Hyvää voi tehdä myös juoksemalla!

Niin itselleen kuin heille, jotka apua tarvitsevat. Jeah.

Viimeiset pari viikkoa ovat menneet treenin suhteen vähän niin ja näin, mutta huomenna se alkaa taas, uusvanha urheilullinen elämä! Loppuviikon ohjelmassa onkin kolme Bodypumpin ohjausta (ke, to ja la) ja yksi tunnin sisäpyöräily (pe). Sunnuntaina olisi tarkoitus kokeilla miltä juokseminen tuntuu, sillä juoksutaukoa onkin takana taas kolmisen viikkoa.

Nyt siihen juoksemiseenkin on ihan eri fiilarit ja lähtökohta, seuraavat pari kuukautta minulla on nimittäin ihka oikea tavoite. Juoksen urheiluliike Stadiumin SOC Running Team -possessa 1.9. Helsinki Midnight Run -tapahtumassa. Matkahan on kymmenen kilometriä ja kilpailemme Stadiumin Tanskan joukkuetta vastaan. Voittajajoukkue saa lahjoittaa 2 000 euroa hyväntekeväisyyteen, hyväksi kakkoseksi tullut 1 000 euroa. Me valitsimme hyväntekeväisyyskohteiksemme joko Hope-yhdistyksen, Euro peliin elämälle -kampanjan tai SOS Lapsikylän. Ihan mahtavaa, että voin auttaa juoksemalla! Muut tiimimme jäsenet vaikuttavat minulle uudella tuttavuudella, kiinnostavalla Arctic Sport Addicts -urheilusivustolla. Ja hei, mikä parasta, myös sinä voit päästä juoksemaan kanssamme, sillä Stadiumin arvontaan osallistumalla voit voittaa paikan itsellesi ja ystävällesi iloisesta porukastamme! Lisätietoja kilpailusta saat Stadiumin Facebook-sivulta.

Kunhan pääsemme treeneissä kunnolla alkuun, niin saatte varmasti lukea juoksuaiheisia postauksia! Luvassa on varmasti hikistä meininkiä. Myös itsekseni aion käydä hölköttelemässä eri mittaisia lenkkejä, mutta tiimimme tosijuoksijat ovat luvanneet couchata ja pääsenkin pian juoksemaan niin mäkeen kuin radallekin, ihanata! Odotan myös innolla sitä, että pääsen hiomaan juoksutekniikkaani osaavien ihmisten parissa.

Neljä vuotta sitten juoksin Naisten kympin kylmiltäni ilman juoksutreeniä ja lähinnä sisäpyöräilyn voimin aikaan 51 minuuttia. Silloin tosin muuten painoin 12 kiloa vähemmän kuin nyt, joten juokseminen tuntuikin paljon kevyemmältä. Vuosi sitten juoksin Naisten kympin 58 minuuttiin, mutta olin juuri synnyttänyt viisi kuukautta aikaisemmin enkä ollut vielä kovin paljon treenaillut. Nyt ajattelin aikatavoitteekseni ensin 50 minuuttia, mutta kyllä kai se kymppi pitää hieman kovemmin vetää, joten tähtään 48 minuuttiin. Saa nähdä, miten käy!

Joka tapauksessa olen innoissani.

Olen innoissani treenaamisesta, juoksemisesta, kesästä ja ohjaamisesta.

Ja ai niin, elämästä!

Liikunnallista viikon jatkoa, urheilkaamme.

Päivän motivaatiokuva! (Kuva: Nike)