Hyvä elämä

Tämä päivä

Tämä päivä oli hyvä päivä. Nautin joka sekunnista, kun saan olla kuopukseni viehättävässä seurassa. Miten joku jaksaakaan olla niin energinen koko ajan ja juosta joka paikkaan! Miten hän osaakaan nauraa niin mukaansatempaavasti. Ja entä se muikea tekohymy sitten! Joku tietää olevansa vähän suloinen.

Mainion pikku ihmisen loistoseuran lisäksi nautin täysillä upeasta auringonpaisteesta. Kun vielä huomasin, että jäät sulavat hurjaa kyytiä ja meri on jo pitkälle auki, tunsin niin syvää kiitollisuutta ihan vain kaikesta, että luulin sydämeni suorastaan pakahtuvan. Oooo. Talletin fiiliksen sydämeeni, sillä:

Kyseistä elämää suurempaa hetkeä sopii muistella sitten, kun etsin puoli tuntia tiettyä vaatekappaletta ja se lopulta löytyy ryttyisenä ja likaisena teini-ikäiseni huoneen lattialta. Tai kun yritän soittaa työpuhelua ja esiteinini vetää samalla nokkahuiluraivarit sillä soitto ei suju. Tai viistoistakuinen makaa sylissäni kaarelle jännittyneenä ja yritän asettaa rautakankea muistuttavaa tyyppiä rattaisiin istumaan, sillä jo 45 minuuttia odottamani bussi suvaitsee vihdoin tulla pysäkillemme.

Juuri tuollaisina hetkinä pitää muistaa tämä päivä.

Meri on jo auki!
Hassuja pikku mökkejä ja niin lähellä keskustaa.
Lauttasaari on niin söpööö!
Oooooh ihana meri.

 

4 thoughts on “Tämä päivä

 1. Mä olen todella inspiroitunut ja kiinnostunut kaikista asennekirjoituksista. Olen toki ennenkin teinnyt, että asenne tarkaisee, mutta sun jutuista se hyppää silmille eri tavalla.
  On niin outoa kun itse on tällä hetkellä nuiva(hko). Vaihe? Menee ohi? Pitää tehdä töitä.
  Tiedän olevani onnekas. Terveet kivat lapset, kiva iso koti, kiinnostava työ kriisiperheäitinä, hyviä ystäviä… Miksi mikään ei tunnu miltään? Räpistelen täältä alhosta pois. Luen sun juttuja ees taas apua saadakseni :)

  1. Moi,
   kiva kuulla, jos mun kirjoituksista on jotain apua!
   Kyllähän noita kaikenlaisia kausia tulee ja menee aina välillä. Oletko yrittänyt kuulostella tunteitasi, mitä mietit silloin, kun susta tuntuu tuolta? Se auttaa joskus itselläni, monesti löytyy jokin syy, kun vähän kaivelee fiiliksiään. Mutta joskus ei taas yksinkertaisesti vain ole mitään syytä kauhtuneeseen oloon.
   Usein itselläni on silloin apeat fiilikset, jos oon tosi väsynyt. Kun saa nukuttua, tulee paremmat fiilarit.
   Ja se liikuntahan jeesaa kans!
   Tsemppiä.

 2. MERI ♥ Täällä asutaan myös meren äärellä, mutta toisella puolella kaupunkia. Vielä ei ihan rantaan asti ole meri auki, mutta sininen vesi kimaltaa jo kauniisti auringossa hieman kauempana.

  Pitäisi tulla joskus ihan vaan huvikseen Lauttasaareen kävelylle. Joo.

  1. Meri on ihana! Ennen olin ihan järvi-ihminen, mutta oon alkanut pitää merestä jopa järveä enemmän, nyt kun on mahis hengata toisinaan kesällä ulkosaaristossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *