Fiilistelyä

Työhuoneella on hipi hiljaista, taitaa porukka olla jo juhannuksen vietossa. Olen ollut tänään todella tehokas ja kohta annan itselleni muutaman lomapäivän. Läppärin joudun ottamaan mukaan juhannuksen viettoon alkuviikon deadlinejen vuoksi, mutta nettiin en ulkosaaristosta pääse. Joten kaikki turha surffailu jää pois olosuhteiden pakosta. Hyvä homma. Otan mukaan myös kynän ja muistikirjan, sillä sain eilen niin mahtavan idean, joka minun on aivan pakko toteuttaa. Kerron siitä heti, kun olen saanut asiaa edistettyä. Se liittyy kuitenkin vahvasti osaamiseeni liikunta-alalla.

Pian olen täällä!

Meillä kotona on fiilistelty longboard-videoita. Minuun on tehnyt vaikutuksen erityisesti espanjalainen Juan Rayos, jolla on nettisaitillaan ja blogissaan muun muassa hienoja kuvia ja videoita lonkkarilla laskettelevista tytöistä. Rayoksen blogin löydät täältä. Viva Espana!

Lonkkarikuume nousee! Kyllä vanhakin oppii, kun vain alkaa treenata. Tavoitteeni on tietenkin kehittyä tosi hyväksi laudan kanssa, vähempi ei riitä. Rullailukavereita on haussa, vaikka luulen, että tästä tulee minun ja puolisoni ensimmäinen yhteinen harrastus, joka ei tyssää heti alkuunsa. Mahtavuutta! Olen ihan fiilareissa.

Ja vielä: Piksu täytti tiistaina kuusi kuukautta. Sen kunniaksi julkaisen ennen ja nyt -kuvat.

Piksu vastasyntyneenä.

Piksu nyt. Kuvan on ottanut sisko, 10.