Kevään eka lenkki!

Hahaa, juoksukausi on korkattu, ja vieläpä ihan vapaaehtoisesti. Kävin vähän tyyppäämässä seitsemän kuukauden juoksutauon jälkeen miltä homma tuntuu, ja hyvältähän se tuntui.

Matka: 5,16 km

Aika: 29,28 min

Keskinopeus: 5,42 min/km

Maasto: Pitkää suoraa ja loivia, pitkiä mäkiä, muutama reippaampi nousu. Asvalttitie.

Asu: Pipo, sormikkaat, Niken juoksutrikoot, Niken toppi, pitkähihainen ohut trikoopusero, Icepeakin tuulirotsi, viime vuonna saadut Adidaksen tossut. Ei tullut kylmä, hiki tuli, yhtään ei paleltanut.

Appsi: Runmeter on huippu. Se mittaa matkaa, aikaa, keskinopeutta ja piirtää vielä kartankin juoksulenkistä.

Fiilis: Koko lenkin ajan hyvä, mutta vasta viimeisen 10 minuutin aikana juoksu lähti todella käyntiin. Kevyt hengästyminen oli päällä erityisesti alkuvaiheessa, taisin lähteä liian kovaa liikkeelle.

Musa: Astrix: Techno Widows (GMS Remix). Siis ihan todella kuuntelin koko lenkin ajan samaa biisiä! Hyvä meininki. Kuulokkeina olivat superhyvät ja istuvat Boset, jotka mainitsin myös pari kuukautta sitten Fit-lehdessä olleessa kuulokkeet treeniin -jutussa.

Erityistä: Kävin lenkillä tyhjällä vatsalla, eikä se tuottanut ongelmia. Söin aamulla klo 10 omeletin, jossa oli pekonia, kahta eri juustoa ja herkkusieniä. Koko päivänä en ollut lainkaan nälkäinen, join vain pari kuppia kahvia. Lenkille lähdin kahdeksan tuntia päivän ainoaa ruokailua myöhemmin, eikä se vaikuttanut jaksamiseen mitenkään. Sen jälkeen toki söin ja hieman hiilareitakin.

Ja nyt sitten pitää arpoa sohvan ja venyttelyn väliltä… Kumpihan mahtaa voittaa, heh.

Sporttista alkavaa viikkoa itse kullekin!

Ensi viikon tavoite 2 x 30 min. ja 1 x 60 min. lenkkiä. Pääsiäisen kunniaksi, hih.