Pienikin apu voi olla iso apu

Olen aiemminkin kirjoittanut siitä, että tahtoisin tehdä vapaaehtoistyötä. Nyt sain jo sen verran irti itsestäni, että otin yhteyttä Hopeyhdistykseen. Tosin kolme tytärtä ja vaihtelevat työajat haittaavat hieman tätä vapaaehtoisuutta, mutta toivottavasti löytyy jokin väylä, jota kautta minäkin voin toimia edes pienesti.

Huomasin myös ilokseni, että Valve järjestää tuttuun tapaansa joululahjakeräyksen lastenkotien lapsille. Kahtena viime jouluna olemme osallistuneet keräykseen tyttärieni kanssa hankkimalla joulupaketin 10-vuotiaalle tytölle. On ollut ilahduttavaa nähdä, miten innoissaan lapseni ovat puuhaan ryhtyneet, lahjan valitseminen on ollut tarkka tehtävä.

Viime vuonna keräykseen osallistui 197 ihmistä, ja nyt Valveella on aikomus tuplata lahjamäärä. Katso lisätietoja netistä, osallistuminen on helppoa. Voit hankkia lahjan minkä ikäiselle tytölle tai pojalle haluat. Korttiin kirjoitetaan joulutervehdyksen lisäksi lahjan saajan sukupuoli ja ikä.

Autetaan niitä, jotka apua tarvitsevat! Auta heitäkin, joita et tiennyt voivasi auttaa. Laitetaan hyvä kiertämään. Siitä tulee iloinen mieli puolin ja toisin. Eikä ikinä voi tietää, milloin itse on kiperässä tilanteessa.

Juuri joulun alla viime vuonna saimme parhaan mahdollisen lahjan, tuon pienen harmaaleninkisen pikku Piksun, ikää kuvassa kolme päivää.