Kirja-arvonta ja kärsivällisyyskoe

Olen jo pari viikkoa herännyt ihan mielettömään lintukonserttiin, joka alkaa neljän kieppeillä ja lopahtaa viideltä! Sen jälkeen linnut, useita eri lajeja, siirtyvät ilmeisesti jonkun toisen ikkunan kupeeseen sirkuttamaan. Eihän siitä voi edes hermostua, sillä kaunista se on, mutta harkitsen vakaasti korvatulppien hankkimista.

Toinen kärsivällisyyskoe tapahtui eilen, kun yritin tunnin verran linkittää uutta postaustani normisti kuvan kera Facebookiin siinä onnistumatta. Lopulta päätin, että en anna epäonnistumisen vaikuttaa iltaani. Joskus aiemmin olisivat varmasti lennelleet kirosanat ja tietokone. Oman kärsivällisyyden kasvu onkin huikeaa seurattavaa. Onnistuin myös laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Onko se tärkeää, että linkissä on kuva vai onko kenties tärkeämpää olla hyväntuulinen perheenjäsen?! Valitsin jälkimmäisen.

Tässä kuitenkin eilisen postauksen linkki, kannattaa ehdottomasti klikata se auki ja osallistua arvontaan. Arvon viisi kappaletta Sisäinen voima -kirjoja huomisiltaan vastanneiden kesken.

Onnea matkaan ja ihanaa päivää sinulle!

Näitä arvotaan!

Näitä arvotaan!