Heitin talviturkin!

Eilen ajelimme Savvoon sukuloimaan. Olin vakaasti päättänyt myös käydä pulahtamassa mökkijärvessä, ja niin teinkin. Ranta oli sula, joten uimareissu kävi helposti. No, enemmänkin se oli sellainen kastautuminen, mutta tulipa tehtyä. Ja ilman saunaa, hei! Ainoa huono homma oli se, kun puin hangessa vaatteita päälle niin sormet ja varpaathan siinä meinasivat jäätyä. Mutta ah, mikä olo kylmästä vedestä tuli! Koko kroppa suorastaan poreili sen jälkeen. Nyt otan asiakseni pulahtelun myös täällä kotimaisemissa. Jos tuo kylmässä vedessä lutaaminen on salaisuus terveenä pysymiseen, niin sinne pitää päästä asap!

Tässä vasta menossa, vauhdikkaasti tosin! Päätä en kastellut, mutta kaulaa myöten vedessä olin. Hrrrrr!! Ihanaa!!! Ensi viikolla uusiks!!

Päivä meni vauhdikkaasti ja kuopukseni mielestä 1950-lukulainen, tosin yhä käytössä oleva Porin valun hella oli paras lelu ever. Yksivuotiaamme on kyllä melkoinen menijä, missä tahansa kuin kotonaan.

Mä räpellän eka vähän tästä, ja sit tästä. Aiku kiva ku mun naamaki näkyy tossa. Voitaisko me hankkii tällanen kotiinkin!

Ulkona on ihana talvipäivä.

Elämä on aika jees.