Oih, hyviä asioita tapahtuu nyt urakalla omalle perheelle ja ystäväpiirille. Erityisen kivaa on seurata, kun ihmiset uskaltavat repäistä ja seurata haaveitaan. Yksi on alkanut kirjoittaa lehtijuttuja, toinen irtisanoutui ja on muuttamassa naapurimaahan ja kolmas suunnittelee menestysbisneksiä. Voi sitä innostuksen määrää, kun asiat alkavat lutviutua ja se oma juttu löytyy. Toisen innostukseen on ihana lähteä mukaan, se antaa itsellekin paljon. Tulee hyvä mieli toisen puolesta, ja itsekin saa ihan eri lailla lisäpontta omien haaveiden toteuttamiseen.

Monet haluavat itselleen onnea, mutta vain harvat päättävät etsiä sitä. 

Juttelin tänään ystäväni kanssa siitä, miten moni on kovin vaatimaton oman osaamisensa suhteen. Kehujakaan ei oikein osata ottaa vastaan ja oman työn jälkeä vähätellään. Tässä en nyt tarkoita sitä, että pitäisi jatkuvasti brassailla tai leijua omien suoritustensa varassa, mutta hippusen ylpeä saa ja pitääkin olla. Jos joku esittää sinulle kohteliaisuuden, kiittää sinua hyvästä työpanostuksesta tai kehuu kivaa puseroasi, älä nolostu, vaan kiitä. Älä heti ala selitellä, että tää nyt vain oli tällaista tuuria tai nooooo ei tää nyt mikään iso juttu ollut tai kyllä se naapurin Liisa vain hoiti siltikin tän homman minua paremmin ja kyllä tää paita näyttää Maijan yllä paljon kauniimmalta. 

Ja olen niin sitä mieltä, että ihmisten pitäisi enemmän kannustaa toisia ja iloita toisten puolesta! Moni ottaa toisen onnen, saavutukset tai menestyksen henkilökohtaisesti, niin kuin se olisi itseltä pois. Haloo! Sama pätee onnellisuuteen, siitäkään ei oikein uskalleta puhua, sillä sellainen katsotaan niin usein kehuskeluksi. Äääh! Nyt ne kynttilät pois vakan alta  tukahtumasta!

Se, kun joku saavuttaa jotain, menestyy ja on tyytyväinen elämäänsä, on hieno asia! Sellainen motivoi minua yrittämään myös.

Ja sitäpaitsi: Onnen luomisessa on kyse oikeiden olosuhteiden luomisesta. Kuka tahansa pystyy siihen.

Onni, onnellisuus, menestys ja saavutukset ovat meidän jokaisen ulottuvilla.

Pienet ihmiset voivat tyrmätä suurtenkin ajattelijoiden ideat.

Ajattele suuria siitä huolimatta!