Uusi lehti, Fit Karppaaja ilmestyi eilen. Minulla oli ilo kirjoittaa lehteen juttu vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavasta naisesta, joka karppasi itsensä terveeksi erilaisista oireista. Niistä irtipääsemisen lisäksi hän pudotti painoaan puolessa vuodessa 44 kiloa. Ajatelkaapa, 88 puolen kilon voipaketin verran, uskomaton saavutus. Ja parasta tässä oli se, että laihtuminen ei siis ollut syy karppauksen aloittamiseen. Painonpudotus tapahtui kuin automaattisesti ruokavalion muuttuessa.

Alkuviikosta taistelin erään työhomman kanssa, joka tuntui haastavalta, vaikka oma ideani olikin. Siitä tuli yön yli kypsyttelyn jälkeen niin paljon parempi! Nyt loppuviikosta olen kirjoittanut muutamaa muuta juttua, joiden deadline kolkuttelee jo alkuviikosta. En meinaa millään muistaa, että on loppiainen. Jos olisin muilla töissä, sen merkitys olisi varmasti suurempi.

P.s. Arkea on hieman koetellut kuopuksen sairastuminen kovaan kuumeeseen 1-vuotisneuvolan rokotusten jälkeen. Viime yönä pinnasängyllä sai käydä hyssyttelemässä vartin välein aina ah niin tummaan aamunkoittoon saakka. Antakaa mun nukkua!

Ylpeänä äitinä julkistan tyttäreni strategiset mitat: 79 cm pituutta ja 12 kiloa painoa. Lapsi on tullut äitiinsä, selvästikin.