Piksu passikuvassa

Piksu passikuvassa

Haimme tänään Piksulle, 6 kk, passin. Sitä ennen piti käydä passikuvassa. Olen kiitollinen, että ymmärsimme heti mennä liikkeeseen. En edes uskalla ajatella, mitä siitä olisi tullut, jos olisimme yrittäneet ottaa kuvaa automaatissa, hihihi.

Aika monta freimiä kuvaajapoika joutui Piksusta ottamaan. Kuvaaja heilutteli pehmoleluja kädessään, vihelteli ja sihisi kuin kissalle. Piksua kiinnosti huomattavasti enemmän punainen jakkara kuin kamera.

Monta hyvää otosta tuli. Mutta meinasi olla lähes mahdottomuus saada Piksusta kuva, jossa hän ei hymyillyt, nauranut tai vilautellut helmihampaitaan. Hassua, että myös vauvan passissa hampaiden näkyminen on kuulema kielletty.

Hej isi, mikäs ihme paikka tää on? Ai kato kamera, nyt mun pitää varmaan hymyillä leveästi.

Onnistuimmepa kuitenkin, ja nyt on passi haussa.

Pikku Tomppahan se tässä jälleen, morjens.


3 thoughts on “Piksu passikuvassa”

  • Passipakko pikkuvauvalle on aivan käsittämätöntä rahastusta. Ja se, ettei vauvakaan saa hymyillä passikuvassa on aika käsittämätöntä. Mutta toisaalta, onpahan tullivirkailijoilla mitä ihastella kun näkevät tuollaisia passikuvia. 😀

  • Joo, mä vielä ymmärrän ton hymyilyn, mutta että pienet helmihampaat eivät saaneet näkyä!! Se vasta outoa 🙂
    Vauvaa piti myös näyttää virkailijalle. Meidän vauveli sattui nukkumaan turvaistuimessa pukluliinan alla, mutta ilmeisesti näytti samalta kuin kuvassa. Vauvan ei sentään tarvi itse hakea passiaan, eikä edes olla mukana silloin, heh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *