Ihmeitä ja yllätyksiä…

…tapahtuu koko ajan, kun vain uskaltaa luottaa elämään ja arkeen, kuten eilen Facebookissa kirjoitin.

Kun uskaltaa jättää vähemmälle epäilevän egon ja luottaa, että asiat hoituvat, ne hoituvat. Polvi kestää juoksua, liikennevälineet tulevat pysäkeille kuin tilauksesta, haastateltavat löytyvät erinäisiin juttuihin, juuri kun työt ovat loppumassa, alkaa pukata uutta keikkaa ja pitkään miettimä salasana yllättäen muistuu tunteja myöhemmin  mieleen… Kadun kulmassa törmää tuttuun, jota on juuri ajatellut, jumppatunnilta tulee hyvää palautetta ja arki vain sujuu, sujuu ja sujuu. Ja ihmeitäkin tapahtuu: yhtäkkiä sähköpostiisi saapuu ystävältä yllättävä ja iloa nostattava linkki. TänäänKIN minun oli pakko nipistää itseäni, kun hyvien asioiden dominoefekti tuntuu olevan kovasti valloillaan. Enkä edes odota sen loppuvan itku pitkästä ilosta -teemalla, vaan odotan sen jatkuvan juuri tällaisena ellei vielä parempana.

Aina tuota hyvien asioiden liukuhihnaa ei vain ehkä noteeraa, sillä yksittäiset asiat voivat olla pieniä, mutta niin se kasvaa pienistä puroistakin suuri joki ja valtava vahva virta. Kun vain saa itsensä viritettyä siihen moodiin, että kaikki sujuu, niin kaikki todella sujuu.

Vaivatonta perjantai-iltaa sinulle! Niin ja tässäpä se linkki, jonka mainitsin! Käykääs kurkkaamassa, Naisen iholla -dokkari pääsi the Voicen nettisivuille! Ihan huippua!

Realisti ja optimisti! (Kuva: Pinterest)

Realisti ja optimisti! (Kuva: Pinterest)