Virtaa aamutreeneistä!

Kun jaksaa kammeta itsensä sängystä ylös treenaamaan vaikka sitten kukonlaulun aikaan, päivä alkaa mainiosti. Ja mikä parasta, virtaa riittää myöhäiseen iltaan asti!

Tämä päivä alkoi mahtavasti Bodypumpin merkeissä. Tupa oli lähes täynnä, paikalla oli yli 40 innokasta treenaajaa, vaikka kello ei ollut edes kahdeksaa. Olen mennyt liian myöhään nukkumaan jo monta viikkoa, ja vaikka ennen tuntiani muistutin lähinnä nukkuneen rukousta, niin aamuliikunta antaa kyllä energiaa ihan hulluna. Tuntuu siltä, että samalla kun painan musalaitteiden virtanappulaa, itsessänikin käynnistyy jokin ihmeellinen energiapläjäys. Ja hei, vaikka olisitkin itseni kaltainen aamunukkuja, käy ihmeessä kokeilemassa, miltä tuntuu aamutreeni! Se hetki kun treeni on tehty, suihkussa käyty ja saa eteensä aamiaisen, voijettä sentään! Yksi suosikkihetkiäni elämässä! Ja kiitos kaikille, joilta sain ihania hymyjä aamulla! Teitte treenistä ja tunnista vielä paremman.

Silviisii siis, että väsymystä ei kannata käyttää tekosyynä. Yleensäkin treeni antaa paljon enemmän kuin ottaa, myös lomalla!

Kyllä muuten huomaan itsekin, että olen saanut levätä muutaman päivän enkä yksinkertaisesti ole stressannut työasioista(kaan). Alkuviikosta käytin ahkerasti Nyt on näin -hokemaa, ja liekö sitten asioiden hyväksyminen soljahtanut niin nopeasti uudeksi elämänasenteekseni, kun olen jaksanut totaalisen coolisti ottaa vastaan jopa esiteinin kiukunpuuskat ja taaperon kiukkukohtaukset. Aaaah, ei tunnu missään, antaa tulla vain!

Kaikista parasta on tieto siitä, että kun saan muutamat lisäykset tehtyä pariin juttuuni, lomani jatkuu! Maanantaina tosin todennäköisesti olen työhuoneella kirjoittamassa, mutta sitten on taas monta päivää vapaata. Kyllä sitä vapautta osaan minäkin arvostaa, vaikka työtäni rakastankin.

Ja siitäkin olen kiitollinen, että vaikka meillä ovet paukkuvat, lapset kinastelevat ja minuakin kutsuttiin idiootiksi tässä päivänä eräänä, niin on kyllä aika mahtavaa saada viettää kesää lasteni kanssa. Sanoisin, että se on jopa ainutlaatuista, sillä elokuussahan taapero aloittaa dagiksessa ja ensi kesän ohjelmasta ei kukaan vielä tiedä. Olen jopa harkinnut, jos ottaisi keväällä 2013 jonkun määräaikaisen paikan vastaan, mutta saa nyt nähdä. On tämä freelancerius vain niin mahtavaa tämäkin.

Päässäni pyörii kymmeniä ideoita, joita haluisin tehdä ja toteuttaa, nähdä ja kokea, oppia ja opiskella. Aaaaah!! Ja tämä kaikki vain muutaman päivän loman jälkeen. Onneksi lomani ei kestä viikkoja, heh.

Mutta oikeasti, mikä vain on mahdollista! Miksi ei olisi! Ja sitä saa, mitä tilaa. Ja ”kaiken” saa, mitä oikeasti, todella ja koko sydämellään haluaa. Siihen uskon ja haluan uskoa. (Tilauksessa on yhä uusi auto ja uusi vuokrakoti, kylläkin. Miten muuten voi olla niin vaikeaa päästä takaisin Helsinkiin!)

Ooh tätä energiaa onkin hyvä lähteä purkamaan lenkkipolulle, jotta Stadiumin SOC Running Team -porukkamme vie voiton kotiin. Sain tänään meilissä Joonas Laurilan suunnitteleman päiväkohtaisen juoksuohjelman, jota alankin tutkailla tarkemmin. Kerron siitä tarkemmin heti, kun saan homman käyntiin.

Tukan olis voinu tietty kammata ja muutenkin näyttää vähemmän lomalaiselta, mut mä vaan ihailin noita hienoja juoksukamoja, etten ehtinyt!