2 x lehtivinkki

Viime aikoina olen keskittynyt niin paljon kirjojen lukemiseen, että aikakauslehdet ovat jääneet lähes huomiotta. Senpä takia joka paikka kodissani pursuilee naistenlehtiä, jotka odottavat lukijaansa. Siitä huolimatta eilen Prisman lehtihyllyllä en voinut jättää kahta lehteä hankkimatta: The Oprah Magazineen törmäsin jo Kreetalla ja ruotsalainen Mama ilahdutti freesillä ulkonäöllään.

Mama Suomeen!!

Erityisesti innostuin Mamasta. Lehti näyttää raikkaalta, trendikkäältä ja jututkin ovat kiinnostavia ja vaikuttavat ensi silmäyksellä hyvin kirjoitetuilta. Onhan meilläkin Vauva-lehti, johon itsekin kirjoitan sekä Kaksplus ja Meidän perhe, mutta Maman kaltainen virkistävä ja teemaltaan näin monipuolinen, mutta silti lapsiin liittyvä aikakauslehti vielä tuntuu puuttuvan. Mamassa on vauva-asiaa, muotia, parisuhdetta, sisustamista. Ja mikä parasta, myös lehden visuaalisuuteen panostetaan.

Muotia ja lapsia samassa lehdessä. Miksei meillä?

Sisustamista ja vauvoja. Nekin sopivat yhteen.

Eikö joku nimeltä mainitsematon lehtitalo voisi tuoda tämän konseptin Suomeenkin? Olisin heti ensimmäisenä jonossa tarjoilemassa ideoitani.