Ehdotus

Tänään mietin sitä, että mitäpä jos marraskuun pimeyteen takertumisen sijaan keskittyisi asioihin, jotka tuovat elämään hyvää mieltä?

Entä jos väsymyksestä ja kaamosuupumuksesta valittamisen sijaan menisikin aikaisemmin nukkumaan, miettisi, mistä itse saa energiaa ja sitten tekisi niin? Vaikka valitsisi ennen sohvalle hautautumista vartin kävelylenkin, vaihtaisi viikonloppuviinin vissyveteen ja suklaan porkkanoihin.

Mitä jos muiden sanoista mielensäpahoittamisen tai nettiraivoamisen sijaan keskittyisi ilahduttamaan kanssaihmisiä, jakaisi iloisia uutisia ja myönteisyyttä?

Mitä jos joulustressaamisen sijaan suhtautuisi ruuhkiin, kilometrin mittaisiin kassajonoihin, täysinäisiin tavarataloihin ja marketteihin lungisti? Vaikka käyttäisi kassajonossa kuluvan ajan meditoimiseen tai mukavien asioiden ajatteluun.

Tai sitten pysyisi kotona.

Mitä jos vaihtaisi muista ihmisistä ja heidän mielipiteistään ärsyyntymisen ventovieraan takin kehumiseen, bussikuskin tervehtimiseen tai muutaman sanan vaihtamiseen naapurin kanssa?

Mitä jos ei keskittyisi ongelmaan vaan sen ratkaisuun ja keksisi vaikka viisi tapaa mennä eteenpäin vastoinkäymisestä huolimatta?

Mitä jos keskittyisi muiden ihmisten asioiden puimisen sijaan omaan elämään ja itseensä ja sitä kautta ammentaisi valoa, intohimoa ja inspiraatiota ympärilleen?

Nämä olivat vain ehdotuksia.

Sinä päätät!

Mahtavaa marraskuun viimeistä kokonaista viikkoa sinulle!

Minä näen tässä sydämen!

Minä näen tässä sydämen!