Stressinpoistovinkki ja treenimotivointia

No niin! Nyt on pidettävä pää kylmänä. Olen onnistunut hankkimaan itselleni jonkin verran tekemistä tulevalle keväälle. Ja miten voi ollakaan, että kaikki on mieleistä, olen onnekas! Moni tavoitteeni on edennyt huimasti ja paljon hyvää on tapahtunut. Sitä saa mitä tilaa. On tässä tehty töitäkin, vaikka nyt se tosiduunaaminen vasta alkaakin. En silti valita, olen vain onnellinen.

Okei, pääsykoekirjat ovat joutuneet odottamaan aktiivista lukijaansa, mutta olen sentään aloittanut niidenkin parissa puuhastelun! Huono stressi ei pääse iskemään, sillä on yksi ilmainen ja toimiva keino liikunnan lisäksi, joka ehkäisee stressimomenttien syntymistä ja auttaa siltä istumalta. Ja se on H E N G I T T Ä M I N E N.

Ja hei, sitä paitsi olen aina ennenkin ollut parhaimmillani ja tehokkaimmillani silloin, kun minulla on paljon puuhasteltavaa. Kun tekee asiat yksi kerrallaan, hommat hoituvat. Kas ei tää mikään lepokoti ole.

Tämä toimii aina! Ei iske ressi, ei! (Kuva FB-sivustolta)

Tämä viikko meni harjoitellessa kotona oloa pitkästä aikaa. Kun puoliso on palannut aikuisten ihmisten pariin, nyt on minun vuoroni olla päivät kotona elokuuhun asti. Jatkossa taapero viettää kyllä sukulaisten huomissa pari päivää viikossa, jotta työt eivät joka päivä jäisi iltavuoroon. Kyllä voi muuten tytär, 15 kk ja risat, olla huikean hyvää seuraa. Vaikka toinen ei vielä kovastikaan puhu, silti en voi olla ihmettelemättä, miten viisitoistakuinen voi ymmärtää niin paljon. Yhteistyömme on saumatonta. Ja kun pieni ihminen hokee mamma mamma, antaa haleja ja pussailee, polveni tutisevat pakahduttavasta rakkaudesta.

Tällä viikolla liikunta tulee jäämään kolmeen kertaan, mutta ensi viikolla aion aloittaa bodypump- ja sisäpyöräilyohjausten lisäksi juoksemisen. Tuo reilu kuuden kilometrin lenkki vie aikaa puoli tuntia ja risat, joten sen sopii kipittää myös kiireisempänä päivänä. Jos pari kertaa viikossa saisi itsensä juoksemaan, olisin jo täysin tyytyväinen. Perjantaisessa pumpissa latasin tankoon muuten taas lisää painoja ja ainoa, mitkä tulivat kipeäksi kahden viikon tauon jälkeen olivat rintalihakset. Kunpa pääsisin sinne salille joskus! Vhh-ruokavaliosta huolimatta olen jaksanut hyvin treenata. Ja nytkin on olo, että voisipa vähän urheilla. Tuskin maltan odottaa, että pääsen palkitsemaan itseni uusilla farkuilla ja uusilla jumppavaatteilla. Mutta vielä on matkaa siihen kilomäärään.

Kyllä huomaa, että meillä on saatu nukkua, kun tätä innostusta riittää. Taapero on vihdoinkin alkanut käsittää, mitä yöllä kuuluu tehdä.

Tässä vielä vähän treenimotivaatiota meille jokaiselle.

Kaikki syyt, jotka estävät meitä liikkumasta, ovat tekosyitä. Sanoi Urkkikin jo aikanaan.

Kuvat Pinterest/Running

(Kuva: Pinterest/Running)

(Kuva: Pinterest/Running)

(Kuva: Pinterest/Running)

(Kuva: Pinterest/Running)

(Kuva: Pinterest/Running)