inkiväärinhuuruisia tunnelmia

Eilen huristin Lahteen tapaamaan kiinnostavaa haastateltavaa. Olimme jotenkin samanhenkisiä ja muutenkin juttua olisi varmaan riittänyt vaikka kuinka, mutta puolikuntoinen olo vei voimia jaksamiselta. Tänään en olekaan poistunut kotoa mihinkään, vaan linnoittautunut valkosipulin, puolison valmistaman inkivääri-sitruunajuoman ja monivitamiinitablettien kanssa kotiin. Teimme muuten kummallisen havainnon Lahdentieltä, siellä ei ilmeisesti tarvitse käyttää vilkkua kaistaa vaihtaessa ja muutenkin esimerkiksi kahdella kaistalla ajaminen on ihan ookoo? Kovin on välinpitämättömiä ihmisiä tuolla liikenteessä, ei hyvä.

Netissä leviää ilmeisen alkoholinvastainen videokamppis, vähänkö hihitytti, kun katsoin sitä. Se on tanskalaisen yöbusseja ajavan liikennöintifirman kampanja. Noinhan se menee, illan hehkeä daami ja upea uros muuttuvat räjähtäneiksi känniläisiksi aamua kohden, vaikka luulevat aivan muuta.

Piksusta on tullut aivan mahdoton jumppakärpänen. Tyttö nostelisi 1,25 kg painavia käsipainokiekkoja tuosta noin vain, jos annettaisiin. Hän on myös osoittanut kiinnostusta kahvakuulaan ja yleensäkin kiipeilemiseen, kuten vauvan kuuluukin. Silmät saa olla selässäkin pienen tutkimusmatkailijan seurassa.

Jos mä nyt ihan pikkiriikkisen bodaan näillä ku kerran äitikin.

No voihan pylly sentään, niihin ei saanutkaan koskea.

Ooh, isomummon hopealusikat!