Treeni

Treenifiilistelyä

Tai ehkä enemmänkin treeni-ikävöintiä.

Kolmeen päivään en ole päässyt treenaamaan, mutta olenkin ottanut hyötyliikunnasta kaiken irti ja kävellyt reippaasti ainakin parisen tuntia. Pysäkinvälejä huvin vuoksi, työhuoneelta keskustaan, keskustasta työhuoneelle, työhuoneelta Punavuoreen, Punavuoresta työhuoneelle. Huomenna aion salille ryhmäliikkumaan, ihan sama, mikä tunti on tarjolla, yksi sellainen, kiitos. Minulla on ikävä hikoilua!

Eilen kuvattiin Mika Pollarin kanssa Fitin sisaren Fit Laihdu -lehden jumppakuvia ja mallina minulla oli tällä kertaa ihastuttava personal trainer Milla. Millaan tutustuin viime syksynä Stadiumin juoksutiimissä, kun juoksimme kaatosateisen Helsinki Midnight Runin ja kukistimme tanskalaisen tiimin voittaen kaksi tonnia massia hyväntekeväisyyteen. Milla oli ihan pro jumppakuvissa ja kyllä vain minua suuresti motivoi olla ihmisten seurassa, jotka ovat hyvässä kondiksessa ja pitävät itsestään hyvää huolta. Tulee heti sellainen olo, että rautaa nostamaan tarttis päästä itsekin. Millan asu on muuten Lorna Janea, jonka olen aiemminkin maininnut. Aivan ihastuttavat kukkabyysat tuntuivat jakavan Facebookissa kovasti mielipiteitä. Minusta nuo eivät ole ollenkaan mummokalsarit, vaan ihana, energinen piristysruiske!

Elämäntaparemppani jatkuu, mutta paino ei vain putoa. Kohta joudun vähentämään kaloreita tiukemmalla kädellä. Ongelmani taitaa olla viikonloppujen syöpöttely, tyttäreni väitti minun napostelevan, mutta ooh, se napostelija taitaa olla joku sivupersoonani. Tilasin myös pitkästä aikaa Fitlineltä tuotteita ja tällä kertaa turvaudun Powercocktail optimaalisettiin. Jännityksellä odotan, mitä minussa alkaa tapahtua, sillä kuukauden paketilla on hintaa kuitenkin reilun satasen verran. Uskon terveelliseen ruokavalioon, mutta haluan kokeilla, tuoko tällainen lisäravinne jotain muutosta esimerkiksi jaksamiseen.

Alaselkä vaivaa yhä silloin tällöin ja tuntuu välillä kuin muljahtavan paikaltaan. Toivon kovasti, että saan sen kuntoon ennen juoksukelejä, jotka ovat ihan juuri. Ai miten helpoksi liikkuminen tuleekaan, kun voi vain vetää lenkkarit jalkaan ja painella ovesta ulos. Aaaaaah!! Sitä odottaessa. Berliinin maratoniin on juuri tällä hetkellä aikaa 30 viikkoa, 4 päivää ja 11 tuntia! Vitsi, siitä tulee luultavasti yksi tähän astisen elämäni merkittävimmistä reissuista.

Olen niin kiitollinen siitä, että olen selkää lukuunottamatta taas terve ja voin urheilla, hikoilla ja hengästyä.

Tässä teille vielä hieman fiiliskuvaa eiliseltä. Hieno juttu tulossa!

Hyvältä näyttää!
Hyvältä näyttää!

 

6 thoughts on “Treenifiilistelyä

  1. Kiitos linkistä, tutustun! Oon vähentänyt nyt (viikonlopun jälkeen) syömisiä radikaalisti, mutta enpä tosiaan osaa sanoa, paljonko niistä on kertynyt kaloreita. Olen syönyt vasta nyt, kun vatsa jo murisee ja on vähän nälkä, jos vaikka alkaisi jotain tapahtua.

   Ton ”satasen paketin” ajatus oli siis enemmänkin se vitamiinien, kivennäisaineiden jne. määrän saaminen kehossa balanssiin, vaikka noita ravintolisiä enemmän mä vielä uskon terveellisen ruoan (esim. kasvisten) vaikutukseen. Mutta tietty kaikki liittyy kaikkeen.

 1. Ihanat kukkabyysat! Ei yhtään mummo vaan niin rock! Jumppavaatteilla on iso rooli treenissä. Ne nostattaa fiilistä parhaimillaan. Ja hyötyliikunta on mun mielestä kans niin rock, varsinkin nyt kun ihmiset väittävät, ettei siihen ole aikaa. Hyvä Jenny!

  1. Minna, oon niin samaa mieltä, mahtavat kukkabyysat :)
   Mä tykkään kans siitä, että treenivaatteet on paitsi kivannäköiset myös istuvat ja tuntuvat päällä hyvältä. Iso merkitys!

 2. Mä niin odotan myös että pääsee ulos kävelemään ja juoksemaan. Mun peruskunnon nostatuskampanja on jäissä – kirjaimellisesti – ennenkuin tuo jää sulaa :)) Sä oot ihan kadehdittavan superi että jaksat hyötyliikkua! Ehkäpä yritän sitä perässä minäkin :)

  1. Samaa odotellaan täälläkin, Kati!
   Hyötyliikkuminen tuli eteen ikään kuin pakkotilanteesta, sillä olen toistaiseksi autoton. Ensin oli pakko, mutta sitten aloin diggailla sitä, samalla saa raitista ilmaa ja nykyään myös aurinkoa! Plussana myös ihmiset, joiden kanssa tulee juteltua siellä täällä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *