Uusi Fit Karppaaja -kaupoissa!

On ehkä vaikuttanut hiljaiselolta töiden suhteen, mutta kyllä niitäkin on tullut tehtyä.

Tänään ilmestyi uusi Fit Karppaaja -lehti, johon minulla oli ilo haastatella kahta upeaa naista, Raakelia ja Saria. Kumpainenkin oli tehnyt aivan uskomattoman elämäntaparempan. Lisäksi lehdessä on kirjoittamani minijuttu maajoukkuehiihtäjä Anne Kyllösestä, joka hiihtää huipulla ilman viljatuotteita.

Uudessa Fit Karppaaja -lehdessä on mahtavia onnistumistarinoita. Ja upea Raakel kannessa.

Viime viikolla ilmestyi Cosmopolitan, jossa on muistia ja sen parantamista käsittelevä artikkelini. Ja ylihuomennakin taitaa ilmestyä myös muuan lehti, jossa on pari juttuani.

Ja muistijuttuni alkaa sivulta 97! Kipi kapi lehtikipsalle.

Tänään vietin aamupäivän Fit-lehden jumppakuvauksissa aivan mahtavan upean mallin, myös muun muassa Unisportilla ohjaavan Veronican kanssa. Kevään mittaan on siis tulossa tykkiliikkeitä kaikille kotijumppareille. Kauden treenivaatteet ovat muuten ihan törkeen makeita! Upeita leikkauksia ja kirkkaita värejä: pinkkiä, oranssia, punaista, turkoosia. Tässä joutuu treenivaateostoksille heti, kun kiloja on muutama vähemmän. Ja kyllä vain, minun on aivan pakko panostaa yksiin haaremimallisiin jumppahousuihin.

Ja tästä päästäänkin sujuvasti siihen toiseen asiaan, kärsimättömyyteen, jota olen kokenut viime päivinä. Toivoisin, että tuloksia näkyisi nopeammin, mutta pah. Ainoa mitä esimerkiksi sunnuntain lenkistä jäi käteen olivat aivan tajuttoman kipeät pohkeet ja etureidet. Miten voikaan olla, että vaikka olen koko talven sisäpyöräillyt ja myös bodypumpannut (tällä hetkellä käytän tangossa 12,5 tai 15 kg per pää eli siis 25 tai 30 kg yhteensä) saan jalkani noin tuskaisen tuntuisiksi yhdestä pikku pikku juoksentelusta. Aargh. Olisi pitänyt venytellä, heh. Urheilija ei tervettä päivää nää.

No ehdin varmasti toipua torstaiksi, jolloin minulla on oma 75 minuutin sisäpyöräilyni. Aika hyvä fiilis muuten, tällä hetkellä tunti näyttää olevan buukattu täyteen. Kello 15 aloitusaika kun ei normisti ole ainakaan virka-aikaan työssäkäyvälle paras mahdollinen, mutta pääsiäinen näköjään vaikuttaa suotuisalla tavalla. M a h t a v a a päästä fiilistelemään täydellä salilla Meilahdessa, jei!