Vaikka minua vaivaa karmeista karmein flunssa, olen tosi iloinen ja innoissani! Tekisi mieli hypähdellä, heittää kuperkeikkaa, puhallella serpentiiniä ja hihkua riemusta.

Ensi viikolla saan avaimet ja pääsen aloittamaan työhuoneella. Olen superfiiliksissä! En kirjoittele enää yöasussa keittiön pöydän ääressä, vaan saan pukeutua, meikata ja lähteä töihin. Hauskaa!

Olen siis niin onnekas, että työpöytäni sijaitsee tästä eteenpäin Kaapelitehtaalla. Samassa työtilassa voi nähdä ystäväni Teemun lisäksi myös kaksi muuta miestä: Jukan ja Stefanin.

Kun olimme muuttaneet Espooseen eikä meillä toiminut netti kuukauteen, kirjoittelin päivät pitkät Kaapelin kahvilassa kuuden euron aamiaisen voimin. Tykkään Kaapelitehtaan boheemista ilmapiiristä ja ihmisvilinästä.

Ehkä saan työhuoneella myös bestsellerini kirjoittamisen parempaan vauhtiin. Nyt on takkuillut niin kirjan kuin kirjoituskoulun tehtävienkin tekeminen.

Flunssan vuoksi tämä ei todellakaan ole minun viikonloppuni, mutta minulla on fiilis, että nyt alkaa tapahtua paljon hyviä, mahtavia ja upeita asioita!