Täydellinen hetki…

…voi olla juuri nyt. Vai säästeletkö sinäkin tavaroita perintölipastossa pölyyntymässä sitä oikeaa hetkeä varten? Vieläkö sinunkin haaveesi odottavat sitä sopivampaa hetkeä? Oikeaa, kypsää aikaansa.

Realismi on hyvästä, mutta tosikko ei tarvitse olla. Kaikki ei mene niin kuin ajattelet, mutta moni asia voi mennä niin kuin kuvittelet. Maailma on ihmeellinen paikka ja arki voi parhaimmillaan olla todella hyvää, vaikka myös tasapaksua ja täynnä pieniä asioita, joitka menevät eri lailla kuin sinä tahdot.

Sinun ei tarvitse nähdä lopputulosta, tärkeää on, että uskallat. Omia haaveitasi ja kaipaamiasi asioita ei kannata pantata. Se on sama asia kuin että säilyttäisit parempaa astiastoa lipastossa paremman päivän varalle. Että käyttäisitkin niitä hienoja astioita vasta sitten, kun eteesi tulee se oikea tilaisuus ja sopiva hetki.

Entä jos yhtäkkiä huomaatkin, ettei oikeaa ja sopivaa hetkeä ikinä tullutkaan? Että elämäsi vain on vilahtanut ohitse oikeaa, täydellistä ajoitusta odotellessasi?

Tämän päivän voimasanat tulevat tässä, ole hyvä:

Toivon itselleni enemmän uskoa, vähemmän murehtimista. Enemmän tekoja, vähemmän puhetta. Enemmän optimismia, vähemmän pessimismiä. Enemmän mielikuvittelua, vähemmän nojautumista tylsiin faktoihin ja eisekumminkaantuletapahtumaan-ajatteluun.

Kaikki on mahdollista.

Ei kovin talvista tällä hetkellä, mutta silti nättiä.

Ei kovin talvista tällä hetkellä, mutta silti nättiä.