampaidentulossa ja ekologisuus, mutta se on myös kaunis ulkomuodoltaan ja jotenkin lempeänoloinen kaveri. Vauvojen lelut kun ovat jostain syystä useimmiten tosi rumia, ihan kuin suunnittelijat ajattelisivat, ettei vauvoilla ole silmää kauneudelle.

Sophiella oli myös uutisia: maailmalla 70 taiteilijaa, kuten Lolita Lempicka ja Kenzo Takada ovat toteuttaneet kirahvista oman, taiteellisen näkemyksensä. Elokuussa vastaava tempaus saadaan Suomeen. 20 suomalaisen, Sophie-aiheisen teoksen valmistavien tyyppien joukossa ovat muun muassa Jani Leinonen, Tiia Vanhatapio ja Ninja Sarasalo. Hauska nähdä, millaista jälkeä heiltä syntyy. Ulkomaisia teoksia voit ihailla täällä.

Parit Sohvit ja innokas minglailija.