Aarrekartan teossa

Muutama ilta on vierähtänyt askarteluhommissa, enkä nyt tarkoita vessapaperihylsytaidetta tai käpylehmiä, niin taitava en sentään ole.

Olen jo pitkään ajatellut tehdä aarrekartan, ja ystäväni Lauran innostamana sain homman vihdoin alkuun. Hän nimittäin hehkutti taannoin, miten oli tehnyt aarrekartan ja muutamassa viikossa osa unelmista oli toteutunut. Kaikkien hyvinvoinnista kiinnostuneiden kannattaa muuten käydä vilkaisemassa Lauran uuden yrityksen, Gloryn, sivuja. Ja mainiot aarrekartan teko-ohjeet löydät vaikkapa Elinan blogista.

Aarrekartan tehtävänä on nopeuttaa omien unelmien, tavoitteiden ja päämäärienkin toteutumista. Mutta se on myös hyvä tapa hahmottaa itselleen, mitä tahtoo ja mihin tähtää. Minun aarrekarttaan tulee sekä tekstiä että kuvia. Osa kuvista on henkisiä tai hyvinvointiin liittyviä, osa silkkaa materiaa. Mutta eihän naisella voi ikinä olla liikaa timantteja, eihän!

Oma aarrekarttani on yhä kasa epämääräistä silppua, tuskin maltan odottaa huomista iltaa, jolloin pääsen liimaushommiin. Näin ne perjantai-illan huvit vaihtuvat yhdestä toiseen. Ai mikä perjantai? Ai mikä baari? Ai mikä sosiaalinen elämä? Olen täysin tyytyväinen, kun saan nyhjätä kotona ja liimata kuvia kartonkiin, heh. Ihminen voi olla vähästä onnellinen.

Kyllä se näistä syntyy! Jännityksellä odotan, mitä sitten tapahtuu.