Hyvä elämä

Arvonta! Voita unelmiesi elämä -koulutus!

Jos en olisi 10.6. siellä kuumailmapallossa, olisin ehdottomasti Helsingin Lauttasaaressa NLP-opistolla suunnittelemassa omaa unelmaelämääni. Kävin kyseisellä NLP-opistolla päivän kurssin viime syksynä, ja sain siitä todella paljon irti.

Nyt tässä kävi kuitenkin niin onnekkaasti, että sinulla on mahdollisuus päästä tuonne Unelmiesi elämä -koulutukseen 10.6. klo 10-17. Minulle nimittäin tarjottiin mahdollisuutta arpoa yksi osallistuminen lukijoiden kesken. Palkinnon arvo on 178 e.

Päivän aikana hankkiudutaan eroon latistavista ajatusmalleista ja kartoitetaan omia tavoitteita. Kuulostaa aivan mahtavalta! Kouluttajina toimivat NLP-opiston Eevi Vepsä sekä kollegani Laura Iisalo.

Lisätietoa kurssista saat täältä.

Arvontaan voit osallistua tästä hetkestä lähtien kommentoimalla tähän viestiin. Kerro viestissä, mitä sinun unelmiesi elämä pitää sisällään.

Arvonta loppuu perjantaina 1.6. klo 21. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan siis vapaa pääsy Unelmiesi elämä -koulutukseen.

 

 

25 thoughts on “Arvonta! Voita unelmiesi elämä -koulutus!

 1. Unelmien elämässä olisin saavuttanut mielen tasapainon, en miettisi mitä minulla ei ole, vaan olisin onnellinen jo kaikesta minulle annetusta. Uskaltaisin elää epäröimättä omia haaveita, haluja ja päämääriä kohti, vaatimatta muilta sen enempää kuin itseltänikään. Elämäni oli rakkauden täyteistä, toisille iloa ja täyttymystä tuovaa ja omien intohimojen toteuttamisen tila.

 2. Unelmieni elämässä tekisin enemmän luovia asioita, pieniäkin, enkä stressin puskiessa päälle alkaisi elää elämääni automaattitoiminnolla. Huomaisin joka päivä arjessa jotain uutta ja ihanaa ja uskaltaisin kokeilla asioita vaatimatta itseltäni, että olen heti hyvä. Uskaltaisin olla reilusti aloittelija ja olisin itselleni armollisempi.

 3. Unelmieni Elämä olisi läsnäoloa tässä ja nyt, uskoa siihen että tulevaisuus kyllä aukaisee omat solmunsa ja menneisyys on jo eletty. Se olisi tuntua, että tämä tässä riittää. Se olisi oikealta tuntuva työ Suurella Sydämellä, se olisi sisäistä rohkeutta ja intoa sekä onnellisia, avoimia ihmissuhteita läheisten kanssa. Se olisi niitä aikaisia aamuja, joina ei malttaisi odottaa päivän alkavan:)
  Arpaonnea toivoen…:))

 4. Kunpa oppisi elämään enemmän tässä hetkessä ja iloitsemaan elämästä sellaisena kun se on. Oppisi päästämään irti turhista huolista, joihin ei voi vaikuttaa.

 5. Minun unelmien elämässä kaikki tarpeelliset, nautinnolliset, ja kehittävät palaset ois tasapainossa. Haluaisin oppia tuntemaan itseni paremmin ja ottamaan itsestäni kaiken irti! Kiva arvonta tosiaan :)

 6. Unelmoin selviäväni hengissä nyt menossa olevasta avioerostani ja oppivani itsestäni niin paljon tässä prosessissa, että voisin jatkaa elämääni eteenpäin valoisasti.

 7. Kiva arvonta! Unelmieni elämä pitää sisällään tasapainon: sopivasti onnea ja tyytyväisyyttä tämänhetkisestä mutta myös uusia kutkuttavia haaveita ja juttuja. Ja tietysti työtä, perhettä ja vapaa-aikaa, arkea ja juhlaa sopivasti.

