Uusi kurssi tulossa!

Onpa ollut vuosi! Nyt, kun syksyn työkaaos alkaa olla hoidossa, toinen kirjani printtausta vaille (haluan vielä kerran lukea tekstin, mutta oikealta paperilta, en vain koneen näytöltä) valmis taittoon ja oikolukuun lähetettäväksi, todella tuntuu siltä, että on aika hengähtää. Kaikki menee ohi. Tämäkin syksy meni. Pitkästä aikaa minulla on kaksi viikkoa lomaa, pari jumppaa vain siellä täällä.

Tänä vuonna olen saanut toteuttaa unelmiani ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Olen tehnyt toisen kirjan ja vedin ensimmäisen mieleen ja kehoon keskittyvän viikonloppukurssin. Kumpikin näistä ovat olleet valtavan isot askeleet polullani. Tänä vuonna asiat ovat menneet todella hyvin, mutta olen myös kohdannut epäonnea monissa maallisissa ja aineettomissakin asioissa. Olen joutunut kohtaamaan asioita myös menneestä ja hyväksymään, että näin on nyt. Vaikka en ole ymmärtänyt toisen ihmisen tapaa toimia, olen ymmärtänyt sen, että ainoa mitä voin tehdä, on hyväksyä tilanne, päästää irti ja keskittyä omaan itseeni. Henkisesti olen juuri nyt vahvempi kuin koskaan, eivätkä useimmiten mitkään arjen pikku tai kovinkaan isot asiat häiritse minua tai ainakaan ne eivät muserra itseäni niin kuin ennen.

Ilokseni voin myös kertoa, että vedän Jamilahden kansanopistossa, historiallisessa kartanomiljöössä Haminassa toisen kurssini 24.1.-25.1. Kurssi on muodoltaan samanlainen kuin ensimmäinen, josta voit lukea täältä. Kurssilla keskitymme tunteisiin, ajatuksiin, läsnäoloon ja luomme myös tavoitekartat. Kurssille ilmoittautuminen on jo avattu, ja jos se sinua yhtään kutsuu, niin kannattaa ilmoittautua pikaisesti. Helsingistä paikalle saapuvat voivat ottaa minuun yhteyttä, jos tarvitsevat kyytiä. Tällä hetkellä autossa on tilaa vielä kahdelle. Lisää tietoa kurssista löydät Jamilahden nettisivuilta.

Ensi vuosi tulee olemaan itselleni pitkästä aikaa valtavien muutosten vuosi. Uusiksi menee moni asia. Niistä pian lisää!

Toivottavasti tapaamme kurssilla. Ihanaa perjantaita sinulle!

Juuri näin.

Myös näin.