Iltakeikalla auringossa

Olin eilen ihan superilla työkeikalla! Paitsi että teimme yhteistyötä työhuonekämppikseni ja ystäväni Teemun kanssa, myös kuvattavat ja haastateltavat olivat aivan mainioita. Kaksi viehättävää daamia ja kohtelias herrasmies.

Kaunottaret ovat lähdössä ilta-ajelulle.

Ja entä se auto sitten! Kun Teemun kanssa ajoimme kohti Sipoota 1950-lukulaisen jenkkiraudan perässä, kiinnitin huomioni siihen, miten paljon auto käänsi katseita. Eikä ihme. Kyseinen auto on ollut kuulemma Paasikiven käytössä. Lieköhän Alli-rouvakin päässyt ajelemaan sillä maaseudulle!

Kohtelias herrasmies avaa oven naiselle aina.

Huristimme tosiaan Vanhaa Porvoontietä kohti Paippisia. Matkalla pysähdyimme ihastuttavan, vintagehenkisen kyläkaupan pihaan. K-Kauppa Palménista on tehty dokumenttikin. Yritin googlettaa lisää tietoa asiasta, mutta en löytänyt. Ilmeisesti kuitenkin putiikkia pyörittävät kaksi vanhempaa herrasmiestä. Kauppa on jäätelöretken arvoinen, käykää piipahtamassa.

Ihailen, että joku vielä jaksaa taistella automarketteja vastaan.

Paippinenkin tarjosi parastaan: Vanhoja latoja, lehmiä, heinäpeltoja, todellista maaseutua. Mutkitteleva tie näytti olevan maantiepyöräilijöiden ja motoristien suosiossa, sen verran vilkasta liikenne oli. Paippisista löytyi myös Moottorikahvila, jossa voi syödä sen toisen jäätelön. Paikan nettisivuilla sanotaan, että jokainen on tervetullut, joten ehkä sinne kehtaa ajaa myös omalla Toyotalla.

Vaikka ilta(kin) kului töiden parissa, tuollaiset onnistuneet keikat tarjoavat hetkiä, joista jaksaa ammentaa niihin ei niin hyviin päiviin. Mahtavaa, miten ihmiset antavat omaa aikaansa ja kertovat omasta intohimostaan ja elämäntavastaan. Tykkään!

Haha, no, vahinko on laitettu kiertämään. Suostuin itsekin tovi sitten haastateltavaksi ja ihan juuri minua tullaan kuvaamaan. Juttu koskee tatuointejani, kerron myöhemmin, missä lehdessä artikkelin voi lukea ja ennen kaikkea nähdä. Piksukin pääsee lehteen poseeraamaan.

Kas, innostunut toimittajahan se siellä.