Hyvä arki

Avaimet työhuoneelle!

Vaikka minua vaivaa karmeista karmein flunssa, olen tosi iloinen ja innoissani! Tekisi mieli hypähdellä, heittää kuperkeikkaa, puhallella serpentiiniä ja hihkua riemusta.

Ensi viikolla saan avaimet ja pääsen aloittamaan työhuoneella. Olen superfiiliksissä! En kirjoittele enää yöasussa keittiön pöydän ääressä, vaan saan pukeutua, meikata ja lähteä töihin. Hauskaa!

Olen siis niin onnekas, että työpöytäni sijaitsee tästä eteenpäin Kaapelitehtaalla. Samassa työtilassa voi nähdä ystäväni Teemun lisäksi myös kaksi muuta miestä: Jukan ja Stefanin.

Kun olimme muuttaneet Espooseen eikä meillä toiminut netti kuukauteen, kirjoittelin päivät pitkät Kaapelin kahvilassa kuuden euron aamiaisen voimin. Tykkään Kaapelitehtaan boheemista ilmapiiristä ja ihmisvilinästä.

Ehkä saan työhuoneella myös bestsellerini kirjoittamisen parempaan vauhtiin. Nyt on takkuillut niin kirjan kuin kirjoituskoulun tehtävienkin tekeminen.

Flunssan vuoksi tämä ei todellakaan ole minun viikonloppuni, mutta minulla on fiilis, että nyt alkaa tapahtua paljon hyviä, mahtavia ja upeita asioita!

8 thoughts on “Avaimet työhuoneelle!

  1. Totta kai, heti kun pääsen sinne. Olet aina tervetullut!
   Edeltäjäni muuttaa alkuviikosta. Yritän ensi viikolla päästä sinne jo hommia tekemään, mutta olen ollut nyt perjantaista asti t o d e l l a flunssainen! Krääääääääh!!
   Onneksi en ilmoittautunut Helsinki City Runiin, en olisi kyennyt varmastikaan juoksemaan ens viikonloppuna.

 1. Jeee! Hienoa! Ajattelin juuri kirjoittaa kotona töitä tekevälle ohjeiston … olen nyt vuoden tehnyt tätä mainostoimistosta lähdettyäni, ja pyjamaduuni on tosiaan vähän erilaista.

  Mäkin muutan Espooseen 8)

  1. Hyvä idea, Kukka!
   Mulla on täällä kotona ollut vähän sitä ongelmaa, että mun työrojut on pitkin poikin muidenkin riesana.
   Jee, Espooseen, minnepäin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *