Duunissa töissä

Pieni työmuurahainen täällä hei! Töitä on paiskittu, mutta enpä ole aikoihin postannut kirjoittamistani artikkeleista. Nyt kuitenkin mainitsen muutaman uusimman, koska niistä saattaa olla hyötyä juuri sinulle. Teinpä muuten huomion, että myös lehtijuttuni ovat nykyään melko hyvinvointi-, terveys- ja liikuntateemaisia. Ohhoh! Ja minähän olen kirjoittanut näiden 10 vuoden aikana melkeinpä mistä vain, kuten verovinkeistä, perintöasioista, tehnyt kotijuttuja sisustuslehtiin, leffa- ja kirja-arvioita ja kirjoittanut myös autoista ja vaikka mistä aina kulttuurista siivousvälineihin. Taidanpa taas hilata repertuaariani hieman monipuolisempaan suuntaan, mutta hauska nähdä, että näin sitä vain jotenkin ajautuu tekemään enimmäkseen sitä, mikä sydämessä kiinnostaa.

Uusimmassa Kodin Kuvalehdessä (4/2013) on kirjoittamani juttu Terveyttä mahan täydeltä (s. 92-96), jossa kuusi eri alan asiantuntijaa paljastaa omat terveysvinkkinsä ruokavaliota ja masennusta, sydän- ja verisuonitauteja, syöpätauteja, kakkostyypin diabetesta, muistisairauksia ja osteoporoosia ajatellen. Juttua oli haastava tehdä, mutta samalla se oli myös todella innostavaa. Näiden gurujen haastattelujen ja artikkelin kirjoittamisen ansiosta olen parantanut omaa ruokavaliotani tässä pikku hiljaa.

Kodin Kuvalehti 4/2013

Kodin Kuvalehti 4/2013

Uusimmassa Vauva-lehdessä on juttuni Liikkeessä läpi raskauden (s. 62-65). Haastattelin juttuun kolmatta lastaan odottavaa Heliä, joka kahden ensimmäisen raskauden jälkeen oli laihduttanut huikeat 30 kiloa ruokavaliota muuttamalla ja säännöllisellä liikunnalla. Nyt Heli kaipasi neuvoja siihen, miten voi jatkaa liikuntaharrastustaan turvallisesti, mitkä liikkeet sopivat vatsan kasvaessa ja mitä muuta tulee huomioida. Neuvoja Helille jutussa antaa fysioterapeutti. Kannattaa lukea, jos aihe on ajankohtainen.

Uusin Vauva-lehti 2/2013

Uusin Vauva-lehti 2/2013

Uusimmassa Fit-lehdessä on kotijumppatreeniä (s. 40-41) ja myös repparia FIT250-muuttujanaisten lajiviikonlopuista (s. 56-62). Minähän olen viettänyt muuttujien kanssa aina noin viikonlopun verran kuukaudessa ja kun reilu 9 kuukautta kestänyt projekti nyt maaliskuussa loppuu, täytyy sanoa, että haikea mieli tulee. Niin hauskaa meillä on ollut, että en ole oikein edes muistanut olevani töissä. Ai niin, olen muuten ideoimassa uusia kotijumppajuttuja, joten jos sinulla on joku rautainen idea (itse asiassa ihan mihin tahansa aiheeseen liittyen), anna tulla! Jutuista olisi myös hauska kuulla palautetta, sillä harvoin se kantautuu kirjoittajalle asti.

Uusin Fit (1-2/2013)

Uusin Fit (1-2/2013)

Ei muuta kuin lehti käteen ja lukemaan!

P.s. Arvonta on päättynyt. Iso kiitos jokaiselle osallistujalle. Arvonta tapahtuu pian ja voittajat julkistan myös täällä blogissani. Ilmoitan voittajille asiasta myös henkilökohtaisesti.