 8. Unelmieni elämä sisältää rakkautta, mielenrauhaa ja sopivasti työtä sekä vapaa-aikaa. Siinä elämässä minua ja tekojani arvostetaan ja kunnioitetaan sekä kotona että työpaikalla. Unelmieni elämässä minulla on enemmän resursseja ja aikaa auttaa muita ihmisiä esimerkiksi hyväntekeväisyyden kautta, ja tunnen tekeväni muutenkin merkityksellistä työtä, en pelkkää rahaa. Toivon pystyväni vaikuttamaan muiden ihmisten elämään, valintoihin ja terveyteen positiivisella tavalla – vielä paremmin kunhan ensin itse löydän syyn omille huonoille valinnoille.. Unelmien elämässä stressaan mahdollisimman vähän ja voin henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin nyt. Siinä elämässä minulla on myös kesäisin paljon aikaa istua rantakalliolla, ihan hiljaa, merta katsellen.. Rakastan, ja minua rakastetaan. Olen onnellinen.

 9. Olen yrittänyt oppia elämään pienen poikani kautta tässä hetkessä, nauttia elämän pienistä iloista ja ammentamaan niistä voimaa kiireen keskelle. Huomaan silti eläväni liikaa ”sit ku”-elämää, lamaantuvani stressin alla eikä minulla ole tarpeeksi aikaa itselleni ja harrastuksilleni. Huomaan uhrautuvani liikaa kodinhoidon ja poikani vuoksi sekä töissä, vaikkei niistä kukaan tule minua kiittelemään. Onnellista, elämänmyönteistä ja voimauttavaa elämää odottaen…!

 10. Unelmieni elämässä on läheiset ihmiset, riittävästi vaurautta, paljon aikaa naurulle, mielenkiintoisia kohtaamisia ja asioita, joilla on merkitystä minulle. Jokainen hetki eletään täydesti ja nauttien. Minulla on sellainen työ, jossa tunnen toteuttavani sydämeni ääntä ja säteilen energiaa ja voimaa kaikille, jotka ovat kanssani.

 11. Unelmaelämässäni olisi niin paljon rakkautta ja pelkkiä ihania ihmisiä, että koko maailmassa olisi rauha :) Mutta ehkä NLP:kään ei pysty tähän… Mutta myös omakohtaisesti toivoisin omaan elämääni lisää rakkautta, lisää ihania ihmisiä ja lisää ihanaa tekemistä. Ihanaa tekemistä voisi olla yhdessä ystävien kanssa toteutettuja tempauksia, joiden tarkoitus olisi luoda lisää kauneutta ja hyvää mieltä maailmaan :)

 12. Unelmien elämässäni voisin treenata niinkuin urheilijat ja olisin omassa lajissani Suomen paras :) Unelmaelämä elämä mahdollistaisi myös sen, että voisin olla enemmän kotona lasten kanssa.

 13. Mun haaveena on kouluttautua mm NLP-kouluttajaksi :) Ja pilatespohjaiseksi personaltraineriksi. Ja kun nyt vielä saisin maksettua nykyisen koulutukseni. Eli unelmana on työ, jota kohtaan tunnen intohimoa. Haaveilen myös hyvästä, avoimesta ja tasapainoisesta perheestä, lapsesta ja parisuhteesta. Ja eläimistä sekä luonnonläheisestä kodista. Pääunelma on se, että oppisin elämään hetkessä, Here and Now.

 14. Minä elän nyt periaatteessa unelmieni elämää. Minulla on vakituinen työ, ihana perhe ja kiva koti.
  Jos löytäisin vielä työn, jossa viihdyn paremmin kuin nykyisessä työssäni ja saisin itsestäni irti turhan makean puputtamisen lopettamisen ja aktiivisemman liikunnan harrastamisen, niin se olisi siinä se unelmaelämä.

