Jee, uusi vuosi!!

Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Kuopus simahti ennen keskiyötä, teini enimmäkseen dataili ja vain keskimmäiseni innostui ulos katsomaan raketteja. Yhdessä katsoimme muuten aina niin viihdyttävän Perhe on painajainen -leffan, jonka pääroolissa on herra Focker. Sitä ennen olin ollut kuopuksen kanssa iltakävelyllä, nähnyt mahtavan kauniin punaisen taivaan ja kuunnellut myös Anun enkeliradiolähetystä, jossa hän kertoi affirmaatioista ja aarrekartan teosta. Olen haastatellut sittemmin Espoosta Kaliforniaan muuttanutta Anua vuosia sitten Trendi-lehteen, ja toivon, että pääsen tekemään hänestä pian jotain uutta juttua.

Aamulla innostuin myös Astron sivuille lukemaan horoskooppiani tulevalle kuulle. Se vaikutti hyvältä ja osuvalta, olenhan viime viikkoina paljon puuhastellut esimerkiksi affirmaatioiden parissa. Sinänsä ei mitään uutta: Horoskooppini kehotti säilyttämään herkän ja intuitiivisen otteen kaikkeen tekemiseeni ja luottamaan omiin tuntemuksiini, miten olen tehnytkin. Rakkauselämän kriisit kuun loppupuoliskolla eivät kyllä kuulostaneet yhtään mukavilta!

Juurikin näin! Kuva osui silmään Amsterdamin reissulla.

Viime vuosi oli ihan ok, mutta moni asia tulee muuttumaan tänä vuonna. Viime vuosi meni jotenkin puoliteholla ja sumussa valvomisen ja katkounien vuoksi. Yritin tehdä liikaa asioita elämäntilanteeseeni nähden huonoin seurauksin. Onneksi tuo kropan ylirasitustila vaikuttaa olevan aisoissa ja lähden kohti unelmavartaloani kolmella viikottaisella ryhmäliikuntaohjauksella.

Uusi koti on myös etsinnässä ja autokin on vaihdettava. Takapenkillä istuu nyt kolme tyttöä kuin sillit purkissa, pieni ruustinna tosin mahtavalla valtaistuimellaan.

Ehkä yksi tällainen äidin kauppakassiksi, kiitos. Kuva on parin vuoden takaa hauskalta työreissulta Mallorcalta.

Joka tapauksessa olo on toiveikas, innostunut ja iloinen. Toivottavasti sinullakin. Toivotan meille kaikille upeaa tätä vuotta!

True dat! (kuva: www.treatzone.com)