Tossut rullasivat tasaisesti

Olipas mahtava lenkkikeli! Kaivari kylpi auringossa ja asteitakin oli sopivasti. Hyvällä porukalla juostessa olisi jaksanut pidempäänkin. Tosin Naisten Kymppiin ja puolimaratoniin aion varustautua iPodilla enkä aio hölöttää juoksukaverieni kanssa. Bassojytke auttaa minua tsemppaamaan ja tekee askeleesta lennokkaamman.

Jos on pakko juosta kaupungilla, niin teen sen mieluiten Kaivarissa.

Äskeinen hieman vajaa viiden kilsan juoksulenkki oli vasta toinen vauvan saannin jälkeen. Sen huomioon ottaen juoksu sujui ihan mukavasti. Päätimme lenkin parin sadan metrin spurttiin. Ja oi, mikä olo on nyt kropassa. Mahtava!

En tiedä, pääsenkö ikinä eroon tästä nykyisestä viha-rakkaussuhteesta juoksuun. On jännää, että kun sisäpyöräily sujuu kuin itsestään, niin juokseminen tuntuu todella raskaalta. Johtuisiko se siitä, että juostessa on pakko kannatella koko elopainoa.

No, seuraava lenkki sujuukin sitten teknisissä merkeissä, sillä sain testattavakseni Adidaksen MiCoach-laitteen. Se on ikään kuin henkilökohtainen valmentaja, joka motivoi ja ohjeistaa juoksun aikana, mittaa sykealueita ja kalorin kulutuksia. Laite opastaa juoksemaan oman, siihen ladattavan tavoitteen mukaisesti. Kerron lisää heti, kun saan tehtyä ensimmäisen pyrähdykseni MiCoachin kanssa. Ehkä laitan harjoitteluohjelmani päämääräksi puolimaratonin. Saa nähdä, miten usein laite sitten patistaa minua lenkkipolulle!

Yli-innokas treenaaja ennen lenkkiä.