 15. Haluaisin löytää rohkeuden tehdä asioita mitä todella rakastan. Ja uskallusta alkaa toteuttaa unelmiani.

 16. Mä haluaisin löytää tavan 3:n alle kouluikäisen äitinä tehdä maailmasta parempi paikka. Siis pelastaa se. Ainakin merkittävästi laittaa haisemaan. Rikkoa matkalla pari lasikattoa, lisätä päivähoidon resursseja ja saada meidän taloyhtiön pihalle kanalan (koska säästettäisiin myös biojätemaksuista, kun kanat syö lähes kaiken). Lahden paikallisradioon voisin mennä aamuun jorinoimaan ja yltiötsemppaamaan j o s lastenhoidolliset dilemmat voitaisiin ratkaista.

  Noin aluksi.

 17. Minun unelmieni elämä pitää sisällään muutamia kanoja ja lampaita, suurehkon puutarhan ja paljon rauhaa luonnon keskellä. Unelmieni elämässä on aikaa unohtua aamupalalle ja kävellä paljain jaloin nurmikolla.
  Unelmieni elämässä ystävät kokoontuvat yhteisien pöydän ääreen syömään hyvin ja nauttimaan siitä mitä on juuri nyt.
  Käsillä tekemisen riemua ja sisäisen lapsen löytämistä !

 18. Unelmieni elämässä asiat ovat tasapainossa, perhe ja työ. Teen asioita joista nautin. Olen hyvä äiti ja vaimo, silti olen muutakin. Vielä en tiedä mitä se on, uskon vahvasti että se jokin tulee kun sen aika on. Unelmieni elämässä olen sinut menneen kanssa ja hyväksyn itseni tällaisena kuin olen. Unelmieni elämässä on paljon iloa, rakkautta ja onnellisuutta.

 19. Unelmien elämässä mulla olisi tämä perhe, mutta niillä tyytyväisempi ja rauhallisempi äiti ja vaimo.
  Haluan olla tasapainoinen ja elämänrohkea. Haluan tehdä asioita, enkä vain haaveilla tekemisestä.

 20. Unelmien elämä on onnellista elämää perheen ja ystävien kanssa. Yksi unelmani on myös lähtä perheen kanssa vuodeks/pariksi johonkin lämpöiseen maahan, vaikka sukelluspummiksi/kouluttajaksi. Lisäksi haluaisin elää perheen kanssa vuoden esim. Lapissa, vaikka Levillä. Elää yöttömät yöt ja kunnon kaamos…lasketella ja lautailla hyvissä rinteissä. Oma työni mahdollistaisi muuttamisen, mutta Helsinkiin sidotun yrittäjämieheni on vaikea repäistä…ellei sitten joku päivä :P Oikeastaan elämä on nyt parhaillaankin erittäin hyvää ja nautin siitä. Ainut asia on liika työnteko, joka on poissa perheeltä…toisaalta se mahdollistaa elintason mikä parhaillaan on. Toisaalta en tiedä olisimmeko vielä onnellisempia jos elintasoa hivenen laskisi ja olisi enemmän perheen/harrastusten parissa?

 21. Unelmani olisi hyväksyä itseni tällaisenaan, oppia sen myötä arvostamaan omia ja läheisten ei niin mukavia piirteitä. Olisi myös mukavaa osata kääntää negatiiviset ja väsyttävät ajatukset positiiviseksi voimaksi ja löytää sisäiset voimavarat käyttööni.

 22. Unelmieni elämä olisi kiireetöntä ja merkitykselliseltä tuntuvaa. Elo olisi pirskahtelevan energistä ja osaisin arvostaa arjen pieniä, tärkeitä hetkiä. Epäitsekkyyttä toivoisin itselleni myös nykyistä vähemmän.

 23. Minun unelmieni elämä pitää sisällään työn, josta nautin ja joka tuottaa minulle iloa huolimatta sen vaikeuksista, rakkaan perheen ja oman kodin, jossa nauttia niin arjesta kuin juhlastakin ja ennen kaikkea maailman, jossa nähdä, kuulla ja kokea asioita niin yksin kuin jonkun kanssakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *