Tavoitteeni on totta..

..Ainakin omissa mielikuvissani. Hehee! Jännittävä päivä on alkanut! Aiemmin olisin stressannut tätä mukavuusalueelta poistumista vaikka kuinka, mutta nyt odotan sitä oikeastaan aika innolla. Ja uskon, että asiat tapahtuvat, miten parhaaksi on. Jos se asia, jota tänään tavoittelen, on minulle tarkoitettu, sen saan. Jos ei, jotain muuta ja vielä parempaa on tulossa, sitten kun aika on kypsä.

Mutta sen sijaan, että sinäkin jäisit odottelemaan jotain hyvää tai mahtavaa tapahtuvaksi, voit itse käynnistää lukuisia prosesseja. Sinussa itsessäsi on juuri se voima, mitä tarvitset. Sinäkin voit minun tavoin laittaa alulle uusia asioita, juuri tältä istumalta.

Ei kannata jäädä odottamaan, että joku, tuolta jostain ulkopuolelta, tulee ja täyttää ne syvimmät toiveesi. Sen sijaan voit käyttää omaa energiaasi. Jos jäät odottamaan, että sinulle tuodaan ne asiat, joita palavasti haluat, voi olla, että saat odottaa elämän jos toisenkin. Voit itsekin aktiivisesti etsiä sitä, mitä kaipaat ja haluat. Hetken mielijohteesta voi koko elämä muuttua.

Uskon, että toiveeni, unelmani ja tavoitteeni ovat jo olemassa. Ne ovat totta. Minun tulee vain tehdä tilaa, jotta ne mahtuvat elämääni. Minun tulee luopua vanhasta, jotta uusi voi tulla. 

Huikeaa torstaita meille kaikille!

Muista pyytää! (Kuva: Pinterest)

Muista pyytää! (Kuva: Pinterest)