Kaunein sana ikinä

Työpöydälläni odotti uusin Vauva-lehti. Kirjoitin sinne jutun siitä, miten raskaus voi yhdistää tai erottaa ystävykset. Koko lehti vaikutti olevan pullollaan kiinnostavia artikkeleja, täytyy itsekin aktivoitua Vauva-lehteen ideoimisen kanssa. Joten jos teillä on pakottavia vauva-aiheisia juttutarpeita, joista ehdottomasti haluatte lukea tai tulla ehkä jopa kuulluksi, saa vinkata!

Meillä vauva-aika alkaa olla pian ohi, pikku kääröstämme on kasvanut kuin huomaamatta terhakka taapero. Tämän hetkisiä, erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat kaukosäätimet, kännykät, lieden nappulat ja eteisessä lojuvat kengät. Jos siskojen huoneiden ovet ovat unohtuneet auki, tuntuu kuin taivas olisi siirtynyt maan päälle! Siellähän on nukkekoti ja kaikenlaista muuta, mikä on kyllä ehdottomasti kielletty joka paikkaan ehtiviltä taaperoilta.

Ikuinen klisee siitä, että lapset kasvavat niin nopeasti, on kyllä fakta. Onneksi olen saanut olla kotona huolimatta siitä, että käyn myös töissä. Jos en olisi freelancer, en olisi töihin menoa valinnutkaan.

Eilen vietimme hurjan hauskan päivä Piksun kanssa. Kävimme muun muassa serkkua tapaamassa ja kirjastossa siskojen kanssa. Tapahtumarikas päivä huipentui siihen, että Piksu hoki maailman hempeimmällä äänellä Äiti, äiti, äiti, vielä nukkumaan mennessäänkin. Kyllä kohottaa itsetuntoa, aiheuttaa pakahtuvaa rakkauden tunnetta ja nostaa fiiliksiä se, että on jollekin yksi maailman tärkeimmistä ihmisistä.

Kyllä arki ja lapset tekevät elämästäni täyttä. (Ymmärrän kyllä täysin muunkinlaiset valinnat, siis juhlan ja lapsettomuuden, hihih.) Ja kröhöm, kyllä äiti on ehdottomasti kauneimpia sanoja maailmassa!

Äiti-sanan hokemisen lisäksi maailman kivointa on pöristää huulilla brumm-brumm-brumm.