Internetin nielaisema

Olen roikkunut netissä hävettävän paljon nyt pääsiäispyhien aikaan. Mutta, en aio ottaa stressiä siitä, sillä olen löytänyt kymmeniä supermakeita blogeja, nettikauppoja ja muuta sälää. Ne ovat saaneet minut huokailemaan ihastuneesti ja potemaan pientä kateutta, että voi perhana, olisinpa minä keksinyt tämän ensin. Olen kyllä melko varma siitä, että ”kaikki” on jo keksitty ja tehty, joten pitää vain tehdä oman tyylin mukaisesti ja noudattaa omaa näkemystään.

Ja vastapainoksi tälle kyseenalaiselle surffailulleni olemme kyllä ulkoilleet pitkään kolmesti päivässä!

Mitäs sanotte belgialaismerkki Little Miss Y:n ihastuttavista mekoista ja topakanoloisista lapsimalleista?

Kuva: www.little-miss-y.be

Kuva: www.little-miss-y.be

Törmäsin myös hauskaan, suomalaisia koteja esittelevään, kotimaiseen blogiin. Hyvältä näyttää. En kyllä ikinä ymmärrä sitä, miten nuo lapsiperheiden kodit voivat näyttää noin tyylikkäiltä? Vaikka meillä on roju karsittu minimiin, sisustuslehtikoti on hyvin kaukainen käsite. Vaikka olenkin siivousfriikki, aina jossain makaavat jonkun (lue: minun) sukat, Piksun puklurätti tai tyhjä juomalasi. Olen itsekin aikaisemmin tehnyt sisustusjuttuja ja stailannut koteja kuvauksiin. Epäilen, että perheet ovat vuokranneet varaston ylimääräisiä tavaroitaan varten ennen kuvauksia… ehkäpä?

En osaa lähteä kodista enää minnekään ilman kameraa ja otettujen kuvien kanssa on hauska leikkiä. Tässä Piksu, joka matkasi menneisyyteen.

Piksu hurautti 1960-luvulle.