2 x ihan paras säilytysvinkki

Mieluiten asuisin kodissa, jossa KAIKKI, siis aivan kaikki, olisi piilotettu valkoisten sileäpintaisten kaapinovien taakse. Tavaraa olisi muutenkin vain vähän, mitään turhaa en omistaisi.

No, kolmilapsisessa perheessä roinaa on aina siellä täällä, siitäkin huolimatta, että pidän mielestäni kohtalaista jöötä mitä siivoukseen ja huushollin siistinä pitämiseen tulee. Piksu, pian 11 kuukautta, ei vain ole vielä ymmärtänyt, että lelut tulee illan päätteeksi siivota punavalkoiseen hatturasiaan.

Ja nyt joku ajattelee: Ajatella, noiden lapsiparalla on niin vähän leluja, että ne mahtuvat hatturasiaan!! Tässä vastaus: Vähemmän on enemmän ja laatu korvaa määrän. Silviisii.

Nyt löysin kuitenkin pari säilytysvinkkiä, jotka näyttävät normaalia kivemmilta. Varpunen-blogin Suki pisti pystyyn kaupan, ja alkoi myydä noin 20 x 20 cm kokoisia pinnoitetusta polyesteristä valmistettuja säilytyspusseja.

Kuva: pikkuvarpunen.blogspot.com

Sisustuksessa on erityisesti yksi asia, joka koettelee hermoja: JOHDOT!!!!! Jos vain voisin, ottaisin kaikki kodinkoneet johdottomina, kiitos. Johtojen piilotusta varten tilasin Johtojemman. 39,50 e oli pieni hinta siitä, että johdot pysyvät jemmassa.

Simsalabim! Johdot ovat lähes piilossa! Kuva: kauppa.johtojemma.fi