Arvotaan: hyvinvointikirjapaketti

Nyt on taas aika ilahduttaa teitä uskolliset lukijat ja arpoa kirjapaketti, jonka ystävällisesti sain arvontaa varten Basam Booksilta. Kolmen kirjan paketista löytyvät seuraavat teokset: Sanna Wikströmin Viisaat ystäväni, Nick Ortnerin Tapping Solution – vallankumouksellinen stressinhoitomenetelmä ja Titti Holmerin Onnellinen nyt. Toisena palkintona lähtee onnettaren toiselle suosikille Naisen iholla -kirja (Tammi 2013)

Caroline Myss kirjoittaa kirjassaan Ihmeellinen voima (Karisto 2008), että Enkelit ovat naamioituneet meidän ystäviksemme, perheenjäseniksemme ja hyvin usein ventovieraiksi. Heitä on kaikkialla meidän ympärillämme, ja he ilmestyvät paikalle oikeaan aikaan, usein aivan viime hetkellä, auttamaan meitä. He tuovat tarkoituksen ja toivon sinne, missä oli ennen tuskaa ja epätoivoa. Sinulla on myös itselläsi valta valaa toivoa ja mielekkyyttä ympärillesi, toimia hyvän tahdon lähettiläänä. Ja kuinka ollakaan, hyvyys, jota muiden elämään luot, palaa väistämättä takaisin. 

Carolinen Myssin innoittamana pyydänkin sinua kertomaan jostain hyvästä teosta, pienestä tai suuresta, jonka sinä teit jollekulle toiselle tai vaihtoehtoisesti hyvästä teosta, jonka joku toinen teki sinulle. Laitetaan hyvä kiertämään ja ilahdutetaan toisiamme näillä hienoilla pienillä tarinoilla. Kolmen kirjan paketin ja Naisen iholla -kirjan arvontaan osallistuvat kaikki tähän postaukseen tiistaihin 4.2. klo 23.59 mennessä alle hyvästä teosta kertoneet. Etunimi tai nimimerkki riittää.

Voittajat julkistan blogissa ja Facebook-sivulla sekä ilmoitan heille voitosta myös henkilökohtaisesti.

Jään innolla odottamaan vapaamittaisia kertomuksianne! Leppoisaa lauantaita sinulle.

P.s. Ihastuttavaan Sanna Wikströmiin voit tutustua täällä.

Kirjat ovat Basam Booksilta. Saappaat Helsingin Kallion Ansa-putiikista.

Kirjat ovat Basam Booksilta. Saappaat Helsingin Kallion Ansa-putiikista.